Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

קודם כל תודה לכל מי שקורא, מגיב , עוזר.. ,

אז הסיפור שלי הוא כזה :

 

אני חייל בסדיר, היציאות שלי יומיות למעט תפקידים(שמירות וכו'), מס' פעמים בחודש ושבתות אחת לכמה חודשים.

אני חוזר כל יום בסביבות 6-7 הביתה,

ואני צריך עבודה עקב בעיות כלכליות כרגע, ואין לי מושג מאיפה להתחיל.

אילו עבודות, איפה לחפש וכו'.

 

אשמח לכל טיפ,עזרה הכוונה או כל דבר אחר.

אין לי שום בעיה לעבוד בעבודה פיזית אם המשכורת משתלמת, אני מאמין שאני יעמוד כמעט בכל דבר.

אני יודע שהאפשרויות שלי לא גדולות, בגלל השעות ובגלל שאני חייל, אך אני חייב עבודה.

מעדיף לעבוד באמצ"שים ולא בסופ"שים.

 

תודה .

פורסם

שכחתי לציין מס' פרטים :

 

אני מהמרכז, פ"ת.

 

למדתי יג'-יד' - עתודה, בתחום המחשבים.

עבדתי בעבר בפרקט, ובאודיו לרכב.

פורסם

האם יצרת קשר עם מחלקת ת"ש בבסיס שלך? קיבלת אישור עבודה? אולי אפילו יציאה מוקדמת מהבסיס ע"מ לעבוד?

אם התשובה היא שלילית, האפשרויות שלך תהיינה מוגבלות ביותר, והפוטנציאל לרמאות או עושק ע"י המעסיק גבוה למדי.

פורסם

שעה זה די משמעותי. 5+- מתחילה משמרות בלא מעט מסעדות היה ותרצה למלצר (יש פוטנציאל שכר די גבוה סה"כ) או לעבוד כטבח (שכר משתנה),אם יש לך ידע נרחב בחומרת מחשב, אזי להיות טכנאי מחשבים זה לא רע (נראה לי). ישנה האופציה לש עבודת אבטחה, שבמקום הגון יתנו לך שעות לילה שזה 125%.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

במצב כמו שלך חשוב לא לעסוק בעבודה שתתיש אותך יותר מדי, למשל לעבוד כמה ערבים בשבוע ולהשאיר מספיק שעות שינה. אם תעבוד קשה מדי, הדרך לפשלה בעבודה ומשם לכלא תהיה קצרה, ואז תצטרך לחפש עבודה חדשה. (אני כבר לא מדבר על זה שרגע של חוסר עירנות בצבא יכול לגרום לפציעה שלך או של מי מחבריך ליחידה.) נסה לא להיכנס לפאניקה ולחפש עבודה "בכל מחיר", אלא לשקול את האפשרויות שלך ולקבל החלטה נבונה.

 

חלוקת עיתונים ו/או פליירים יכולה להיות אפשרות לא רעה, בד"כ 1-2 ערבים בשבוע בעיתונים המקומיים. לא הייתי ממליץ להיכנס להתקשרות עם המפיצים הגדולים בעניין הזה, משום שהחוזים שלהם תובעניים מאד והם נוטים להתנהג בבריונות כלפי עובדים שדורשים גמישות מסויימת כמוך.

 

אופציה נוספת - שטיפת רצפות וניקוי חדרי מדרגות. עבודה לא קלה, אבל כזאת שאתה יכול לעשות בקצב שלך ולא להיות כפוף לקבלן או מעסיק, כל עוד אתה זוכר לשלם מיסים על ההכנסה הנוספת. אתה יכול לתלות מודעות בכל הבניינים באזור שלך, או לנסות ליצור קשר עם ועדי בתים ולהציע את שירותיך, יש סיכוי טוב למצוא עבודה כזאת.

 

אם יש מלונות באזור קרוב לבית או לבסיס שלך, בדוק את האפשרויות איתם - לפעמים הם צריכים קצת עזרה בערבים במטבח, בנקיון או בארגון ארועים, בנשיאת מזוודות וכד' ואינם מעוניינים לשכור עובדים קבועים לתפקיד הזה.

 

אם יש לך רכב, בדוק עם ארגוני צדקה באזור שלך אם הם צריכים מובילים ומוכנים לשלם על זה (אין שם הרבה כסף, אבל לפעמים זה מתאפשר). פנה לחברות שמספקות שירותי רפואה ליליים ובדוק אם הם צריכים נהגים (בד"כ עבודה בכוננות עם הרכב שלך). בדוק עם מסעדות קטנות בקרבת מקום אם הם צריכים שליחים.

 

בקיצור, תהיה יצירתי ותחשוב על כל דבר שיכול להיות שימושי בשבילך. לא חייבים למצוא עבודה אחת ל-5 ימים בשבוע, אפשר להסתדר גם עם 3 עבודות במקביל, כל עוד אתה עובד בקצב שלך ולא נקרע ביניהן. העצות הכי חשובות שאני יכול לתת לך הן: אל תעבוד בלי אישור רשמי מהצבא, ואל תשכח לשלם מיסים. המחיר שאתה עלול לשלם על "קיצורי דרך" בטווח הרחוק פשוט גבוה מדי, ואינו שווה את הסיכון.

 

"איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו".

פורסם

תנסה להתחיל לקוחות פרטים בתיקון מחשבים

יכול להיות כסף לא רע בכלל ואפילו דיי טוב

במידה ויש לך את הידע והיכולת לעבוד מול אנשים .

 

או שתראה חנות מחשבים או משהו בסגנון

אבל כך בחשבון שתצטרך בשביל זה אישור עבודה

תנסה להוציא אחד או להגיע להסדר עם המפקדים ליציאות יותר נוחות \ או טרמפים שתגיע מהר יותר הבייתה

 

6-7 זה לא פשוט להתחיל לעבוד

אם אתה בצריפין יש שם את הקניון שפתחו לפני שנתים ככה

חפש שם עבודה יכול להיות נוח כי זה קרוב

ומקסימום אתה מסיים לעבוד וחוזר לשון בבסיס

mustang 67 GT, 302 engine t5

×
×
  • תוכן חדש...