Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אשמח להמלצות על טנדר לרכישה.

התקציב - עד 10K ש"ח, עדיף פחות.

דרישות - אמינות, פשטות, זולות.

הכיוון - ארגז פתוח, דאבל קבינה (למרות שגם חד קבינה יכול להיות סביר), הנעה אחורית, לא משנה אם דיזל או בנזין, 4X4 או 4X2, אה, כן ולא טנדר סובארו, משהו קצת יותר גיבור.

אשמח המלצות והפניות לרכבים, כמו כן מהו קילומטרג' סביר לרכבי עבודה כאלו.

תודה ושב"ש|!|

הנה, יישרתי קו עם כללי החתימה באתר....

פורסם

למה הנעה אחורית ? סיבה מיוחדת ?

בסכומים האלה הייתי הולך או על טנדר סקודה (אתה יכול לקנות שניים בתקציב הזה...) או על סונומה קבינה או קבינה וחצי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הבנתי שהנעה אחורית פשוטה יותר וזולה יותר, אולי הבנתי לא נכון.

סקודה מבחינתי זה סובארו טנדר, לא מתאימה מבחינת הגודל.

איך הסונומה? לא אלכוהוליסטית של דלק? יש לה מנוע של חמישה רכבים והיא גם אוטומטית.

אשמח לעוד תגובות, הארות והצעות.

פורסם

מישהו? משהו?

יש המלצות? איך ה B2000 למשל, או האיסוזו בנזין? האם אין חשש לרכישת סונומה מבחינת צריכת דלק? בכל זאת, מנוע 4.3 ליטר...

פורסם

זה ממש לא מדויק שהנעה אחורית פשוטה וזולה יותר, אם כבר אז הפוך - יש סרן אחורי, דיפרנציאל שצריך טיפול, דריב שאפט... היום התצורה הנפוצה במרבית המכוניות היא הנעה קדמית.

אני חושב שבין סונומה בנזין לאיסוזו בנזין אין הבדל כל כך גדול בצריכת הדלק, אולי עוד ק"מ שניים לליטר, אבל הסונומה תמורה יותר טובה לכסף, וגם באוטומט יותר מפנקת.

פורסם
זה ממש לא מדויק שהנעה אחורית פשוטה וזולה יותר, אם כבר אז הפוך - יש סרן אחורי, דיפרנציאל שצריך טיפול, דריב שאפט... היום התצורה הנפוצה במרבית המכוניות היא הנעה קדמית.

אני חושב שבין סונומה בנזין לאיסוזו בנזין אין הבדל כל כך גדול בצריכת הדלק, אולי עוד ק"מ שניים לליטר, אבל הסונומה תמורה יותר טובה לכסף, וגם באוטומט יותר מפנקת.

הסונומה אכן יותר מפנקת ממה שזכור לי מתקופת הצבא.. מה דעתך על האיסוזו בנזין 2.5 ליטר מהשנים המוקדמות? האם רכב כזה שעבר 330K ק"מ שווה את הרכישה שלו?

עריכה - ומה לגבי רכבים שבעברם הרחוק היו שייכים למדינת ישראל?...

פורסם

אתה שואל שאלות נורא כלליות שאין עליהן תשובה חותכת :wink:

מה זה שווה ? תביא לי איסוזו כזה באלפיים שקל - לקחתי גם 2 חתיכות, במחיר הזה שווה.

רכב עבודה שעבר שליש מיליון קילומטר הוא בלוי ובדרך כלל 3/4 מת. זה בסדר כי אתה גם משלם עליו מחיר נמוך, השאלה אם בא לך לתחזק אותו. סה"כ האיסוזו רכב מאוד מוצלח ואמין ואם אתה מוצא כזה במצב טוב (ומה זה משנה שלפני עשור הוא היה שייך למדינה ? מאז זרמו הרבה מים בירמוך) אז הבחירה לא רעה.

פורסם

היי

יש לי איסוזו טנדר בנזין שנת 94 , בגדול הרכב מראה אמינות בינונית פלוס אין הרבה חישנים שמתקלקלים, הרבה מכניקה ,(לדוגמה מאוורר רדיאטור מכני ) המנוע שלי עם קרבורטור ועבר 360 אלף ק"מ עם מנוע מקורי ועדין סוחב , הרכב שתיין דלק לא קטן בסביבות 1 ל 6 בממוצע סה"כ רכב מעולה למחיר שלו .

פורסם

מוזר שאף אחד פה לא הזכיר את ההיילקס המהולל ביכולת ההשרדות שלו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
היי

יש לי איסוזו טנדר בנזין שנת 94 , בגדול הרכב מראה אמינות בינונית פלוס אין הרבה חישנים שמתקלקלים, הרבה מכניקה ,(לדוגמה מאוורר רדיאטור מכני ) המנוע שלי עם קרבורטור ועבר 360 אלף ק"מ עם מנוע מקורי ועדין סוחב , הרכב שתיין דלק לא קטן בסביבות 1 ל 6 בממוצע סה"כ רכב מעולה למחיר שלו .

ומה לגבי עניין הרישוי? כמה עולה אגרת רישוי היום לרכב בסדר גודל כזה?

מוזר שאף אחד פה לא הזכיר את ההיילקס המהולל ביכולת ההשרדות שלו.

גם יכולת השמירה על מחירון מהוללת, הם פשוט יקרים גם בשנים של "אספנות"...:roll:

• תוכן חדש...