Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מהשכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כן, הייתי ב UMI תל אביב. הוא רוצה לתת לי 17K שהמחירון הוא 26K וזאת בגלל שיש תיקוני פחחות אצלי באוטו.

בכל מקרה הרבה תודה, ותודה על העיצה בקשר לאוויאו שכמעט התפתיתי לקחת בגלל המחיר.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי לא צריכה להיות בעיה למצוא פוקוס מליסינג ב75 גג 80K. רוב המודעות שאני ראיתי היו סביב ה73-78K. ניסית בסיקסט? http://www.cmc.co.il ? לכי לאתר שלהם , תבחרי יצרן פורד, דגם פוקוס ותקבלי עשרות רכבים למכירה שמתאימים לתקציב שלך, חלקם עם ק"מ גבוהה מאוד ובודדים עם ק"מ נמוך יחסית (או הגיוני) ואת אלו שווה לבדוק.

ניסית גם במקומות אחרים כגון אלדן וכו'? אינני יודע אם מקומות אלו נותנים טרייד אין, אבל לדעתי לא צריכה להיות לך בעיה למכור את הרכב שלך ב17-18K שזה המחיר שמציע הטרייד אין. יש על הרכב מודעה? ניסית לפרסם אותו באתרים ללא תשלום?

לא להתיאש! :D. צריך קצת סבלנות ולא לעבוד מהר מדי ובסוף תמצאי רכב כמו שצריך.

גיא.

פורסם
לדעתי לא צריכה להיות בעיה למצוא פוקוס מליסינג ב75 גג 80K. רוב המודעות שאני ראיתי היו סביב ה73-78K. ניסית בסיקסט? http://www.cmc.co.il ? לכי לאתר שלהם , תבחרי יצרן פורד, דגם פוקוס ותקבלי עשרות רכבים למכירה שמתאימים לתקציב שלך, חלקם עם ק"מ גבוהה מאוד ובודדים עם ק"מ נמוך יחסית (או הגיוני) ואת אלו שווה לבדוק.

ניסית גם במקומות אחרים כגון אלדן וכו'? אינני יודע אם מקומות אלו נותנים טרייד אין, אבל לדעתי לא צריכה להיות לך בעיה למכור את הרכב שלך ב17-18K שזה המחיר שמציע הטרייד אין. יש על הרכב מודעה? ניסית לפרסם אותו באתרים ללא תשלום?

לא להתיאש! :D. צריך קצת סבלנות ולא לעבוד מהר מדי ובסוף תמצאי רכב כמו שצריך.

גיא.

:mm_yeah:

פורסם

היי גיא

בדיוק בדקתי בסיקסט ואכן ראיתי כמ פוקוסים עם ק"מ סביר.

אני לא רוצה למכור את הרכב במחיר שהציעול בטרייד אין, זאת הבעיה. רוצה קצת יותר.

ולגבי הסבלנות - מה שקורה בינתיים, זה שכל שני וחמישי אני במוסך, מפסידה ימי עבודה, משלמת הון על תיקונים ובסוף עוד ערכו יורד עם הזמן.

לכן אני רוצה להחליף אותו כמה שיותר מהר.

תודה על התמיכה

פורסם
היי גיא

בדיוק בדקתי בסיקסט ואכן ראיתי כמ פוקוסים עם ק"מ סביר.

אני לא רוצה למכור את הרכב במחיר שהציעול בטרייד אין, זאת הבעיה. רוצה קצת יותר.

ולגבי הסבלנות - מה שקורה בינתיים, זה שכל שני וחמישי אני במוסך, מפסידה ימי עבודה, משלמת הון על תיקונים ובסוף עוד ערכו יורד עם הזמן.

לכן אני רוצה להחליף אותו כמה שיותר מהר.

תודה על התמיכה

אני לא אומר שכן כדאי לך לעשות טרייד-אין אבל תחשבי לעצמך כמה זמן/כסף את מפסידה על תיקון האוטו במוסך+הזמן שאת מפסידה כשהאוטו במוסך/כשצריך להביא אותו למוסך+

הזמן שעובר כשאת מחפשת מישהו למכור לו את האוטו+ירידת הערך+הזמן לבדיקת הרכב במכון ע"י הקונה המתעניין וכו' (ובמידה שכן אז גם את הזמן של העברת הבעלות וכו') ואז תחליטי מה כדאי לך.

