Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זה מעצבן ? אותי מעצבן ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתי מרגיזה העובדה שפולקסווגן ניטרלו את האפשרות לסגירת חלונות בנעילה מהשלט.

אמנם התרגלתי לזה ואני מעלה אותם קודם, אבל כמה פעמים השכנים דפקו בדלת "החלון שלך פתוח".

יש למישהו שקורא את ההודעה הזו Vag Com שמתאים לדור 6? האם ידוע למישהו על מישהו שיש לו?

אני לא מחפש טובות, אני מוכן לשלם על השירות. תודה.

למה ניטרלו? פשוט צריך לחיצה ארוכה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 270
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה מעצבן??

להכנס למוסך 20 פעמים בשנתיים זה מעצבן!

להיות שנתיים עם אוטו מתפרק שאי אפשר להרגיש בו בבית כי לא ידוע מתי אפטר מהקללה הזאת זה מעצבן!

מעצבן?!

להזיע עכשיו שבועיים באופניים בשביל לחכות לכלה החדשה זה מעצבן!

(אבל קצת נחמד :lol: )

גם לתת שרות בלי לקבל תמורה זה מעצבן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה מעצבן? זה מעצבן?! אני אגיד לכם מה מעצבן!!

זה שהמהנדסים בניסאן חשבו שזה יהיה רעיון טוב באלמרה פרפקט לעשות ככה שכדי להעביר את מוט ההילוכים מ2 לD צריך לדחוף ממש חזק וכדי להעביר למD לN צריך לדחוף ממש חלש (ואפילו לא צריך ללחוץ על הכפתור)!!! זה מעצבן!

להגיד לכם מה עוד מעצבן?

מה שעוד יותר מעצבן זה שאותם מהנדסים דגולים (!!) החליטו שזה מיותר לציין טמפרטורות על ה.. wait for it... בורר טמפרטורות!!! של המזגן!! WTF??

אבל מה שהכי מעצבן?!

מה שהכי מעצבן זה שבפיוניר P400MP (או משהו כזה.. ) אם חשקה נפשך במצב RANDOM של השירים ולא מוצא חן בעינייך אחד השירים שנבחר ואתה מעביר קדימה... הוא מעביר לשיר שבה אחריו.. באותה תיקייה... אני רוצה RANDOM!!!!

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אבל מה שהכי מעצבן?!

מה שהכי מעצבן זה שבפיוניר P400MP (או משהו כזה.. ) אם חשקה נפשך במצב RANDOM של השירים ולא מוצא חן בעינייך אחד השירים שנבחר ואתה מעביר קדימה... הוא מעביר לשיר שבה אחריו.. באותה תיקייה... אני רוצה RANDOM!!!!

החיים שלך דבש.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אותי מעצבן. שאני רוצה בדיקת מחשב לרכב.

אני צריך לשלם למוסך "מורשה" 300 שקל על 2 דקות.

ואז הוא "מורשה" לזמבר אותי בהצעת מחיר בשמיים.

אחרת הם לא בודקים את המחשב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

פיוניר מנוול זה מעצבן ?!

אותי מעצבן הגיר המטופש של הC4 פיקסו שאחד מהנוולים הצרפתים החליט להכניס לרכב. אתה מגיע לעלייה קטנה עם זכות קדימה, הרכב מגיע בהילוך שני ואז מתחיל עם עצמו מסכת שאלות :

הוא לחץ ברקס ואז גז ? אולי טיפה גז ? אולי בכלל רוורס ? אולי בכלל הוא יצא מהאוטו ? אולי אני בכלל חתולת רחוב ? אולי ואולי ואתה מוצא עצמך על כמעט אפס מנסה להמשיך עם הילוך 2.

זה מעצבן אותי.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

זה מעצבן?!!? אני יגיד לך מה מעצבן....

זה שכל דפקט עם גטס ליסינג רוצה ללחוץ איתך ברמזור, אז או שאתה מתעלם, או שאתה עושה ממנו קציצות

כדי להשתיק אותו! למרות שאתה מנסה לשמור על צריכת דלק שפויה כל נסיעה!!!

זה שכל מטר יש פס האטה בגובה ספסל ואנשים מאחורה לא מבינים למה אתה מאט ועל מה המהומה!

באמת צריך לקבור את זה שהמציא את פסי ההאטה בתוך אחד כזה, רעיון גאוני!

זה שאשתו של שכן שלך מוציאה עגלת תינוק, פותחת את הדלת עם התחת ומורידה לך חצי אוטו והיא עדיין בחיים

כי יש חוק נגד חנק של נשים סתומות..., זה מעצבן kolobok_evil.gif

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

זה מעצבן??

מעצבן ששוטר שנוסע בניידת (לא נסיעה דחופה) יכול לעשות כל מה שהוא רוצה, בלי להתחשב באף אחד, ולא יקרה לו כלום אחרי זה!

מעצבן שרק בגלל הלוחית הצהובה והמכוערת שתלויה בחלון האחורי של הרכב ואומרת שאני נהג חדש, שוטרים אוהבים לעצור אותי, ולא את שאר ה10 המשפחטומתיות שנוסעות לפני ו\או אחריי!

זה מעצבן!

פורסם

אותי מעצבן שבקורולה 2005 המושבים האחוריים לא יורדים (בלאנסר 2000 למשל הם כן) ולוקח 10 דק להוריד את הברגים, כל פעם שאני מתקין מערכת ( כנראה בשנה הזאת טויוטה חסכו במושבים אבל לא בברקסים )

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה מעצבן ?

מעצבן שיצרני רכב חוסכים לך על ה ת%ת 300 ש"ח ושמים חלונות ידניים מאחורה ואז אחרי נסיעה קצרה עם הילדים מאחורה את צריך להיות אקרובט כדי לסגור את החלונות האחוריים.

מעצבן שברכב גדול "ומפואר" כמו המגאן המראות לא חשמליות ואז אתה נכנס בעמוד בחניה כי ה"מיסיז" לקחה את הרכב לסיבוב ושינתה את מצב המראות :oops:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

זה מעצבן?

מעצבן לנהוג, לראות רכב כיבוי אש, עם סירנות והכל, ונהגים אחרים פשוט לא מפנים לו את הדרך, אלא נוסעים רגיל ברמזורים, בלי לעצור אפילו.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
הבדיחה המעצבנת הזו במועדון לילה, זה מעצבן...

זה מעצבן ?

העובדה שבמכונית מודרנית יחסית (פוקוס שנת 2003 5 דלתות) תא המטען לא נפתח מבחוץ אלא על ידי מפתח או כפתור בתוך האוטו, זה מעצבן!

אתם מוזמנים לשרשר לכאן את הדברים הקטנים שמעצבנים אותכם במכוניות שלכם או במכוניות בכלל, הומור יתקבל בברכה.

זה מעצבן זה? זה שהם לא שינו את זה גם שנתיים אחרי ובדגם חדש! (פוקוס 2005 5 דלתות) זה מעצבן.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

זה מעצבן?

משגעים אותי כמות הצפצופים במכוניות מודרניות. פתחת את הרכב, הכנסת מפתח לסוויץ' והדלת עוד פתוחה - מצפצף. מה אתה רוצה? כולה מאוורר קצת את הרכב לפני שאני מניע.

מניח את התיק שלי ששוקל 3-5 קילו על מושב הנוסע - מצפצף. תחגור את התיק.

גולש במהירות אפס לתוך החניה ומשחרר את החגורה - מצפצף. לא מפסיק גם כשאני מעביר ל-P.

דיייייי כבר עם כל הרעש הזה. תנו לבנאדם לטעות בשקט. זה מעצבן.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...