Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מהשכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל אם אין מאיזה שהיא סיבה האסטרה יכולה להיות לא רעה, אבל חשוב לבדוק את התאונה שהרכב עבר, כפי ששמר (RadarJedi) ענה לך בפורום הטכני.

אגב אופציות נוספות לרכב אמין בנוסף לפוקוס הן האלמרה והאימפרזה.

אין לי ניסיון או ידע לגבי האופל ככה שאינני יכול לתת חוות דעת בנוגע לאמינות שלה.

גיא.

פורסם

הם אמרו באוויס שלא עבר תאונה.

אני מעדיפה את האופל כמעט על כל דבר אחר, למרות שהתחזוקה יקרה יותר.

השאלה היא האם האסטרה אמינה כמו היפניות.

מעבר לזה, אין כמעט רכבים מליסינג עם ק"מ נמוך, וזה בעיקר מה שפוסל אצלי את כל האופציות.

פורסם

כתבת:

"אתה מבצע הכללה גסה ומיותרת.

האם פוקוס רכב לא אמין? "

לידיעתך ההכללה אינה שלי אלא של גופים רבים שבדקו ומצאו שהמכוניות היפניות פשוט יותר אמינות. ומהם למשל הגופים האלה:

1. ארגון הצרכנים האמריקאי CR שקוטל למשל את מרצדס וב.מ.וו ופולקסווגן שאמינותם היתה טובה והידרדרה מאוד בשנים האחרונות

2. ארגון הצרכנים האנגלי which?

3. חברה בינלאומית ידעה לבדיקות איכות j.d. power

4. ארגון בעלי המכוניות בגרמניה adac

ויש עוד.

שים לב שבעוד שבמכוניות פרטיות האמינות אינה תמיד השיקול הראשי שלנו (יש לנו גם פונטו) ברכבי עבודה כמו טנדרים האמינות היא השיקול המכריע ומשתמשים כמעט רק ברכבים יפנים

אגב הכותרת לתגובה שלך שאותה ציטטתי פה לא בדיוק משתלבת עם מה שכתבת" "3. אל תיגררו להאשמות. אבל אין בעיה לסתור אחד את השני, לא תמיד כולם צודקים. זיכרו כי המטרה לעזור לשואל השאלה. "

בהערכה

יהודה

נ.ב.

הפורד פוקוס אגב, באמת אמין יותר מהאסטרה אבל גם הוא סוחב חבילת בעיות משלו. אצטט כמה מהם:

המקור- http://www.honestjohn.co.uk/index.php?url=/carbycar/index.htm

Mazda 4-speed automatic initially proved to be a disaster due to ATF leaks between transmission and engine (see recalls about this). Soon fixed, proving to be reliable (no reports of any failures at all during 2001/2002) and has become third best selling automatic in the UK.

Some late 'W' and early 'X' reg 2.0 litre Focuses were fitted with Mondeo inlet manifolds and sometimes refuse to drop below 2,500 rpm.

The pins which hold the foot pedals in place may fall out, leaving the driver unable to brake or declutch.

Rear silencers can rot through in two years. Contacts in rear number plate light can rust up.

Can suffer water leaks at rear through vertical light clusters and light contacts can rust up causing current drains.

Rear window wiper action on T to W reg cars causes movement of the glass, scraping the paint in the base of the rear window V which is a natural rust trap. (Rust occurs even though the shell is supposed to be electro galvanized.) Also reports of rust in area around rear hatchback hinges. Sharp front edge of parcel shelf can chafe back seat material. Some cars have a protective strip over the parcel shelf edge. Others don't.

Reports of front springs breaking on 1999-2000 Focuses: bad news because it untwines and tears up the tyre and front brake pipe. "

פורסם

לא חסרים רכבים יפנים עם רשימת תקלות יפה. לדוגמא גיר בסוזוקי בלאנו שמת לרוב סביב 100K בערך. לא חסרות דוגמאות אחרות, אין מקום להכללות ברכבים וכל רכב צריך לעמוד בפני עצמו.

הפוקוס רכב אמין, מניסיון אישי שלי של 85 אלף ק"מ + הכרה אישית קרובה של עוד 5 רכבים, אחד מהם עם 150 אלף ק"מ. כמעט לכל רכב תוכל למצוא מחלות כאלו ואחרות, לחלקם יש מעט לחלקם יש ספר של מחלות שיראה כמו דפי זהב.

אתה באמת חושב שאתה עוזר לשואלת השאלה כאשר אתה נותן תשובה כללית של "רק יפני"? אני לא בטוח.

אנא הימנע מלמשיך את הויכוח הזה, כפי שציינת המטרה היא לעזור לשואלת השאלה, להבא אנא דייק יותר בתשובותיך והמנע מהכללות גורפות.

ברכבים פרטיים השיקול של האמינות הוא לא מכריע אצלי, מדובר ברכב ולא במקרר, אך אני אדע להמליץ למי שמחפש רכב אמין מה לקנות. אגב כל הרכבים בביתי הם אירופאים. ואני לא נמצא במוסך כל יומיים. גם לא כל שבועיים.

גיא

• תוכן חדש...