יכול להיות שכדאי לך להציע את הרכב למכירה במחיר מפתה רק בשביל להיפטר ממנו ולא לסבול הפסדים.

מצמץ

פורסם

עם הורדה כזו אולי שווה לנסות למכור לסוחר רכב, אולי הם יציעו מעט יותר (אם כי קשה להאמין אבל להרים טלפון לא עולה כסף...) הייתי מנסה.

בדקת כמה מציעים בטרייד אין אחר? כגון סיקסט, אלדן וכו'? (במידה והם מבצעים טרייד אין...)

בכל מקרה לא הייתי הולך על האופל מהשכרה, כאשר במחיר מעט גבוהה יותר את מקבלת פוקוס מליסינג שטובה מהאופל בהכל.

גיא.

פורסם

היי

הייתי היום בסיקסט. הם מציעים לי פוקוס 2001 ורוצים שאני אוסיף עוד 60000 ש"ח חוץ מהרכב שלי שאני מוסרת להם (מחירון שלו 26K)

אז זה נראה לי מוגזם ביותר. כי יוצא שאני משלמת על הפוקוס מחיר מחירון, והוא לא שווה מחירון.

ממה שראיתי, אוטו נחמד, אבל ליושבים במושב האחורי, מאוד צפוף.

גיא - למה עדיף פוקוס על אסטרה ?

כי יש לי אופציה בטרייד אין לקנות אסטרה שנת 2000 יד ראשונה מפרטי, בפחות כסף.וען 70000 ק"מ, שזה סביר ביותר.

מה עדיף ?

פורסם

במיקרה הטב,סיקסט נותנים לך על האוטו שלך 7000 שקל...חברות ליסינג רבות מוכרות פוקוסים ב65-67,כך שלהוסיף 60 על הקורסה שלך נראה מוגזם בעליל.אם יש לך אפשרות לקנות אסטרה פרטית,תיבדקי את העיניין ברצינות.השוק מוצף בפוקוסים,וכשתירצי למכור אותו תיתקלי בבעייה,למרות שהאוטו מעולה,וטב מהאסטרה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שלום,

מה המחיר הרגיל של הפוקוס שהציעו לך? באתר שלהם יש חלק ב70K בערך, ולחלק ב78K.

לפרחי - רוב חברות הליסינג מוכרות פוקוס 01 ביותר מ 65K. בערך ב5-10K יותר. בנוסף שים לב אני מדבר על ליסינג ואתה על השכרה. אין סיבה לרכוש פוקוס מהשכרה כאשר יש רבות כאלו מליסינג.

האסטרה רכב פחות סחיר מהפוקוס. הפוקוס יותר נוחה, ויותר מהנה לנהיגה מהאסטרה.

היתרון של האסטרה במקרה הזה הוא שהיא פרטית ולא ליסינג\השכרה.

מה ההבדל בין מה שמציעים לך על הרכב שלך בסיקסט מול מה שמציעים לך בUMI?

גיא

פורסם

פרחי אתה צודק בהחלט. גם אני חשבתי בדיוק אותו דבר.

גיא - הוא לא היה מוכן לתת לי מחיר על הפוקוס. הוא אמר (בסיקסט) שאני נותנת להם את הרכב שלי ועוד מוסיפה 60K ש"ח. ומקבלת פוקוס 2001. הוא לא דיבר על פוקוס ספציפית אלא בכלל.

וזו עסקה גרועה לחלוטין (שאם לא תהיה ברירה זה מה שאקח)

לעומת זאת, על האסטרה מנוע 1800 שנת 2000 שעברה 70000 ק"מ רוצים 74K ונותנים לי על שלי בערך 17K, אבל יש פה עוד מקום למיקוח, ונראה לי שאפשר להוריד את מחיר האסטרה.

וזו מכונית יד ראשונה פרטית.

