Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעית קירור במנוע , הרכב מוסב לגגז בשעה טוב , ובעיית קירור שקיימת כבר דיי הרבה זמן ,

הלכתי למכון רדיאטורים שאני דיי מעריך , וגם חבר טוב של אבא שלי , שטוען שככל הנראה צריך לעשות פאקונג ראש (או שהלך פאקונג ראש, לא כל כך הבנתי למה הוא מתכוון )

הרכב עבר כבר כ 485 אלף (היה משטרתי בעברו )

והוחלף לו כבר מנוע ,

אני מעוניין לצאת מזה כמה שיותר בזול , כי השבוע עשיתי לו טיפול טיימיניג , ו כל מיני טיפולים שהסתכמו בכ 4000 שקל כולל חלפים

חשבתי לעשות את זה במוסך המרכזי , אבל מעניין אותי לדעת לאיזו רמת תשלום עליי להכין את עצמי ? 2000? או 5000?

והאם כדאי לשקול להחליף מנוע מייבוא כבר ?

האם כדי לעשות רק טיפול קטן במנוע כמו ראש מנוע ?

או כבר לעשות אובראול מלא ?

האמת שכבר אין לי מושג מה לעשות החודש הזה היה פשוט קריעה מבחינה כספית שאני לא זוכר ככה

אשמח לתשובות

תודה מראש !

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

לפי דעתי אחרי שעשית את כל הטיפולים כבר לא משתלם מבחינה כספית להחליף מנוע.

אני במקומך,הייתי עושה 1 + 1, רכב משטרתי זה רכב שבמילים עדניות לפי דעתי הבלעדית והבלתי מחייבת: זהו רכב שקרעו לו את הצורה מכל הכיוונים האפשריים ולכן אני לא הייתי משקיע אגורה במנוע ובמכלולים הקיימים, אפילו שזה סובארו.

לפי דעתי לא שווה לך לעשות ראש מנוע וגם לא אוברול מכל מיני סיבות ובניהם מקום מקצועי שיעשה לך את זה כמו שצריך ויבטיח הצלחה, וכן בעיות עתידיות כגון אכילת שמן ואיבוד מים ועוד כל מיני דברים.

אם אתה רוצה להשקיע אז אני הייתי עושה מעיין ריסט, מחליף מנוע למנוע מייבוא או מרכב שעבר תאונה,ככה לפחות אתה יודע שאתה מקבל מנוע לא של רכב משטרתי לשעבר,אבל לגבי שאר המכלולים.... יש בלאי.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
לפי דעתי אחרי שעשית את כל הטיפולים כבר לא משתלם מבחינה כספית להחליף מנוע.

אני במקומך,הייתי עושה 1 + 1, רכב משטרתי זה רכב שבמילים עדניות לפי דעתי הבלעדית והבלתי מחייבת: זהו רכב שקרעו לו את הצורה מכל הכיוונים האפשריים ולכן אני לא הייתי משקיע אגורה במנוע ובמכלולים הקיימים, אפילו שזה סובארו.

לפי דעתי לא שווה לך לעשות ראש מנוע וגם לא אוברול מכל מיני סיבות ובניהם מקום מקצועי שיעשה לך את זה כמו שצריך ויבטיח הצלחה, וכן בעיות עתידיות כגון אכילת שמן ואיבוד מים ועוד כל מיני דברים.

אם אתה רוצה להשקיע אז אני הייתי מחליף מנוע למנוע מייבוא או מרכב שעבר תאונה,ככה לפחות אתה יודע שאתה מקבל מנוע לא של רכב משטרתי לשעבר.

אוקיי, אז מה לעשות ?

לא להשקיע זה טוב ויפה , אבל יש לי רכב , ואפילו רכב טוב , שהשקעתי עליו כ 12 אלף שקל , כולל ההסבה והטיפולים ,

לזרוק את זה לפח ולעזוב את זה עד שהמנוע יתפוצץ?

או לתת פוש אחרון ו שיהיה רכב ל כמה שנים טובות ,

המנוע שברכב עכשיו הוא לא המנוע המקורי , הוא כבר הוחלף לפחות פעם אחת לפי יפנאוטו ,

הרכבים המשטרתיים אומנם נוסעים הרבה , אבל מטופלים בזמן מבחינת טיפול 10K 30 K ו טיימינג , את זה אני יודע מחבר שוטר

אז זה לא הסיפור , העניין הוא שאני אהיה חייב להשקיע עוד כסף באוטו הזה והאמת שעם כל ההשקעות האלו ברכב , עדיין לא הגעתי לרמת מחירון של הרכב :)

ומעבר לזה אני גם ממש אוהב את הרכב מבחינת הנהיגה ,

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

מצטער , כנראה לא קראתי את תגובתך עד הסוף ,

החלפת מנוע אכן בא בחשבון !

אבל עכשיו זה הכל שאלה של עלויות ,

4000 שקלים פלוס מינוס , ואני מחליף מנוע ,

באזור ה8 , זה כבר מעבר למה שאני יכול להשקיע ...ואז נצטרך ללכת לחלופה של אובראול או ראש

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

אני בכל מקרה לא הייתי הולך על אוברול ולא על ראש מנוע(יותר נכון שני ראשים).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

ידוע לי שיש לי במנוע שני ראשים ,

והאמת שהעניין של החלפת המנוע נראה לי יותר הגיוני בכל מקרה ,

אבל מישהו יודע על ענייני עלויות ?

כמה אמורה לעלות לי הרכישה פלוס ההחלפה של המנוע ?

peach'es, i can eat

peach'es all day long

• תוכן חדש...