Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mini minor by Ezra Refael

Ezra Refael
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יפה ביותר!

האוטו שאני הכי אוהב :-D גם המיני הספציפית נראית לא רע בכלל :wink:

הכי אהבתי את תמונות 1 ו5, אני אשמח לתמונות האלה בגדול בשביל רקע למחשב :idea:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

יפה יפה! גם המיני וגם רמת הצילום והעיבוד.

אשמח לשמוע קצת פרטים על אופן הצילום - מבחינת תאורה ועיבוד. ההשקעה ניכרת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מצטרף לתגובה מעליי. גם אני אשמח לשמוע פירוט על אופן הצילום. באיזו מצלמה אתה משתמש (ניחוש פרוע nikon d70), תאורה וכו'.

בנוסף, מהו האפקט אותו החלת על התמונה האחרונה (7)?

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

המצלמה היא ניקון D80, עם עדשה 50 מ"מ 1.8 בחלק מהתמונות ואני מניח עדשה 18-105 בשאר (פרטי הצילום נשמרים בקובץ, וניתנים לקריאה בעזרת תוכנה היודעת לקרוא Exif).

אבל המצלמה היא חלק מאוד קטן מאיכות התוצאה הסופית, שמושגת ע"י תאורה מחושבת ועיבוד מיוחד. אישית אני פחות מתחבר לקו העיבוד הזה, אבל כאן זה נעשה היטב ומתאים לרכב.

ר. פרסקי

פורסם

והאפקט בתמונה האחרונה?

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

הכי אהבתי את תמונות 1 ו5, אני אשמח לתמונות האלה בגדול בשביל רקע למחשב :idea:

שלח לי את המייל שלך, אני אשלח לך את התמונות ברזולוציה גבוהה.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
והאפקט בתמונה האחרונה?

תראה, אני לא הצלם, אז לא יכול לענות לך בצורה מדוייקת.

אני מעריך שמדובר או בפילטר ספציפי שמחקה אופי של צילום ישן, או בעיבוד ידני של הפרמטרים.

מה קורה שם לעומת תמונת המקור? וויגטנינג (הכהיית פינות), הפחתת קונטרסט או הבהרת הגוונים הכהים, עיבוד צבעוני עם נטייה לצהבהב והפחתת רוויה.

אבל שוב, אני קורא לצלם - בוא דבר איתנו!

יאשה, אולי תוכל לפרט באיזו תאורה משתמש הצלם? אה וחוץ מזה, סחתיין על הרכב!

ר. פרסקי

פורסם

יאשה, אולי תוכל לפרט באיזו תאורה משתמש הצלם? אה וחוץ מזה, סחתיין על הרכב!

לשאול אותי דברים כאלה, זה כמו שאנסה לקבל מרוב גולשי הפורום, בפרט כרגע בזמן החופש הגדול, הסברים על סקס...

באמת שאין לי מושג בציוד צילום.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
לשאול אותי דברים כאלה, זה כמו שאנסה לקבל מרוב גולשי הפורום, בפרט כרגע בזמן החופש הגדול, הסברים על סקס..

טוב, אז תשמע, אבא דבור פוגש אמא דבורה, הם מדברים ורואים שהם מוצאים חן אחד בעיני השניה.

ואז אבא מוציא את העוקץ ומפרק את אמא! :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...