Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק הבוקר ראיתי נערה באברט', ואמרתי לעצמי שהנה זה הופך לתכשיט, ולא רק רכב לחובבי 106GTI...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לידיעתכם בשנים האחרונות מכרתי את הרכבים הנ"ל שכולם אמרו לי שלא לקנות ואין להם שוק:

- אופל וקטרה 2000 - מחירון.

- סיאט טולדו 2002 - מחירון - 1000 ש"ח.

- רנו מגאן 2006 EX - מחירון עם טרייד אין ל- פלואנס והנחה קטנה על הפלואנס + איבזור.

- סיטרואן C4 2006 - מחירון בלי שיקלול הק"מ הנמוך.

פורסם
שני דברים:

2) אין שום פלא להתענינות רבה ברכב. כאשר אישתי החליטה לרכוש רכב קטן משומש - התעקשתי רק על דגם מושמץ בעל מחירון על הכרשים. במקרה יצא דייהו אוויו ידנית יד 1 שנת 2004 עם 40000 קם ב-30 K ש"ח. יאריס או ג'אז בעלי נתונים דומים היו עולים כפול ללא כל הצדקה. )

בטיחות מחפירה שמתאימה לתחילת שנות ה90 או אפילו שנות ה80 זו סיבה מספיק טובה לא לרכוש את הג'אנק הקוריאני הזה והצדקה מספיק טובה להתרסקות המחירון.

כוכב וחצי במבחני ריסוק . בשנות ה2000, נו באמת.

פולקסווגן פולו מודל 94 כבר התהדרה ב3 כוכבים...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
1.4. וזה ממש לא בקטע של "אופנה", זה פשוט הערכה לדברים יפים :wink:

תתחדשו. למיאטה תהיה כעת פרטנרית חמודה בחניה.

פופ או לאונג'?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מיאטה ופיאט 500 בחניה, אתה יודע מה האנגלים יחשבו עליך :wink:?

תתחדשו!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
נו, אז אומרים שלצרפתיות אין שוק, שמוכרים אותן באלפי שקלים מתחת למחירון ושנורא קשה להפטר מהן. אז אומרים. האמת היא שככל הנראה בגלל שאומרים את כל זה, המחירון שלהן צונח בצורה מופרעת לאורך השנים, כך שכשמגיע הזמן למכור אותן הדבר נעשה בקלות מפתיעה ביותר.

החוויה שלי (יותר נכון - של חברה שלי, כי אני הייתי בחו"ל בעת המכירה) הייתה חיובית מאוד. הייתה לה C3 שנת 2003 עם מנוע 1.4 וגיר אוטומטי. הנתונים היו אמנם טובים - יד שנייה, מטופלת בחברה, 80000 ק"מ, אבל למרות זאת אני הכנתי אותה לתהליך מכירה ארוך. משום מה הייתי בטוח שיהיה קשה מאוד למכור.

בסופו של דבר היא פירסמה מודעה ביד2 ביום שבת אחד. תוך 20 דקות התחילו הטלפונים לצלצל בלי הפסקה, לפחות 7-8 שיחות בשעה הראשונה. הבנאדם השני שצלצל אמר שהוא מגיע עכשיו, ברגע זה, ומוכן להביא מזומן. היא בכלל לא הייתה מוכנה לכל זה, אבל הסכימה שהוא יבוא בערב. הוא בא, עשה סיבוב של עשר דקות נסיעה ואמר שהוא קונה. בלי בדיקה, בלי לראות את ההיסטוריה של הרכב, בלי כלום. הם סגרו על 2000 מתחת למחירון (28000 בערך) וגם זה רק בגלל שלא היה לה כוח להתעסק עם אנשים אחרים - היא די משוכנעת שאילו הייתה אומרת לעוד כמה להגיע הם היו רבים על האוטו ביניהם והיא הייתה מוציאה מחירון או אפילו יותר מכך.

ביום שני הועברה בעלות והסיפור נגמר. אני שמעתי את הבשורה בטלפון מחו"ל והייתי בהלם, אבל כנראה שזה לא כל כך מפתיע - כשהמחירון נמוך הביקוש גדל.

מה שמצחיק זה שעכשיו היא כבר תקועה שבועיים בלי רכב, עד שהרכב החדש יגיע...

רוני

גם לי במכירת ה- 106 הלך יחסית בקלות.

לא כל הנתונים של הרכב היו מדהימים (220K ק"מ, רכב בן 11, צבע מתקלף), אבל הרכב היה שמור ומטופל.

קיבלתי הרבה טלפונים (לפחות כמה ביום), ומכרתי תוך שבועיים כמעט במחיר שרציתי.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם
מזכיר לי את הסיפור שהיה לי עם האיביזה. "לסיאט אין שוק". "בחיים לא תצליח להפטר ממנה". וכו' וכו'.

שמענו :roll: . תוך 3 שעות נחתם חוזה. כשהרכב במצב טוב, הקונה יבוא.

לחלוטין זהה אצלנו. שתי איביזות, כשהאחרונה נמכרה במיידית למישהי "מבפנים" שהמוסך/טרייד אין הדליף לה את המידע כנראה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
תתחדשו. למיאטה תהיה כעת פרטנרית חמודה בחניה.

פופ או לאונג'?

תודה. היא לקחה פופ. ממש אין צורך בגג הנפתח שבלאונג' - הכיסוי מעביר יותר מדי חום פנימה וזה לא נעים, וגם המחיר סתם גבוה משמעותית.

מיאטה ופיאט 500 בחניה, אתה יודע מה האנגלים יחשבו עליך :wink:?

תתחדשו!

