Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.........

איהיה לי קצת קשה להסביר אז תנסו להיות סבלניים!

יש לי באוטו רדיו דיסק 50X4 רמקולים קדמיים של פיוניר 120 וואט

ומאחורה 6X9 180 וואט של סוני ( אל תצחקו הם משרתות אותי מעל שנתיים)!

יש לי סאב 600 וואט ומגבר 1 של 1000 וואט של בוס!

על המגבר במצב הנוכחי מחוברים הסאב והרמקולים האחוריים והקדמיים ביחד במקביל ( אחד על השני)!

זאת אומרת שעל הרדיו דיסק חוץ מ2 טוייטרים מקדימה לא מחובר כלום!

קיבלתי מחבר אתמול 2 רמקולים 6X9 של פיוניר 230 וואט.

החלפתי עם הסוני ושומעים הרבה יותר טוב!

הלכתי לנגר ועשיתי בנייה של דיקט מאחורה!

אני רוצה לחבר את כל ה4 רמקולים!

אז כאילו שעכשיו אהיו מחוברים 4 רמקולים 6X9 ו2 רמקולים 6 אינץ מקדימה

וסאב!

איך אתם מציעים???

איזה מהרמקולים למגבר ואיזה לרדיו דיסק?

או שבכלל עדיף שלא???

אני ישמח לקבל הצעות!!!!

סימן קריאה בודד, וסימן שאלה בודד יסיפקו אין צורך ב 7-8 מכל אחד. להבא הודעתך תימחק.

ROVER=~~

פורסם

במערכת כזאת אין חוקים מה יותר טוב ומה פחות טוב אתה צריך לשים את הרמקולים האחוריים על המגבר ולשמוע ואז את הרמקולים הקדמיים על המגבר ולשמוע ומה שחליט זה מה שיהייה .

לסאב אתה חייב להשאיר שתי יציאות וכך גם לזוג רמקולים השאלה היא איזה מהשניים ואת זה תחליט לבד איך שתשמע

תוכל מבחינה מעשית לחבר הכל למגבר אבל זה לא יהייה בריא במיוחד ותשמע פחות טוב

האפשרות הכי טובה זה לקנות עוד מגבר פשוט כמו שיש לך

בהצלחה אריק

פורסם

לדעתי זה שתחבר 6 רמקולים למגבר לא יתן לך כלום חוץ מלהרוס את המגבר.

הוא יצטרך לעבוד ב1.3 אום ולא נראה לי שהמגבר יעמוד בזה..

פורסם

אני פשוט שואל מה אני יחבר על המגבר ומה על הרדיו דיסק???

לדוגמא: אני יכול לחבר את ה4 האחוריים במקביל ...

ואת הקדמיות למערכת......

או את האחוריות והקדמיות ולגבר במקביל ו2 מהאחוריות לדוגמא את הסוני החלשות למערכת!

הבנתם?

ROVER=~~

פורסם

לדעתי

או את האחוריות והקדמיות ולגבר במקביל ו2 מהאחוריות לדוגמא את הסוני החלשות למערכת!

הבנתם?

:mm_yeah:
פורסם

לא כדאי לחבר 2 אחוריים לרדיו ו2 למגבר כי הם ינגנו שונה לגמרי ויהיה לך שם סלט.

זה לא יהיה איכותי.

אם אתה כל כך רוצה לחבר את כל הרמקולים אז עדיף לחבר את ה4 האחוריים למגבר וקדמיים לרדיו דיסק.

פורסם

לדעתי לא ככה יהיה פחות בלאגן. הרמקולים האחוריים יהיו מכוונים דרך הקרוס במגבר ויננגנו צליל דומה. הקדמיים יהיו מכוונים בקרוס של הרדיו דיסק. אבל אם הוא יחבר את האחוריים גם לרדיו דיסק הם יתחילו לזייף הרבה לפני שאחוריים שכן מחוברים למגבר יתחילו לזייף והוא לא יכול להגביר. וגם הקדמיים יתחילו לזייף לפני הרמקולים האחוריים שמחוברים למגבר כי הם הרבה יותר חלשים. ואי אפשר לכוון אותם דרך הרדיו או לשחק עם הFADE. אבל שהקדמי מחובר לרדיו אז אפשר לשחק אם הFADE ולהוריד את העוצמה מהקדמיים וככה הם לא יזייפו בעוצמה גבוהה.

הרבה תלוי ברדיו דיסק. ובמספר יציאות הRCA שלו. הדעה שלי זה למכשיר אם יציאה אחת.

פורסם

לדעתי פשוט תוותר על הפיוניר 180 ובמקומם תשים את ה230 ואותם ואת הסאב תחבר למגבר ואת הרמקולים הקדמיים והטוויטרים תחבר לרדיו דיסק

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

לפי דבריו של udiasias

על המגבר במצב הנוכחי מחוברים הסאב והרמקולים האחוריים והקדמיים ביחד במקביל ( אחד על השני)!

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

לאיכות צליל אין פה מה לדבר!

אם אתה רוצה איכות, לא יתאימו לך 4 רמקולים 6X9 מאחורה (גם ככה 6X9 זה לא טוב למערכות שמע ואתה רוצה לשים עוד זוג?).

אם אתה רוצה עוצמה, אז זה כבר משהו אחר. בד"כ 6X9 הם רמקולים חזקים ולכן בשביל לקבל יותר עוצמה תחבר את זוג הרמקולים של 6X9 במקביל על 2 ערוצים של המגבר. את הסאב תחבר בגישור ל-2 הערוצים הנותרים.

את הקידמיים תחבר לרדיודיסק, כי הם יותר חלשים.

EBARI, אין פה מה לדבר על במה מוסיקלית מקדימה, כי ה-6X9 ימשכו את הבמה לאחור.

אם יש מגבר 2 ערוצים, אין בכלל מה לדבר על חיבור של 6X9 נוספים או חיבור של משהו אחר למגבר חוץ מסאב.

• תוכן חדש...