Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום .

רכשתי מארה"ב שנאי בהספק של 3000Watt Amper - של חברת SEVEN Star .

אני מחבר אותו לטורבינה לצבע שגם היא נקנתה בארה"ב .

הבעייה היא כזו , מספר פעמים שהכנסתי את התקע שלו לשקע בקיר הפקק קפץ .

שמתי לב שבשנאי - להיכן שמכניסים את התקע(מהטרובינה) - לשקע של השנאי - התקע רופף לחלוטין .

החלטתי לפתוח את השנאי ע"מ לראות את הסיבה לכך וראיתי שבפנים יש פלסטיק שבור - תפקיד הפלסטיק הוא להחזיק את הברזלים של החוט חשמל בצבע אדום וחוט חשמל בצבע שחור .

צירפתי תמונות מקיפות בנושא .

1) הבעייה הראשונה היא שהתקע שמחברים לשנאי(לשקע של השנאי רופף - אני די בטוח שזה בגלל הפחיות מתכת , איך אני יכול לתקן את זה ? .

2) הבעייה השנייה היא שהפלסטיק שאמור להחזיק את הברזלים של החוט חשמל האדום והשחור נשבר - ופה אני צריך רעיון יצירתי - אבל שיהיה בטיחותי .

אשמח לכל עזרה בנושא , תודה מראש ושבת שלום אמיר .

IMG_7383 [1600x1200].jpg

IMG_7384 [1600x1200].jpg

IMG_7385 [1600x1200].jpg

IMG_7386 [1600x1200].jpg

IMG_7390 [1600x1200].jpg

IMG_7393 [1600x1200].jpg

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

תודה על התשובה .

האם ניתן לשמור על המקוריות ? .

האם הסיבה שבגללה התקע יוצא מהשקע הוא בגלל החתיכות "פח" הקטנות שהן רפויות ולא מספיק קפיציות ? .

האם ניתן לקנות שקע חדש לשנאי , אם כן היכן במרכז הארץ - אני גר בהוד השרון .

אם יש חבר פורום שמבין בתחום , אני מוכן לקבל את עזרתו בתשלום כמובן .

פורסם

השקע הוא בסטנדרט אמריקאי. למצוא כזה שקע בארץ עלול להיות קשה.

אם אתה רוצה עזרה בחיבור קבוע של החוטים או דומה (בחינם) - צור קשר בה"פ.

אתה בטוח שזה 3000 ואט ולא 300 ואט? שנאי כזה (300) אפשר לקנות בכ-300 ש"ח חדש, אז בספק אם כדאי להשקיע הרבה בתיקון "מקורי".

:turn-l:
פורסם

ניתן להשיג שקעים כאלה גם בארץ אצל חברות שמחזיקות שקעים ואביזרים לספקי כוח. הבעיה היא שעד שתתמצא חברה כזו שתעשה לך טובה ותהיה מוכנה למכור לך שקע יחיד כזה כנראה שתצא לך הנשמה. אני מצטרף לעצתו של יובל לבצע חיבור ישיר או ע"י שקע/תקע מסוג אחר שניתן להשיג בקלות (למשל שקע IEC - "קומקום" שתפרק מספק כוח של מחשב).

האם כשהפרדת את החוטים השנאי כבר לא מקפיץ את הפקק?

פורסם

תודה על התשובה אביב .

לאחר שהפרדתי את החוטים , לא בדקתי שוב .

אני ראשית רוצה לתקן את השקע הקיים , או להחליף לחדש .

האם מישהו מכיר מקום אשר יתקן לי את השנאי ? .

תודה מראש .

פורסם

עידכון הבעייה סודרה במעבדת אלקטרוניקה .

מה שנעשה זה חור בגוף של השנאי - משם הוא העביר כבל פנימה והלחים אותו - לתוך השנאי .

בנוסף התקע המקורי של השנאי - זה שהולך לקיר - היה עם 2 פינים - הבחור במעבדה אמר לי שזה שקע אירופאי , ששם יוצא מהשקע בקיר פין אחד להארקה - בארץ אין את זה .

הוא חתך את התקע וחיבר תקע רגיל ישראלי בעל שלוש פינים , ואז הוא אמר לי שעכשיו תהיה לי הארקה .

העלות כ- 100 ש"ח .

פורסם

הוא עשה את מה שהיה צריך, כפי שהומלץ לך. התקע שאתה מתאר הוא אכן אירופאי - בנוסף להעדר חיבור הארקה, הפינים גם עבים יותר מהתקן הישראלי (למרות שבלחץ הם יכנסו לשקע ישראלי).

דבר אחד לא פרטת: את הכבל צריך לאבטח לגוף השנאי כדי שאם ימשכו אותו בטעות הוא לא יתלש.

Type%20F%20plug.jpg

:turn-l:
פורסם

שלום רב .

קניתי לפני מספר חודשים מלטשת לעץ של Dewalt בארץ - השקע שלה גם הוא שקע בעל שתי פינים - אירופאי - משמע אין לו הארקה .

טילפנתי ליבואן היום ושם נאמר לי שאין צורך בהארקה מפני שהמכשיר עשוי מפלסטיק וזה מבודד .

האם זה נכון ? .

שאלה נוספת הזמנתי שנאי נוסף מארה"ב גם הוא בעל שקע אירופאי - בהספק של 3000 WATT Amper -אני יקבל איתו מתאמים לשקע ישראלי - שאני ילביש אותו על התקע האירופאי .

האם זה יתן לי הארקה ? , או שמא צריך להחליף את התקע ? .

תודה מראש .

פורסם

מכשירים בעלי בידוד כפול לא זקוקים להארקה. מכשירים אלו מסומנים בסמל של ריבוע בתוך ריבוע.

בשקע אירופאי יש הארקה, זה הפין השטוח בחלק העליון של התקע. אם המתאמים שקיבלת תיקניים הם יכללו גם את הארקה, אם לא אז לא. בכל מקרה להחליף תקע מארופאי לישראלי זאת עבודה של 5 דקות כל חשמלאי מתחיל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...