Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה החלטתי ללכת למוסך שטיפלתי בו בעבר עם המאזדה 96F לאנטיס 217 אלף קילומטר(אני קניתי אותו ב 211 אלף)

יש לי כמה בעיות שדורשות פיתרון בדחיפות, ואני לא יודע אם שווה להשקיע עבורן כסף או למכור את האוטו.

ואני לא יודע איזה טיפולים ביצעו ברכב ואם עשו טיימינג

בעיות בטורים שעולים ויורדים בעצירה,בעיות סחיבה בעליה,לפעמים המנוע מחסיר פעימה שאני לומץ על דוושת הדלק אין תגובה ופתאום במכה אחת הטורים עולים.(ניקתי את המצערת מעברי מים מנוע צעדים והבעיה לא נפתרה)

יש לי נזילה מהרדיאטור שדורש החלפה.

הרכב צורך דלק בצורה לא הגיונית:cry: ליטר ל 7 קילומטר ממוצע.

פניתי אם בעיותיי למוסך ואלו תשובתיו.

בעל המוסך אמר לי להתניע את הרכב ולתת גז עד הסוף בכמה מכות והוא עמד מאחורה ורצה לראות אם יוצא עשן שחור.

בהתחלה לא יצא והוא אמר משהו פה מוזר.

הוא נכנס לרכב נתן כמה לחיצות חזקות ויצא טיפה עשן.

לאחר מכן הוא אמר לי שמשהו מוזר בתגובות של הדוושה והרעש והאוטו מרגיש עגלה.

שילב ל D עם אמברקס למעלה ונתן כמה מכות גז ועדיין עם השארתיו שהאוטו פשוט לא אמור להתנהג ככה.

ולסיכום הוא אמר לי שצריך לפתוח את הטיימינג ולראות אם שן לא ברחה,וברכב לא ביצעו טיימנג ב 200 אלף ובגלל זה מכרו אותו לפי השארותיי. ובכל אופן התגובות וכושר הסחיבה יכול לנבוע מזה וצריך בכל אופן לעשות טיימינג.

ואם זה לא יעזור יש לפרק את המצערת ולנקות אותה שוב.

שאלתי אותו ומה עם הבעיות של הדלק? אולי נחבר את הרכב לסורק תקלות,אולי יש חיישן תקול לא תקין וכו'

הוא אמר לי שאם לא מופיע על הסקאלה התראה או מנורה דולקת לא צריך לחבר לסורק תקלות, מופרך בעייניי.

שאלתי בנוסף כמה יעלה להחליף רדיאטור,ונתן אותה במחיר 1000 ש'ח.

אז אמרתי לו שאני קונה רדיאטור ב 500 שקל אז להחליף רדיאטור 500 שקל? לא הגזמת טיפה?

הוא אמר לי בטח זה סחורה לא איכותית סינית שמתפרקת.

בקיצור אמרתי לו תשמע אני לא רוצה להשקיע ברכב,בכל אופן צריך לעשות טיימינג אני אקנה את החלקים המקוריים

ואתה תבצע את העבודה. הוא אמר לי אין בעיה ואני יחליף לך את הרדיאטור בלי תשלום.

ביצעתי אצלו טיפול טיימניג לפורד פוקוסו שלי כולל תושבת גיר והכל עלה לי כולל חלקים 1500 ש'ח.

עכשיו לאחר כל הדיבורים לא נראה לי שאני יעשה אצלו את הטיימניג כי יש לו תשובות כאלה קוטעות והוא ניגש לעבודה בלי לבדוק בכלל אם חיישן לא תקין בלי לפתוח מכסה מנוע.

• תוכן חדש...