Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אומר שאתה לא מנצל את הסאב שלך עד הסוף ואם אין צורך בשימוש בהספק מלא שלו עדיף לקנות משהו שבנוי יותר לעבודה שלך.

בקשר לרדיו קצת קשה למצוא ב 500 רדיו שתוכל לעבוד איתו כמו שצריך,תנסה למתוח את התקציב שלך,ד"א פנוי ליד 2?

Scan Speak

פורסם

אני לא רוצה יד 2, רק חדש. אתה יכול להרכיב לי מערכת של רדיו דיסק , סאב, מגבר ,קומפוננט עד 3000 שח כולל התקנה אחי ***אם הוא אחיך מדוע לא תדברו בבית? קרא את כללי הפורום***?

פורסם

מגבר: JBL 60.4

רדיו דיסק:פיונר 6050

סאב: קיקר C12\CVR מה שתאהב יותר,רוקפורד P2.

קומפוננט: מורל טמפו 6.5.

670 ש"ח

950 ש"ח

530 ש"ח

C12--310ש"ח בלי תיבה.

רוקפורד-570 בלי תיבה.

+חיווט והתקנה ייצא לך בסביבות ה 3000.

Scan Speak

פורסם

למה הרדיו דיסק כלכך יקר? אני רוצה שהרדיו דיסק יעלה בסביבות 400-500 ואז אפשר להביא מגבר יותר טוב וגם קומפוננט

ושכחתי לציין זאת מערכת להונדה סיויק

פורסם

הרדיו הזה הוא יעזור לך בהמשך הדרך שתרצה להתקדם עם הציוד,אם תקנה ב 400 אחרי שתרצה להתקדם תצטרך גם להחליף את הרדיו,כי המערכת נבנת מהבסיס שזה הרדיו.

Scan Speak

• תוכן חדש...