Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש קומפוננט טוב עד 800 שקל ושיהיה 6 וחצי כמובן

אני צריך שיהיה משהו כמו 70-75 אר אם אס

הציעו לי דוטק חדשים ב800 משתלם?

יש לכם התעות אחרות?

עכשיו עוד משהו-כרגע המגבר מרים את הסאב שמחכה לתיקון וזוג פיוניר 260

אני שם קומפונטים כי מפריע לי שהסאונד מאחורה ולא מקדימה אבל יש משהו שאני חושב שיפריע לי אם האחוריים לא יהיו מוגברים-הקיקבאס

היתרון הגדול של הפיוניר שלי זה שיש להם קיק באס מעולה ועוד בשילוב עם באגז' של בגולף שלי הם בכלל נשמעים טוב. השאלה שלי אם מתי שאני אגביר את הקומפוננט שאני אקנה ואחבר את ה6 על 9 לאחורה אני אעבד בעצם את החיבור של הבאס למוזיקה שבעצם מתבצע על ידי הקיקבאסים של הפיונירים(מורגש בהחלט בהאוס ודיפים)

פורסם

קודם כל תגיד לי מאיפה אתה מביא דוטק ב800.

דבר שני הדוטק 6 הוא 140RMS וה5 120RMS וממה שהבנתי זה קצת יותר ממה שאתה צריך (פי שתיים יותר).

חוץ מזה אני לא יודע על איזה קיקבאס אתה מדבר אבל קומפוננט וסאב טוב שחתוכים במקומות הנכונים אמורים לספק לך את כל ספקטרום התדרים.

אני לא יכול לחשוב על מקרה שבו רמקולים אובליים נותנים באס טוב יותר מהסאב, אולי חוץ במקרה שהסאב גרוע או המגבר שלו גרוע.

*עריכה*

נ.ב.

סאב טוב שחתוך במקומות הנכון בשילוב עם קומפוננט שחתוך במקום הנכון ומותקן טוב אמורים לתת לך הרגשה שהבאס ושאר הצלילים באים מקדימה. האחוריים זה רק תחושת מרחב, לא יותר.

כמו כן אם אתה לא מוכן לוותר עליהם, אני הייתי מבטל את הבאסים שלהם שלא יתערבו עם הסאב וישמע מגעיל, אולי אתה שומע מגעיל ולא מודע לזה ?

בכל מקרה תנסה הרבה אפשרויות (קומפוננטים, מה מוגבר, מיקומים) עד שלדעתך אתה שומע הכי טוב. ממושב הנהג, או מאחורה (אם אתה מאלה שאוהבים לתת 8) ).

פורסם

...כמו כן אם אתה לא מוכן לוותר עליהם, אני הייתי מבטל את הבאסים שלהם שלא יתערבו עם הסאב וישמע מגעיל, אולי אתה שומע מגעיל ולא מודע לזה ?

:lol: גדול... אבל גם נכון אצל חלק מהאנשים...

פורסם

אוף ...

קודם כל מה זה RMS POWER OUTPUT !?!!?!??! אתה מודע לעובדה שרמקולים לא מוציאים הספק אלא מקבלים אותו נכון !?

POWER HANDLING זה הRMS !!! אם תיתן פחות יעבוד גם. אבל האופטימלי !!!

לא מאמין לי !? בוא נשאל את מורל.

http://www.morel.co.il/pdf-car/dotech-mkii.pdf

אוף ...

פורסם

מה זה קיקבאס? אולי התכוונת למידבאס, שזה תחום התדרים שנמצא מעל התחום שהסאב מפיק. בעיקרון קומפוננט טוב מפיק באס לא פחות טוב מ6X9.

פורסם

שמעו דוגרי אני לא הכי מרוצה מהשמיעה שלי כי יש אפקט עכשיו שהסאב

נוגס מהסאונד מתי שאני מגיע לווליומים גבוהים. דבר זה לא קורה כאשר הרמקולים פועלים לבד. הבנתי מאנשים מקצועיים שמה שקורה זה משהו עם פאזות הפוכות שכל אחד משדר צלילים הפוכים מהשני אז זה יוצר בלאגן(לא הסאב ולא הרמקולים חתוכים כרגע)

מורל דוטק יש מאיזה סוחר אחד מפתח תקווה שמי שרוצה את המספר שלו שיפנה אלי בפרטי

שמעתי מהרבה אנשים שהדוטק נשמעים מדהים אבל אחרי שנה הם קצת נדפקים ונהרסים הממברנות. האם יש בסיס לטענה זו?

איך הדוטק ישמעו על מגבר שיתן להם 75 נקי לערוץ?

ומה דעתם על הלייטינג אודיו בולט הצהוב ב750 שקל?

ויש למישהו רעיונות לקומפונטים והמלצות?

פורסם

אני קניתי MB QUART DSD-216 שזה 6.5" וממה שאומרים עליהם הם סט קומפוננט מאד איכותי (מכיוון שלא חיברתי אותם עדיין אז אני לא יכול לתת לך את התגובה שלי). הם עלו לי 900 ש"ח ואם אתה רוצה את הכתובת דבר איתי בפרטי. הבעיה שהם 50 RMS, ולא ממש מתאימים להספק שציינת. המגבר שלי נותן עד 65 לרמקולים, אבל אני מעדיף את האיכות ברמה קצת יותר נמוכה של המגבר מאשר לנצל את המגבר עד הסוף, ואז לשמוע עיוותים.

• תוכן חדש...