Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, פרט מאד קטן שכנראה רוב "המוסכניקים" לא יודעים שכנראה ברכב הזה חייבים פלאגים מקוריים של רנו!!!

ונמאס לי לסמוך על כאלה, שחשים עצמם "מוסכניקים" (ואין לי עודף כסף, בכדי להכניס אותו למוסך ראשי) אז החלטתי להתחיל לטפל ברכב בעצמי.

לפי מה שהבנתי, שאם סוגרים יותר מדי חזק את הפלאגים, עלולים לסדוק את הראש, (ככה לפחות הלחיצו אותי, ואולי אני טועה, ובבקשה תתקנו אותי אם כן)

אז איך אני אמור לדעת מתי להפסיק, וכמה כוח להפעיל בכדי שהפלאג ישב במקומו בדיוק כמו שצריך.

ואם אפשרי גם לקבל אינפורמציה, היכן יושב לו פילטר הדלק, שאחליף אותו גם על הדרך, כי אני דיי בטוח שהוא גם מלא בלכלוך.

ובאיזה מפתח אני צריך לפתוח את הבורג בתחתית הרכב, בכדי לרוקן את השמן?

ובאיזה כלי, אני מפרק את פילטר השמן?

ולפי מה שהבנתי, אי אפשר למדוד שמן גיר ברכב הזה, אז היכן אני מרוקן את השמן הקיים, וממלא בחדש, וכמה אני אמור למלא?

כל עזרה והערה תתקבל בברכה.

תודה מראש, והמשך ערב טוב לכולנו.

פורסם

על מנת לדעת באיזה חוזק לסגור את הפלאגים יש להשתמש בידית מומנט.

אני מציע לך, לפחות פעם אחת ללכת למוסך ולראות איך הם מחליפים שמנים ופילטרים, רק לאחר מכן תעשה בעצמך על מנת שלא תעשה נזק.

אולי אתה פשוט צריך מוכסניק טוב שיטפל לך ברכב?

קובי

• תוכן חדש...