Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתן לערוך תגובה עד 30 דקות מכתיבתה.

אם עברו 30 דקות, ואתה מעוניין בעריכת הודעה, שלח ה"פ לאחד המנהלים עם לינק להודעה ונוסח השינוי שאתה מבקש (נוסח ספרד או אשכנז).

אם אתה מעוניין להעריך הודעתך - קרא את התגובה שנכתבה מעלי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
בחלון של התגובה שלך יש אפשרות של "ערוך".

ניתן לערוך תגובה עד 30 דקות מכתיבתה.

אם עברו 30 דקות, ואתה מעוניין בעריכת הודעה, שלח ה"פ לאחד המנהלים עם לינק להודעה ונוסח השינוי שאתה מבקש (נוסח ספרד או אשכנז).

אם אתה מעוניין להעריך הודעתך - קרא את התגובה שנכתבה מעלי.

אז זהו שאין לי את האפשרות "ערוך".

ואני צריך לעשות זאת כדי להעלות כמה תמונות דרך הפורום. באיזה נושא שפתחתי. :|

פורסם

אני אנסה לסביר את מה שניסה להסביר רז, אבל לאט יותר.

את ההודעה האחרונה פרסמת בשעה 12:50. עכשיו כבר כמעט 18:00. לפי המחשבון קסיו שלי, זה כמעט 5 שעות שהם כמעט 300 דקות. כלומר, אם היית נכנס להודעה שלך 270 דקות קודם - היה לך כפתור "ערוך". עכשיו אין, נגמר הכפתור.

מה שאתה יכול לעשות עכשיו זה לשלוח לי הודעה פרטית עם תיאור מפורט של מה שאתה מבקש לעשות, ואני אנסה לעזור לך. שים לב - יש לפנות בנוסח ספרד ולא בנוסח אשכנז.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כנראה שעברו יותר מ-30 דקות מאז שכתבת את ההודעה.

אתה יכול להוסיף עוד הודעה באותו שרשור עם התמונות.

עריכה: בקש מצביקה את הטלפון שלו, התקשר אליו, שלח לו את התמונות במייל והנחה אותו לאיזה שרשור להכניס אותן.

אם תפוס - כנראה שהוא מעלה תמונות של מישהו אחר.

ואז תעשה מה שאמרתי קודם. הוסף עוד הודעה עם התמונות לאותו שרשור.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...