Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי מונו של רוקפורד פריים R500.1 אשר מחובר לסאב JBL GTO1202D פשוט ביותר, המונו מכוון כך:

Phase - 0 (מתוך 180)

Bass boost - 0

Frec HZ - 40 מינימום

Gain - 5 מתוך 11.

ממש הוא על המינימום של המינימום, אבל יש לי בעיה שהמונו מתחמם ברמות מטורפות, היום עצרתי בצד כי רציתי לבדוק איך המצב שלו אחרי רצף טראקים עם הרבה באס והמונו פשוט היה רותח, רותח ברמה שבשאננות הנחתי עליו את היד וחטפתי כוויה בכף יד יותר מזה, שמתי עליו כמה מיליליטרים של מים וממש ברגע המגע הם התאדו לגמרי, המונו נקנה מחנות והוא עדיין באחריות ואף פעם לא התעללתי לא בגיין (הוא מכוון על 5 מתוך 11 שזה כלום!) ואני לא שם באס בוסט וממש שומר עליו אבל זה ממש מוגזם, באותו סטאפ יש JBL75.4 שמגביר JBL 100 ר.מ.ס אחוריים ומורל הייבריד קידמיים והוא באותו מצב היה ממש קריר למגע.

למישהו יש מושג למה המונו מתחמם ככה? המונו נקנה חדש מחנות והוא עוד באחריות, ושוב אני אומר באמת שהתיאור היחיד שיעביר לכם את התאור של ההתחממות זה ברמה של התופסן חגורה אחרי שהאוטו היה כל היום בשמש ואתם נוגעים בברזל וחוטפים כוויה, אז המונו חם פי שתיים :shock:.

זקוק לעזרה בדחיפות, תודה!

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

נקמיצ'י הוא אף פעם לא נכנס לפרוטקשן.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אם הוא לא נכנס לפרוטקשין אף פעם אז אין שום בעיה

העובדה שהוא מתחממם, אפילו הרבה, אומרת שפיזור החום של המגבר הוא טוב.

תנסה לגעת במגברים שלי לאחר חצי שעת עבודה ותראה שגם הם לוהטים, למרות 2 מאווררים בילט אין

וגם הם לא נכנסים אף פעם לפרוטקשיין.

אלי

פורסם

אז מה שאתה אומר בעצם זה שהוא תקין לגמריי?, אני יחזור על מה שאמרתי - אני עם אלוורה על היד בגלל שחטפתי כוויה מהחום ובעצם כך זה צריך להיות? :shock:

פורסם

כל עוד אין פרוטקשיין- זה אמור להיות בסדר. אתה יכול להוסיף מאווררים לשקט הנפשי שלך.

הסדרה הזו של רוקפורד לא מזהירה במיוחד, כל שרשור שני שמישהו פותח על המגבר הזה נובע מהתחממות או פרוטקשיין.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ז"א אני רק יחזור וידגיש שטכנית כל עוד המגבר לא נכנס לפרוטקשן הכל תקין? כי פשוט אשכרה פחדתי שהוא יצית איזה כבל וכל האוטו ישרף, איפה אפשר להתקין מאווררים? אנחנו מדברים על מאווררים בתוך המגבר?

ואגב האם מישהו שמע על בעיות ספציפיות עם המגבר הזה? תודה.

עריכה: הגבתי ביחד עם אלי.

פורסם

מקרה דומה הרעה לבן דוד שלי,המגבר היה לוהט מחום,היו לו סקיות של קניות בבגז' ופשוט כולם התקמטו אלו שהיו לידו וזה היה יכול לגרום למשהו יותר גרוע. אז תימנע ממקרה כזה לראש שקט.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

עדכון חם (תרתי משמע): רציתי לבדוק אם באמת אני מדמיין או שהמגבר על הגבול שלו אז העלתי את הגיין ל7.5~ ונסעתי ככה אחרי עשר דקות עם באסים חזקים הוא נכנס לפרוטקשן והיה לוהט (אני מזכיר שהוא אפילו לא אמור להתאמץ הכל על המינימום ולגיין יש עוד הרבה) יצאתי מהאוטו והורדתי את הגיין עד הסוף, נסעתי בלי מוזיקה בכלל וגיין על 0 ובכל זאת אחרי נסיעה של בערך חצי שעה יצאתי והוא עדיין היה באותה רמת חום כאילו הוא ממשיך לקבל עומס, מה זה צריך להיות? נראה לכם שזה פאק ספציפי ביצור או שזה צריך להיות ככה? :evil:

פורסם

אין קשר בין הגיין ל"התאמצות" של המגבר.

עשית את הבדיקה הכי פשוטה שיכולה להיות, בדקת שמנגנון ההגנה עובד.

כל שנה בתחילת הקיץ נפתחים כמה וכמה שרשורים כאלה. אם היית מבצע חיפוש היית מוצא את התשובה לשאלתך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אשמח אם תסביר לי מה הקשר לקיץ, בנוסף האם זה אומר שבעצם המגבר תקין ובסה"כ הוא פשוט מתחת לציפיות שלי?

פורסם

כי בקיץ חם באוטו, על אחת כמה וכמה בתא המטען הלא-ממוזג ואלה תנאים סופר קשים למגברים.

כל קיץ נפתחים חמישה-שה שרשורי "המגבר שלי רותח" וכל פעם מקבלים את אותה תשובה שזה נורמלי, שככה המגבר נפטר מהחום שלו ובמידה והוא יתחמם יותר מדי הוא יכנס למצב הגנה ויכבה את עצמו, בדיוק מה שקרה לך כשפתחת את הגיין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מעולה, קבלתי תשובה מדוייקת, תודה רבה :wink:

אגב סתם לידע הכללי בימים חמים הטמפרטורה בתוך האוטו שלי מגיעה ל80 מעלות (!!) ואני יודע זאת מכיוון שמותקן חיישן טמפרטורה בתוך התא נוסעים ככה שהמגבר לא צריך הרבה בשביל להתחמם.

• תוכן חדש...