Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת וסחיבה של רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest itzik.sharabi
פורסם

אהלן חבר'ה,

יש לי סוזוקי אלטו חדשה שהתקנתי בה מערכת הכוללת מגבר, HU ,קומפוננט, סאב ו4 גליונות Dynamat לאיטום.

מבחינת צריכת חשמל עושה רושם שהכל עובד טוב, האורות לא מהבהבים והכל מתפקד מצוין.

מה שכן נראה לי שהרכב סוחב פחות טוב מאז ששמתי את המערכת ושצריכת הדלק שלו גדלה.

האם יכול להיות קשר?

פורסם

איזה מגבר ואיזה סאב?

מניסיון, מהרגע שמכניסים מערכת לאוטו צריכת הדלק עולה דרסטית, פשוט מהסיבה שאתה מסרב לצאת מהאוטו אז אתה משאיר אותו מותנע וממשיך להאזין למוזיקה :lol:

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

הכי בטוח לעשות בדיקה כמו שצריך תמדוד את צריכת הדלק שלך במשך שבוע עם המערכת

ולצערי תבדוק את הצריכה שבוע בלי המערכת

ככה תדע באופן וודאי

אם להכנס לפילוסופיות מסויימות אז תבדוק את עוצמת הטעינה שלך מהאלטרנטור עם מערכת בווליום ובלי המערכת ותראה את היא מפילה את המתח לרמה לא רצויה 13.3 ומטה (כשהרכב מונע)

פורסם

אף אחד לא התייחס לתוספת המשקל של מגבר (כנראה עם פלטה מעץ?), סאב ו4 גליונות Dynamat.

גם לזה יש השפעה.

מתחדשת*

Guest itzik.sharabi
פורסם

הרכב עושה 1:16 בלי המערכת.

כעת אני קצת פחות מחצי טנק וזה לא נראה שזה הולך באותו כיוון...

מבחינה מכנית, האם יכול להיות קשר בין המערכת לבין צריכת הדלק והסחיבה (למעט תוספת המשקל כמובן) ?

פורסם

בידיוק בישביל זה שאלתי איזה סאב ומגבר.

מגבר כמו של אלי i שוקל בסביבות ה10-15 קילו וסאב W7 עם תיבה שוקל כ100 קילו, במקרה הזה יש תוספת די רצינית למשקל האוטו, במקרה וזה מגבר 4 ערוצים רגיל וסאב מיין סטרים אני מאמין שתוספת היא לא מעבר ל20 קילו בסך הכל.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

Guest itzik.sharabi
פורסם

JBL 1004

HEARTZ 8 "

איטום מלא לדלתות הקדמיות של דיינמט

Guest itzik.sharabi
פורסם

יש מספיק.

הרכב אצלי חודשיים וחצי בסך הכל.

פורסם

סאב 8" וה1004 מהווים משקל נמוך מאוד, אתה לא צריך להרגיש הבדל.

פורסם

בהקשר של זה,האם עם מזגן מופעל יש לך את אותה בעיה? ואם כן האם זה באותה תדירות.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

Guest itzik.sharabi
פורסם

בלי מזגן הרכב עושה 1:16

נכון לעכשיו אני עם 1/4 טנק מלא ועשיתי 330 ק"מ.

לפני ששמתי מערכת טנק מלא החזיק לי 425 ק"מ עם מזגן מה שאומר 1:14 בערך.

כנראה שעם מערכת אני אגיע מקסימום ל 380-390 ק"מ לטנק. זה אומר 1:13.

הבדל משמעותי..

פורסם

אין שום קשר בין המערכת ולביצועים של הרכב.

זה הכל בראש שלך.

הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה עם הסאב שלך שוקל 100 קילו כמו שנאמר פה.

שזה בעצם כמו לנסוע עם בן אדם נוסף + הכרס שלו במקרה שהוא ממש גדול.

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

פורסם

זה בעצם כמו לנסוע עם בן אדם נוסף + הכרס שלו במקרה שהוא ממש גדול.

לא לכל מי ששוקל 100 קילו יש כרס זה דבר ראשון

דבר שני מלבד המשקל אין שום צריכה של אנרגיה מהמכונית במהלך הפעלת המערכת, רק צריכה של חשמל ואם יש בעיית טעינה אני גם לא חושב שזה אמור לייצר צריכת דלק גבוה יותר.

אבל אתה מצד שני לפי הרכיבים שציינת אתה לא אמור להרגיש את המשקל כפקטור של צריכת דלק

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...