Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3916847,00.html

פשוט מרתיח לקרוא את הדברים האלה. גם כשאדם (או שלושה אנשים, במקרה זה) יותר צדיק מהאפיפיור, מעדיף משרד התחבורה את האינטרס הכלכלי על פני שלום הציבור.

גועל נפש! :2gunfire:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אינני מסכים עם ההצגה של דברים ותאוריית הקונספירציה. יש לזכור שמשרד הרישוי איננו סרט-אף אלה אירגון ביורוקרתי מסורבל ואינרטי. כפי שאמר בועז סופר באחר הרעיונות - לדבר עם משרד הרישוי זה כמו לדבר אל הקיר. ע"מ לקדם דברים שם לא מספיק רעיון מבריק, אלה צריך קשרים מתאימים.

פורסם

זה בדיוק הסיבה שהם מסכלים את הנסיונות להטמיע כאן דלקים אלטרנטיביים (גז, ביודיזל, אתנול).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפחות לגבי המקרה הספציפי הזה, אני מבין את חששות הפקיד.

מי שנכווה ברותחין נזהר בפושרין.

אבל - יש לי הצעה שיכולה אולי לאפשר את הכנסת המוצר: משרד התחבורה ידרוש הפקדת ערבות כספית גבוהה שתבטיח שיפי לצרכנים במקרה של כשל בצמיגים כפי שאירע בעבר.

צרכן שישתמש במוצר והצמיג כשל, יפנה לוועדה שתוקם לצורך הענין ותבדוק כל מקרה ומקרה. במקרה ויצטרכו לפצות מישהו - הוועדה תהיה מוסמכת לתת הוראה להוציא לפקודת הנפגע צ'ק או העברה בנקאית והחלטתה תהיה סופית.

בכל מקרה כזה, היבואן יצטרך להשלים מחדש את דמי הערבות.

יש לקבוע מראש שבסף מסויים של כשלונות, המוצר יאסר לשיווק ולשימוש.

עלויות דיוני הוועדה יהיו ע"ח היבואן.

נכון שהעלויות הנוספות יגולגלו ע"ח הצרכנים, אבל היבואן יודע שלא בכל מחיר ישתמשו במוצר שלו וגם הוא יודע שלא כדאי לו להתחיל עם משהו פגום בבחינת עשינו מכה ופרשנו, כי במקרה כזה המכה תהיה כואבת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

סיפור זוועתי.

ולתת אישורים לצמיגים סיננים בשקל זה בסדר ומאוד בטיחותי, אה?

מה הם צריכים את המטומטמים האלו כאן? שילכו למכור את זה בחול........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אמיר- הצעה בולשביקית. בעיקר הטריבונל. אם הם חבר'ה אחראיים הם יעשו ביטוח אחריות המוצר כפי שאני יבואן צעצועים לילדים עשיתי- וייבאתי צעצועים מאחת החברות המובילות בעולם מארה"ב עם מוניטין של עשרות שנים.

אם המוצר עומד בתקנים באירופה שיביאו משם אסמכתאות . את אלה אני מעריך יוכל היצרן לספק.

אלה בצירוף הדו"ח של הטכניון יספיקו לבג"ץ.

וסתם מעניין כיצד מערכת הבטחון וגורמים נוספים המוזכרים בכתבה קיבלו את החומר. האם שלושת החברים הבריחו את המוצר במזוודה??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

בולשביקי או לא, זה דבר שיכול לסתום את הפה למשרד התחבורה ויכול להיות שיעלה פחות מבג"צ.

שהרי ברור שהערבות לא תעמוד לעולם ועד, אלא לפרק זמן קצוב (נניח שנה/שנתיים).

הטריבונל פחות מטריד אותי שכן הם צריכים להיות אנשי מקצוע בלתי תלויים כגון מהנדסים מהטכניון/מכון התקנים/ וכד' ובשום מקרה לא נציגי הצמיגיות או עובדי משרד התחבורה.

מערכת הביטחון אינה דוגמה לשום דבר, הם הרי יכולים להביא לארץ מה שהם רוצים ולא תמיד אתה יודע מה מועמס על המטוס שחוזר.

לגבי חברות אבטחה - החומר נאסר לשיווק. זה לא אומר שלך אסור להביא במזוודה כמות שברור שהיא לשימוש עצמי.

חברת אבטחה יכולה להזמין את החומר מהיצרן תחת יעוד אחר (חומר אטימה לגומי) וכך יופיע במדבקות על המוצר. כמובן שאותה חברת אבטחה לא תוכל למכור את המוצר אבל תוכל לעשות בו שימוש לציפוי מוצרי הגומי שברשותה ובין היתר צמיגים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר לא מתאים לך להיות נאיבי

לא תשכנע את משרד התחבורה בערבות כספית גבוהה ככל שתהיה. כי ...

הערבות הזאת לא מכסה את התחת של הפקיד וזה מה שמעניין אותו.

להיפך , דרשת ערבות כספית גבוהה כי חששת שאולי המוצר לא טוב, אז איך נתת לו אישור???

שמעת את התירוץ- אני לא רוצה להיות משרד התחבורה הראשון בעולם שמאשר את המוצר , הוא רוצה לראות אישורים ממדינות אחרות כדי להגיד הנה , אלה אישרו ואלה אישרו , אז גם אני הסכמתי. כיסוי תחת אמרנו , אמרנו.

במקרה הזה האפיק המשפטי הוא האפיק המתאים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה,

הידעת ?

מי שרוצה להיות יבואן רכב, נדרש להפקיד ערבות כספית.

הרי לא יתכן שמשרד התחבורה מסכים לתת למישהו להיות יבואן אם הוא חושב שהיבואן יקרוס, יעלם, יעקוץ או לא יעמוד בהתחייבות לתת שירות.

.

פורסם

גם סוכנות נסיעות

הערבות היא ערובה נוספת לתנאים אחרים שעל היבואן למשל למלא.

הצעתך אמרה לא יודע מה יש לך מבחינה בטיחותית , אז תן לי ערבות כספית

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

האמת שהמחיר שהם הציעו דיי יקר (300שקל לצמיג) ולא משתלם כ"כ, פרט לאנשים שיש להם צמיגים יקרים או מי שמצוייה הפרוטה בידו...

פורסם

מה זה עניינך מה המחיר שהם דרשו? זה שוק חופשי - יש כאלה שהשקט הנפשי והידיעה שלעולם לא ייתקעו עקב תקר שווה להם 300 ש"ח לצמיג. ועדיין, זאת לא עילה לאיסור מכירת המוצר בארץ, כפי שמשרד התחבורה עושה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...