Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורה לי דבר מוזר במהלך נסיעה עם הרכב שלי.

כאשר אני לא לוחץ הרבה על דוושת ההאצה הכל תקין, אבל ברגע שאני לוחץ קצת יותר מהרגיל על הדוושה נדלקת המנורה האדומה של מעבר המים ממיכל העיבוי לרדיאטור, ברגע שאני לוחץ על הברקס או שאני מפסיק ללחוץ על הדוושה המנורה נכבית

אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי מה הבעיה

פורסם

לא חסר נוזל, בדקתי את הסוגייה הזו

עוד משהו ששכחתי לציין הוא שהחום מנוע תקין בכל שלב של הנסיעה(עם מנורה או בלי מנורה)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

וודא שמיכל העיבוי מלא. אם הוא מלא כנראה שהחיישן הנמצא במיכל העיבוי תפוס בגלל לכלוך/חלדודה וכו'. אין אםשרות להוציא רק את החיישן כיוון שהוא חלק אינטגרלי מהמיכל. מנסיוני, כשהמנוע קר, נתק את הצינורות המחוברים למיכל (צינור יציאה רחב + 2 קטנים (שים לב ל- 2 צינוריות הנחושת המוכנבות ליציאות המיכל ומשמשות להשחלת הצינורות הקטנים, היזהרף הם נשלפים בקלות כך שלא ייפלו לך...). נתק את מחבר החיישן

והוצא את כל המיכל החוצה. סביר שמוזל הקירו ייזל קצת אבל תוכל לשחק עם הצינורות בכדי למזער את הכמות שתינזל. לאחר שהמיכל בחוץ, נסה להיעזר בצינור מים בלחץ גבוה בכדי לנקת ולשטוף את כל הג'יפה שהצטברה בתוך המיכל כולל על גבי החיישן (קשה להגיע אליו אולם זרם מים יעשה את העבודה). אפשר אולי להשתמש גם בחומר לניקוי ראדיאטורים. לאחר הניקוי תוכל לוודא שהחיישן איננו תפוס על ידי כך שבהפיכת המיכל תישמע נקישה (החיישן כנראה מגנטי). חבר את כל העסק בחזרה, מלא מים וסע לשלום. לעיתים לאחר השטיפה הנורית נדלקת ונשארת דולקת, בעזרת פטיש פלסטי הכה בעדינות על החלק החיצוני של המיכל, בסמוך למיקומו של החיישן. החיישן ישתחרר והנורית תיכבה. בהצלחה.

• תוכן חדש...