Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה לגבי Cerwin Vega vmax 12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת אני רוצה להבין כמה דברים לגבי הסאב הנ"ל.

יש 2 דגמים 124 ו 122

אני מעוניין בסליל כפול של 2 אוהם בכדי שאוכל לעבוד איתו כרגע ב4 אוהם, ואחרי שהתקציב יגדל לעבוד באוהם 1 על מונו, איזה מהם מתאים לי?

לא מצאתי תיבה מקורית בשבילו ולכן התחלתי לחפש מידות, אולי מישהוא מכיר מקום בקנדה/ארצות הברית לתיבה מקורית? EBAY גם הולך.

באתר הרשמי מצאתי פרטים לתיבה אך אני לא מבין את היחידות הנ"ל והייתי מעוניין בעזרתכם.

הקומפוננט שהחלטתי ללכת עליו הוא הVMAX 65, המגבר שיגביר את הכל יהיה HFI 100.4 של HIFONICS,איך לדעתם השילוב הנ"ל?

אני מצרף תמונה מהאתר הרשמי של CERWIN VEGA בשביל המידות של התיבה

Untitled.jpg

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אתה צריך את הדם של 122 מה שאומר שתי סלילים שכל אחד מהם הוא 2אוהם.

איתו אתה יכול לעבוד ב4אוהם או 1 אוהם.

ההיפוניקס הזה לא יחמיא לסאב מי יודע מה .

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

בקשר הגברה,טעות שלי לא יודע למה התבלבל לי מגבר אחר ממה שרשמת:| 400RMS יעשו לו נעים:lol: וגם לך.

ראיתי פעם אצל מישהו את הסאב הזה מקבל 650RMS והסאב עמד איתם בכבוד.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

תודה על העזרה, אך חוץ מנפח של התיבה מה שאר המידות בכדי ליצור נפח זה?

מה עדיף תיבה פתוחה או אטומה? אני מחפש עוצמה אך גם האיכות חשובה לי ולכן לא הלכתי על סאב כמו פיוניר שיודע לעשות הרבה רעש בלי הרבה קשר למוזיקה.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

יש גם את P3 של רוקפורד, ואת ה CVR12 של קיקר, את ה ZX12 של היפוניקס

אבל ת'אמת שמעתי את כולם לפני שקניתי ואני הכי אהבתי את הסרווין ווגה. 

פורסם

לפי דעתי אין מה להשוות את הP3 הבהמה הזה לסרווין הוא יותר מעודן ממנו לפי דעתי.

• תוכן חדש...