Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב בימים הקרובים לשים צנרת ברכב .

הרכב הוא איביזה 20vt fr 2005

זה הרבה כאב ראש צנרת מבחינת טסטים,ומבחינת הורדה מהכביש?

רציתי רק צנרת אבל אמרו לי שעדיף גם דוד אחורי וזה הרבה בלאגן עם משטרות ,מרכבים ישנים שלי אני זוכר את הכאב ראש הזה של הרעש..

מה אתם ממליצים לעשות להשאר מקורי או לקחת סיכון ולהחליף ?,אני מפחד מהקטע של ההורדה מהכביש בגלל הדבר הזה.

פורסם

קודם כל דוד אחורי לא רק שעדיף, הוא גם חובה אם אתה לא רוצה להשמע כמו מטוס.

תבנה צנרת עם דוד מעבר אחד ,דוד אחורי שקט יחסית ולא יהיו בעיות רעש כל עוד אתה נוסע בסלד נמוך יחסית.

פורסם

מבחינת טסטים לא אמורה להיות בעיה אם אתה שם גם ממיר ספורטיבי, אחרת לא תעבור בגלל הפליטת גזים.

למרות שיש מקומות שיכשילו אותך גם עם זה בגלל הרעש...

כל העניין הזה הוא די תחום אפור ותלוי איפה ועל מי אתה נופל,

וכמובן שיש דרכים להעביר טסטים גם בדרכים אחרות...

וכמו שאמר זה מעליי,

אם אתה שם דוד שקט יחסית ולא עם יציאה בקוטר 5 צול, זה לא אמור למשוך יותר מידי תשומת לבץ

ובלי שום קשר יש דודים שעם ההתקנה אתה מקבל אישור על הדוד,

למרות שאני לא יודע כמה זה עוזר במקרה שבוחן תנועה נופל עליך.

אתה יכול כמובן לחשוב על לשים צנרת אבל להשאר עם הדוד המקורי,

לא יודע אם זה מנצל את מלוא היכולת של הצנרת אבל אני מכיר חבר'ה שעשו את זה.

פורסם
מבחינת טסטים לא אמורה להיות בעיה אם אתה שם גם ממיר ספורטיבי, אחרת לא תעבור בגלל הפליטת גזים.

למרות שיש מקומות שיכשילו אותך גם עם זה בגלל הרעש...

כל העניין הזה הוא די תחום אפור ותלוי איפה ועל מי אתה נופל,

וכמובן שיש דרכים להעביר טסטים גם בדרכים אחרות...

וכמו שאמר זה מעליי,

אם אתה שם דוד שקט יחסית ולא עם יציאה בקוטר 5 צול, זה לא אמור למשוך יותר מידי תשומת לבץ

ובלי שום קשר יש דודים שעם ההתקנה אתה מקבל אישור על הדוד,

למרות שאני לא יודע כמה זה עוזר במקרה שבוחן תנועה נופל עליך.

אתה יכול כמובן לחשוב על לשים צנרת אבל להשאר עם הדוד המקורי,

לא יודע אם זה מנצל את מלוא היכולת של הצנרת אבל אני מכיר חבר'ה שעשו את זה.

חשבתי על זה גם אבל הצנרת לא תורגש עם אני ישאר עם הדוד המקורי אני טועה?

פורסם

היא תורגש אבל לא כמו שהיא אמורה ויכולה להיות.

חכה לתגובות של אנשים שעשו את זה.

אני בזמנו החלפתי גם צנרת וגם דוד אחורי והשיפור היה מורגש מאד.

פורסם

שים צנרת עם דוד מעבר , דוד אחורי של סופרספרינט שהוא יחסית שקט ותיסע בלי דאגה

אבל אם אתה ממש מפחד מהקטע של בוחני תנועה רד מהנושא כי עדיף תיסע בכייף ולא בפחד...

גולף GTI כי חיים פעם אחת:twisted:

פורסם

כדי לקבל שינוי ולהשאר חוקי תשים צנרת מלאה מהמנוע (כולל סעפת פליטה) החוצה. עם ממיר שמתאים לאותה צנרת, אם אני זוכר נכון אז ל2.75יש ממיר. דוד אחורי איכותי ושקט, בנוי או מיובא.

פורסם

אני עם אותו אוטו כמו שלך ,ולפני חודש בערך החלפתי דוד אחורי של סברינג אוולי ,שלפי דעתי הכי מתאים לאוטו.לפני כן נסעתי רק עם צנרת 3צול עם הדוד המקורי.

לעיניניו אני אישית לא מרגיש שיפור בין דוד מקורי לחופשי.אבל אם אתה באמת דואג ממשטרה אל תחליף את הדוד המקורי למרות שבעתיד זה אולי ישתלם(טורבו מוגדל),הרעש הוא פשוט חזק ,אין מה להגיד.אבל אני אישית אוהב.

הנסיעות הארוכות קצת משגעות.

• תוכן חדש...