Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על zx

ttzz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אחרי שלא מצאתי רכבים מי יודע מה החלטתי ללכת בכיוון הסיטרואן פג'ו

בעיה שאני חייב אוטומט בלי קשר לחיפוש בפורום שנעזרתי בו רציתי לדעת עוד פרטים על zx ax saxo איך הם מבחינת אחזקה טיפולים ולאיזה מהן יש מערכת הידראולית בדומה לbx?

תודה

צביקה

פורסם

בוא נתחיל בזה שנוכל "להרגיע" אותך , לאף אחת אין מערכת הידראולית , עכשיו נותרת השאלה מה אתה מחפש מבחינת האוטו עצמו , אם אתה מחפש כיוון ספורטיבי זה מצמצם אותך לZX בלבד שבא יצאו גירסאות וולקן אוטומטיות 1.9 בשנים 92-94 כמדומני.

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יכול להיות מצוין הבעיה שמבחינת תקציב אני אצטרך ללכת על משהו פשוט יותר ולבד לצ'פר אותו

השאלה מה יכול להיות לי בשנים 96 ומעלה אוטו'

פורסם

גרשון אני בטוח 100% בקשר לזה ... באה מקורית 92-94 עם המנוע 1.9 כמו ב205GTI ... למייק מהפורום היתה אחת ויש עוד אחד מהפורום עם אחת אם אני זוכר נכון.

96 ומעלה?

זה משאיר אותך עם שנה אחת שלAX שאני לא יודע אם באו אוטומטיות.

שנה אחת של ZX עד מנוע 1.8 אוטומטי.

וכמובן כל המגוון של הסקסוים.

מה התקציב פחות או יותר?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יכול להיות קצת יותר פשוט אני רוצה להחליף קורולה לקטנה יותר

זהו?אלה כל האפשרויות?אני יודע שקיים גם 106 אוטו' נדיר...חשבתי על אטוס אבל זה נראה כאילו משהו הפסיק באמצע עבודה והלך 8)

zx יכולה להתאים גם קליאו...?

איך הטיפולים של zx?אין הידראולי??????????ידית הגבהה הנמכה נעלמה שם?שמעתי בax יש אותה

פורסם

ב AX אין מערכת הידראולית למיטב ידעתי, לחבר שלי יש בחניה את גירסאת הספורט ואין לו שום מערכת הדראולית כמו כן יש לו גם עוד AX לא ספורט 5 דלתות ללא התוספת הנ"ל.

פורסם

וולקן אוט':

93- מנוע 1.9

94- מנוע 1.9

95- מנוע 2.0

96- מנוע 2.0

כולן אמורות להכנס לתקציב שלך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...