Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שמכיר אותי ולמי שלא, כבר תקופה לא קצרה אני מחפש רכב קטן שיענה לצרכיי. במהלך התקופה האחרונה נתקלתי בהרבה רמאים שניסו בתחבולות למכור את ה 205 הדפוקות שלהן. אם הזמן צברתי ניסיון אבל בכל זאת אני זקוק למכון בדיקת רכב אמין וטוב שאני יכול לסמוך אליו בבדיקה אחראית הן לרכיבי האוטו והן לשלדה (אני מכונאי בעצמי אבל בכל זאת אני רוצה מומחה בנושא). מה המלצה שלכם למכון כזה באזור הנ"ל? כמה בכלל עולה בדיקה לפני קנייה?

אם טעיתי בפורום בבקשה תעבירו.

נ.ב אם משהו רוצה המלצות איזו 205 באזור חיפה לא לקנות אני הכתובת. או פרטים מעודכנים ומלאים על מוכרי 205 מעודכנים.

תודה מראש L.A

פורסם

יש את קומפיוטסט ליד משרד הרישוי בשדרות ההסתדרות, בדרך לחוצות המפרץ. הוא אמור להיות אמין.

יש גם את טסטקאר בצ'קפוסט, אבל הוא לא הכי מקצועי...

בהצלחה!!!

מגאן 265

פורסם

ובקשר למחיר זה צריך להיות משהו כמו 300-400 שקל לרכב, א-ב-ל יש כמה מכונים גדולים (לדוגמה קומפיוטסט) שיסכימו לעשות הנחה אם אתה תבדוק יותר מרכב אחד בכל אופן דבר איתם שם, ותגיד להם שיש יותר מרכב אחד שברצונך לבדוק.

פורסם

אל תתקרב לטסטקאר בטירת כרמל או לכל "בניו" החורגים - פשוט להתרחק - השילוב של חוסר מקצועיות, חאפריות ורמאות נטו פשוט מנצח...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
אל תתקרב לטסטקאר בטירת כרמל או לכל "בניו" החורגים - פשוט להתרחק - השילוב של חוסר מקצועיות, חאפריות ורמאות נטו פשוט מנצח...

אני לא יודע אם מדובר על אותו מקום אך יש שם גם סניף של קומפיוטסט.

אני דווקא הייתי מאוד מרוצה מהשירות שם ונראה שעשו בדיקות מקיפות מאוד.

פורסם

ידידי היקר,

גש אך ורק למ.מ.מ. ואל תחשוב אפילו על שום דבר אחר בכיוון. אני חיפשתי רכב עד לפני שבועיים ועשיתי אצלם שתי בדיקות. הבדיקות שלהם מאוד מאוד יסודיות, במיוחד בקטע של שאסי. עקרונית ישנם שם שני בוחני רכב, אחד דרוזי מבוגר בשם שיבלי עם שיער לבן ושפם ואחד צעיר יותר בשם מרגי עם שיער בלונדיני צבוע. אל תפחד מהחזות שלו. שניהם קפדנים מאוד, בלי קשר למי שיבצע לך את הבדיקה. הם גם יראו לך כל מכה באוטו, ויסבירו לך אם היא קטנה, גדולה או משהו אחר.

תתרחק מקומפיוטסט. הדו"ח שלהם מאוד מאוד מטעה (לדעתי במכוון, פירוט בהמשך) והם לא יפרטו לך, כמו שיפרטו את תוצאות הבדיקה במ.מ.מ.. אני עמדתי לקנות רכב מהשכרה שצורף לו דו"ח בדיקה שנעשה בקומפיוטסט בצ'ק פוסט, וכל מה שצוין לגבי הרכב הוא "תיקוני מרכב וצבע". כבר שמתי מקדמה והכל, עד שקרוב משפחה יעץ לי לקחת את הרכב לבדיקה למ.מ.מ.. אל תשאל מה מצאו שם. אינני מדבר על ה-"רעש בשסתומים וגל זיזים" וה-"קלאץ מפריד גבוה (בלאי)", שכל בוחן כותב בשביל הכסת"ח. הבנאדם עבר איתי 360 מעלות והראה לי כל מכה, הראה לי מה הוחלף, ופתאום גיליתי שהוחלף מכסה תא מטען, שחוץ מכנף אחת כל הרכב עבר צביעה, מכות בגג, ותיקון הלחמה בקרטר (אגן) שמן, שקומפיוטסט בכלל לא ראו (בכוונה?).

בקיצור, אני הייתי מתרחק מקומפיוטסט בצ'ק פוסט, שמספק בדיקות בסיטונאות לכל מיני חברות ליסינג והשכרה (הם עושים את זה גם עבור אופרייט ליס הסמוכים). מי שרוצה להגיד לי, שבמדינה שלנו, חברה שנותנת למכון בדיקה כמות יפה של כלי-רכב, אינה מקבלת "הנחה" באיכות הבדיקה, כנראה חושב שהוא חי בשבדיה, או דנמרק, או אוסטרליה, או ניו-זילנד או בארץ של פיטר-פן.

בשורה התחתונה, לך למ.מ.מ. בלי לחשוב פעמיים. זה יהיה לך עדיף גם בגלל שהם יספרו לך כל מה שהם רואים, והם רואים מצוין, וגם שכל שכל מה שהם רואים הם גם כותבים בדו"ח, מה שיסייע לך בפסילת ההרכב או בהורדת המחיר.

פורסם

יש שלושה מוסכים מורשים של פיז'ו באיזור המפרץ. בשניים מהם גם טיפלתי. הם יודעים בדיוק מה לחפש במכוניות האלו, ולא בטוח שיקחו יותר כסף ממכון בדיקות.

פורסם

דן-אברהם תודה רבה על התגובה המקצועית והמשכנעת :)

תגידו אתם יודעים אם ביום שיש לחוץ אצלם?

יש שלושה מוסכים מורשים של פיז'ו באיזור המפרץ. בשניים מהם גם טיפלתי. הם יודעים בדיוק מה לחפש במכוניות האלו, ולא בטוח שיקחו יותר כסף ממכון בדיקות.

באמת הייתי רוצה לשמוע "למה לא מוסך"?

אבל לי לדוגמא אין שום קשר פג'ו או למסוכים שלהם בגלל זה אני לא רוצה ללכת לשם.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

איזה מהמכונים שהוזכרו כאן מבצע בדיקת גיר אוטומטי?

שמעתי שרק אחד עושה את זה באיזור חיפה ואני לא יודע את שמו.

• תוכן חדש...