Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגביי קודי תקלה שום מוסך מורשה שהלכתי אליו לא בדק לי במחשב את הרכב המוסך היחידי שבדק זה היה החשמלאי רכב שטען שלפי הנתונים שהוא קיבל מבדיקת מחשב העלתה "מד סיבובי מנוע".

ולא מהבהבת שום מנורה הנורה היחידה שנדלקת היא רק אחרי שהמנוע כבה נורת סימון השמן והיא לא מהבהבת פשוט דולקת כמו שהסוויץ פתוח.

פורסם

כיוון שחיישן הקראנק הוחלף בחדש וזה לא פתר את הבעיה אז לא אתייחס למה שאמר החשמלאי.

עצם העובדה שלא נדלקת לך נורת המנוע זאת אומרת שמחשב המנוע אינו מזהה את התקלה.

אני ממליץ לך בחום לא להסתמך על הבדיקה של הניתוקים ברכב ופשוט לצורך בדיקה לנתק אותם לחלוטין ולהחזיר את הרכב למקורי למספר ימים לצורך בדיקה (לגשר באופן שיהיה ניתן להחזיר אותם).

יש לך אזעקה של קוברה ברכב?

פורסם

ניסן ראשית תודה על התשובות לא כל כך הבנתי על איזה ניתוקים מדובר ? ובהמשך לשאלה אין לי אזעקת קוברה ברכב.

פורסם

יש לך קודנית ברכב כנראה שקיים ניתוק למערכת הדלק והוא מקור הבעיה שלך, ניתוק זאת אומרת שלוקחים את החוט המקורי חותכים אותו ומוסיפים עלוקה שללא קוד לא יעבור מתח בחוט המקורי וע"י כך כביכול לא יגיע דלק למנוע.

אם הניתוק בעייתי אז יכול להיות שמגיעה הספקת מתח לא קבועה למערכת כפי שנדרש ולכן נגרמת התופעה הנ"ל.

ממה שהצלחתי להבין כשזה קורה המנוע מקרטע עד לכיבוי מוחלט, שהלו סממנים על כך שלא מגיע דלק למנוע.

כמו כן מה שעוד יכול לגרום לך לבעיה ולטמטם את כולם עד שיגיעו לפתרון הוא ממסר ראשי שמספק את המתח למשאבת הדלק, הוא יושב בתוך בית הפיוזים בתא המנוע אם אני לא טועה בדגם שלך הוא בצבע ירוק.

פורסם

ניסן רציתי לשאול עד כמה יש קשר בין מזג האויר לבעיה ברכב כי שמתי לב שכאש הטמפרטורות ממש גבוהות בחוץ אז הבעיה קוראת לעיתים יותר קרובות...ואגב ענינת אותי לגביי הממסר הראשי יש דרך לבדוק אותו?

פורסם

ניסאן מתכוון לזה שהבעייה יכולה להיות ניתוק רגעי על הקו החשמלי של משאבת הדלק,

בגלל אזעקה/ממסר/קודנית.

צריך לנטרל את כל הניתוקים שנמצאים על הקו של המשאבה (אימובלייזר/אזעקה).

יכול להיות שיש לך במזדה (מודל 01) אימובלייזר מפוצל-קודנית שמבצעת ניתוק כפול (שני ממסרים) על קו הדלק.

אתה כתבת שהחשמלאי בדק את הקודנית,

איזו בדיקה עשיתם?

ניסן שלום עדיין לא בדקתי מתחת לשטיח של תא הכפפות אבל בהמשך לשאלות ששאלת המנוע ככה לחלוטין ומותקן לי קודנית ברכב שאותה בדק חשמלאי ומצא שהכל תקין מהבחינה הזאת

אין משמעות לכך שהקודנית תקינה באותו רגע.

זו תקלה ספורדית.

-

• תוכן חדש...