Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב חדש.

עכשיו ראיתי את כל הפירסומים של ליסינג,שאתה יכול לתת סכום מסויים ואת היתרה בתשלומים.

דיברתי אם חברת ליסינג,ומבחינתי דיברו איתי גיבריש.

מימון תיפעולי,ועוד כלמני שטויות.

אז מישהו יכול בבקשה להסביר לי את כל המונחים וכל הנושאים הקשורים לרכישה מליסינג?בסוף לא רצים וקונים,אני רוצה לדעת מה בדיוק קורה.

פורסם

כשאתה ניגש לרכוש רכב

לדוגמא מאזדה 3 מחיר 116,000

הליסינג בא ועוזר לך בצורה מסויימת, אתה נותן מקדמה נגיד 25% משווי הרכב (במקרה שלנו אתה שם 29000)

ואז אתה מחלק ל36 תשלומים סכום מסויים שנוח לך להחזיר כל חודש בוא נגיד עוד 50% משווי הרכב (58000 ל36 תשלומים = החזר חודשי קבוע של 1611 בחודש)

בסוף ה36 תשלומים יש לך אופציה לרכוש את הרכב אליך בתשלום שארית הסכום 25% הנותרים, או לחלופין להחזיר את הרכב לליסינג ולקחת חדש כאשר הרכב יהיה צמוד למחיר המחירון באותה תקופה.

יש משהו אחד שלילי בחכירת רכב (ליסינג) במידה ואתה רוכש את הרכב ואחר כך בוחר למכור אתה מפסיד 18% עצם העובדה שהרכב היה רשום כחכירה...

Confidence In Motion

פורסם

לפי מיטב ידיעתי לא... הם מציעים אפשרויות מימון שבהם אתה לוקח הלוואה מהבנק עם מדד והצמדה בהטבות מסויימות.

יכול להיות שאני טועה פה ובטריידמוביל מציעים דברים כאלו.

תבדוק מה מציעים לך בטריידמוביל ותפנה אליי בה"פ אני אסביר לך מה ההצעה

Confidence In Motion

• תוכן חדש...