לי זה נראה עסקה טובה יותר.

רק שהאסטרה לא נראית טוב מבפנים כמו הפוקוס. למרות שנראה לי שאקח נסיעת מבחן ואבדוק אותה שוב.

פורסם

ואם העסקה מתאימה לך אז שיהיה לך לבריאות :)

רצוי שלא ללכת על בליינד ולפני שאת מבצעת את העסקה כדאי שתלכי עם האסטרה למכון (שאותו את תבחרי).

פורסם

-השכרה

פעם נסיתי למכור רכב מהשכרה. אנשים לא התווכחו על המחיר, אלא פשוט לא באו. בסוף בקושי מכרתי, וזה היה דגם פופולרי !

- טרייד אין

חשבת פעם מה קורה למכוניות "לימון" (כלומר עם הרבה תקלות חוזרות בתקופת האחריות) ? אחרי שבעל האוטו לוקח עו"ד ומכריח את היבואן לקחת חזרה את האוטו מה קורה לרכב?

הוא נמכר כטרייד אין מבעלים פרטי. אם את הולכת בכיוון כזה עליך לבלוש מה קרה קודם לאוטו המועמד למכירה. לפי מה שכתבת לא תאהבי הרעיון הזה.

-לדעתי תקני רק מכונית יפנית במצב טוב וק"מ נמוך. קל להגיד וקשה למצוא אבל אני מניח שאפשר למצוא גם סוחרי רכב טובים שתמורת מחיר טוב יעשו לך את השירות. בטווח המיידי תפסידי כמה אלפים ( לעומת אדם שמוכר וקונה בעצמו) אך אח"כ תיהני מהאוטו וגם במכירה העתידית לא תעברי בלבולי מוח מיותרים.

- ואני חוזר ואומר שכל רכב שאינו יפני הוא פוטנציאל ליותר בעיות והיכרות עם המוסך. יש אנשים שרוצים תכונות מסוימות (למשל שילוב של ביצועים ומחיר) ואז אולי עדיף להם אוטו אירופאי למרות ההפסד הכלכלי. לפי מה שכתבת את לא מהזן הזה ולכן כדאי לך רכב שבקושי רואה מוסך -ז"א יפנית

בהצלחה

יהודה

פורסם
ואני חוזר ואומר שכל רכב שאינו יפני הוא פוטנציאל ליותר בעיות והיכרות עם המוסך. יש אנשים שרוצים תכונות מסוימות (למשל שילוב של ביצועים ומחיר) ואז אולי עדיף להם אוטו אירופאי למרות ההפסד הכלכלי. לפי מה שכתבת את לא מהזן הזה ולכן כדאי לך רכב שבקושי רואה מוסך -ז"א יפנית

בהצלחה

יהודה

:shock:

אתה מבצע הכללה גסה ומיותרת.

האם פוקוס רכב לא אמין?

האם כולם חייבים לנסוע ביפניות ואם לא הם יהיו כל שני וחמישי במוסך? האם טויטה שמיוצרת בתורכיה נחשבת יפנית בעינייך? או שצריך יפנית מיפן? אני חייב לציין שאני לא חסיד של הכללות גורפות, יש רכבים פחות אמינים ויש יותר, אבל כבר לא מדובר על יפנים מול כל השאר ופורד פוקוס היא דוגמא מעולה במקרה הנ"ל.

אגב לדעתי ניתן למכור רכב מהשכרה (ועשיתי זאת בעבר), ושים לב שבמקרה הזה אנחנו מדברים על רכבים מליסינג ולא השכרה.

לגבי הרכב מטרייד אין אני מצטרף להמלצה (כמו בכל רכב) לבדוק את ההיסטוריה שלו.

גיא.

פורסם

יהודה - תודה.

אבל לי אין ברירה אלא ללכת על טרייד אין כי לא ניתן למכור את הרכב שלי אלא בחצי מערכו לסוחר.

בכל מקרה לקחתי לתשומת ליבי את דבריך.

תודה על ההראה לעניין הרכב הפרטי. לא חשבתי על זה.

• תוכן חדש...