האמת שלא, מה הם יחשבו? חוצמזה שהאוטו הוא שלה, לא שלי. אני הייתי מעדיף אבארת', אם המחיר היה נמוך יותר :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אי אפשר לדעת מה ימכר ומה לא..

האונו שהיתה לי - אומרים שזה אוטו סחיר במיוחד, שלי היתה במצב חדש, פי מליון יותר טוב מכל אונו אחרת (גם בנתונים, יד 01 עם 130 אלף ק"מ), חוץ מאחד מהפורום אף אחד לא בא, ופרסמתי ביד 2 עם תמונות והקפצות והכל. בסוף מכרתי בקושי לבן של חבר של אבא שלי שלא ממש הבין מה הוא קונה, רק קנה לפי הסיפורים של אבא שלי.

לעומת זאת ג'אסטי במצב מחפיר ביותר 200 ומשהו אלף km, שנה מעל האונו, אותו מחיר, נמכרה דיי בקלות... לך תבין.

פולו 2008 טרנד ידנית שמכרנו ממש לא מזמן - גם כן עשו טובה שבאו אנשים, אבל האוטו היה חדש באמת, אז הראשון שבא קנה, לקח איזה שבועיים שלוש למכור..

אופל קורסה בת 8-9 עם ק"מ מגוכך (פחות מ30k) נמכרה יום אחרי הפרסום, כי פרסמנו בערב. לא הפסיקו להתקשר.

וזה אופל ידנית והיה לה צבע דהוי...

אני מעריך שהמכוניות שנמכרות הכי מהר כרגע הם פונטו ספייס ופג'ו 206 ואולי גם פנדות. שחיפשנו לאח שלי אחד מאלה מה שהיה טוב נמכר בשניה והזבל הוקפץ בלוחות. בסוף נפלנו על ספייס elx אחת שנשמעת חרא (160 אלף ק"מ יד 3 שנת 2001) ובאנו לראות בלי צפיות, ומה גילנו - האוטו חדשששש :-D

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
בפיאט מציעים גם טרייד אין במחיר מחירון. ניסיתם להציע להם את הסיטרואן ?

בוודאי. הציעו 25000 אם נלך על המבצע החדש, והרבה פחות אם לא. בסוף ויתרנו וטוב שכך, כמו שראיתם, כי בשוק אפשר לקבל עליה מחיר טוב משמעותית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
בוודאי. הציעו 25000 אם נלך על המבצע החדש, והרבה פחות אם לא. בסוף ויתרנו וטוב שכך, כמו שראיתם, כי בשוק אפשר לקבל עליה מחיר טוב משמעותית.

רוני

אני בטוח שאתה מכיר את שוק הרכב פי-1000 יותר טוב ממני, אך בכל זאת אעיז להאיר את עינך לפיאטים יד 1 0 קם באוט-דיל ועסקים דומים. ישנם הנחות של 20 K ש"ח מהמחירון של היבואן עוד בטרם מכח וממכר (באוטומתי יוצא כ-91 K ש"ח במקום 112 + רישוי). אך לאחר דין ודברים יורדים בעוד סכומים בלתי-מבוטלים ואף מופלגים. אגיד רק בעזרתי לחבריי לרכוש את פיאט בראבו עם 0 קם והמחיר היה מפתיע (בערך כמו הפאנדה אצל היבואן).

בטיחות מחפירה שמתאימה לתחילת שנות ה90 או אפילו שנות ה80 זו סיבה מספיק טובה לא לרכוש את הג'אנק הקוריאני הזה והצדקה מספיק טובה להתרסקות המחירון.

כוכב וחצי במבחני ריסוק . בשנות ה2000, נו באמת.

פולקסווגן פולו מודל 94 כבר התהדרה ב3 כוכבים...

לדעתי את הטענה הנ"ל יש להפנות למי שרכש את הג'אנק בתור חדש במחיר של הג'אז והיאריס. אני לתומי חושב שגם 30 K ש"ח זהו סכום מוגזם ללא פרופורציה עבור הג'אנק, אך חוששני שבארץ אין בנמצא דילים טובים יותר. אגב, לא הייתי מתיר לאישתי לגעת בפולו מודל 94, וזאת למרות הכוכבים.

פורסם
אני בטוח שאתה מכיר את שוק הרכב פי-1000 יותר טוב ממני, אך בכל זאת אעיז להאיר את עינך לפיאטים יד 1 0 קם באוט-דיל ועסקים דומים. ישנם הנחות של 20 K ש"ח מהמחירון של היבואן עוד בטרם מכח וממכר (באוטומתי יוצא כ-91 K ש"ח במקום 112 + רישוי). אך לאחר דין ודברים יורדים בעוד סכומים בלתי-מבוטלים ואף מופלגים. אגיד רק בעזרתי לחבריי לרכוש את פיאט בראבו עם 0 קם והמחיר היה מפתיע (בערך כמו הפאנדה אצל היבואן).

ידוע ומוכר. אפילו ל-500, שהיא מכונית נישה, יש הנחות של 10000 שקלים אצל אוטודילים למיניהם, אבל להם יש רק את ה-1.2 הפשוטה, וחברה שלי רצתה את ה-1.4 המאובזרת. מה גם שהיא לא יכלה להרשות לעצמה לקנות את המכונית בלי מימון, והמבצע של המימון בלי ריבית מאוד מפתה.

האמת היא שאני לא חושש בנוגע לירידת ערך מטורפת או לקשיי מכירה עם ה-500. מדובר במכונית מיוחדת שבוודאי יימצא לה קונה מתאים בעוד 3-4 שנים, כשהמחיר ירד באופן משמעותי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...