Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועיים אבי היה עם הרכב שלו במוסך לטיפולים הבאים:

-שיפוץ ראש מנוע

-החלפת שרשרת טיימינג

-החלפת תושבת מנוע

לאחר הטיפול משהו נדפק בגיר (שעבד מצויין לפני כן) ונהיו שתי תופעות:

1. קשה מאוד להכניס להילוך ראשון

2. הילוך חמישי שורק (שריקה חלשה שלא מפריעה לדבר , אך יכולה אולי להעיד על משהו)

לאחר כשבוע נסיעה ככה , החמיר מצב הגיר ונוספה בעייה:

3. לאחר נסיעה בהילוך חמישי , הגיר נתקע בהילוך ולא נותן להוריד הילוך , אלא אחרי משחק עם הגיר והקלאצ' שהיה משחרר את הגיר אחרי כמה שניות.

עכשיו נוספה תופעה ששברה את גב הגמל:

4. הילוך שני לא תופס וההילוך קופץ. ממש צריך להחזיק חזק את הידית בהילוך כדי שלא יקפוץ ויצא מההילוך. הקפיצה קורת כשאני מוריד רגל מהגז.

עכשיו לשאלות:

1. איך הטיפול הספציפי הזה יכל להזיק לגיר?

2. מה נראה לכם הבעייה בגיר?

3. איך אני יכול לבדוק האם התעסקו עם הגיר במוסך? איזשהן עקבות או סימנים לזה שנגעו שם לאחרונה.

תודה ח'ברה!

וואלאק אתה!!

פורסם

כנראה שהמנוע(והגיר איתו) לא יושב כמו שצריך לאחר החלפת התושבת(=חוסר מקצועיות).

מה שגורם למוטות קישור של העברת ההילוכים לשבת לא טוב.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
כנראה שהמנוע(והגיר איתו) לא יושב כמו שצריך לאחר החלפת התושבת(=חוסר מקצועיות).

מה שגורם למוטות קישור של העברת ההילוכים לשבת לא טוב.

זה גם מה שאני חושב.

אתם בטח מכירים את התופעה, כשבנסיעה בכביש משובש מאוד, הילוך לפעמים קופץ לניוטרל, בגלל שהמנוע והגיר "רוקדים" מאוד על התושבות.

זה חיזוק להנחה הנ"ל.

פורסם

האמת שגם לי זה נשמע הגיוני. מישהו יכול להסביר לי איך עובד העסק הזה? בהוצאה של מנוע וגיר יש סיכוי להחזיר את זה במיקום לא מדוייק שיעשה בעיות עם הכנסה להילוכים? האם יש לי אפשרות לראות את זה בעין אם אני אביט מתחת לאוטו?

המוסך כמובן מתנער מאחריות ואני צריך להוכיח שהם אלה שגרמו לנזק.

וואלאק אתה!!

פורסם

לפעמים צינור או צמת חוטים שפורקו ולא הוחזרו לקליפסים הנכונים יכולים להכנס בין מקשר מוט ההלוכים לקיר האש או הגיר עצמו ולמנוע תנועה חופשית שלו. תנסה לראות מלמעלה או מלמטה אם זה הענין. אתה יכול גם לחזור למוסך. אחרי טיפול כזה גדול יחסית הם יכולים להרשות לעצמם להעלות את הרכב על הליפט ולפחות לראות שזו לא בעיה שהם גרמו.

• תוכן חדש...