Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

התחדשתי היום באינפיניטי קאפה פרפקט. הסאב לא נשמע כמו שציפיתי. כותבים כאן עליו שהוא מדוייק ומלטף, אצלי הוא לא מלטף ולא הכי מדוייק.

אולי המגבר אשם? (מדובר על פלטיניום אודיו הסיני, שדווקא עושה עבודה לא רעה עם הקומפוננט).

כעת אני מתלבט לגבי מגבר. אני אשמח לקפוץ לשמוע אצל מישהו שיש לו את הסאב הזה, ואולי פשוט לקנות מדבר אחד לאחד כמו שלו.

תודה מראש :-)

פורסם

שלא יהיה לך ספק זה המגבר,אני לא מבי איך אנשים מנסים להגביר סאבים כאלו על זבל סיני כזה.

לא איכות לא עוצמה.

תחליף את המגבר,מה התקציב שלך למגבר אם אתה מעוניין?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אני יש לי קאפה פרפקט אם אני לא טועה הוא משנת 2003-4 די ישן, נפתח מכל הכיוונים, אבל עדיין מדויק להפליא מוגבר ע"י כוח אמריקאי מאוד פשוט, שום דבר מיוחד [תראה בחתימה] מוצהר 340 RMS מאמין שנותן קצת פחות, להייפוניקס יש נטיה להגזים, אבל עדיין נשמע די טוב.

אם תוכל תשיג מונו שיוציא לך 400 RMS+, הוא נשמע הרבה יותר טוב כשהוא מקבל אספקת כוח יציבה ונדיבה!

כמ ושאני מתכוון לעשות בהזדמנות הראשונה!

ד"א, תקציב למגבר??

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

סאב מעולה.

אבל מחייב הגברה מתאימה לקבלת תוצאה טובה.

לסאב כזה מנסיון על שניים כאלו.

מומלץ מגבר של 350W RMS אמיתיים ומעלה.

אגב מגבר בריא יותר (כמו 500W ) מוציאים מהסאב צלילים שאתה לא תאמין.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יאללה, תנו המלצות למגברים. אני אחפש משומש בלבד. אגב, אני בהחלט מעדיף מגבר ארבע ערוצים - אני מעריך שגם הקומפוננטים יישמעו יותר טוב עם מגבר עדיף. אני צודק? (הקומפוננט הם רוקפורד P162S. למישהו יש ניסיון עם הקומפוננט האלה עם הגברה טובה?).

לבחור ששאל מאיפה קניתי, מאחד מחברי הפורום.

נ.ב 600 שקל למגבר משומש זה תקציב טוב?

פורסם

600 ש"ח לא יביאו אותך רחוק.. (להערכתי 1000 זה המינימום למגבר 4 ערוצים משומש איכותי וגם זה לא יהיה פשוט למצוא)

FYI - הקומפוננטים שלך ביזיון :|.

...CASKA for life

פורסם

חבר'ה - הקומפוננטים לא כאלה ביזיון. נכון שלקח לי ה-מ-ו-ן זמן לכוון אותם, אבל הם בסדר יחסית. ואני יודע להבחין בין סאונד טוב לסאונד רע. (בבית אני שומע באוזניות של כמעט 600 שקל (סנהייזר) - לא התפשרתי על זה.

בכל אופן, איך ה-JBL GTO?

נ.ב אני יותר מאשמח לשמוע את הסאב הנ"ל אצל אחד מחברי הפורום. :)

• תוכן חדש...