Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני לקראת רכישת רכב מסוג פונטו גראנדה 2008 (1.4) מטרייד מוביל.

להלן תוצאות הבדיקה.

טרייד מוביל הסכימו להחליף את הצמיגים הפגומים ובנוסף להכניס את הרכב למוסך לבדיקה בנוגע להערה על הגיר.

אשמח לדעת אם יש עוד דברים שעולים בעקבות הבדיקה ו/או הערות כלליות אחרות לגבי הרכב הזה.

תודה מראש.

רצ"ב קישורים לתוצאות הבדיקה:

http://img248.imageshack.us/img248/7340/cartest1.jpg

http://img820.imageshack.us/img820/7634/cartest2.jpg

http://img228.imageshack.us/img228/9365/cartest3.jpg

פורסם

אין שום דבר מיוחד שפוסל את הרכב - קומפרסית מנוע בסדר, לא היו תאונות רציניות.

יש סיכוי טוב שבבדיקה יגידו לך שאין שום בעיה עם הגיר, ומדובר בכסת"ח של המכון.

יחליפו את הצמיגים, תקבל אחריות למכלולים עיקריים ותתחדש.

האם הרכב היה בליסינג ואם כן - האם זה מתבטה במחיר (אני שואל בגלל תיקוני פח\צבע\פגושים - מה שאופייני לליסינג לפני המכירה)?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מסכים שלרכב אין יותר מדי בעיות לפחות לא רציניות וכמו שאפשר לראות הוא עדיין באחריות.

אך מצד שני אין ספק הרכב מוזנח פלסטיקים חסרים דפקות השעייה בעת העברת הילוכים מלא דפיקות / תיקונים מזגן דפוק.

למיטב ידיעתי אלא אם כן בדקת אין ספר טיפולים מסודר.

בכל מקרה לפני שהייתי מדלג לרכב הבא הייתי מאמת את הקילומטרז' עם ספר הטיפולים / בחברה.

בהצלחה.

פורסם
אני מסכים שלרכב אין יותר מדי בעיות לפחות לא רציניות וכמו שאפשר לראות הוא עדיין באחריות.

אך מצד שני אין ספק הרכב מוזנח פלסטיקים חסרים דפקות השעייה בעת העברת הילוכים מלא דפיקות / תיקונים מזגן דפוק.

למיטב ידיעתי אלא אם כן בדקת אין ספר טיפולים מסודר.

בכל מקרה לפני שהייתי מדלג לרכב הבא הייתי מאמת את הקילומטרז' עם ספר הטיפולים / בחברה.

בהצלחה.

דבר ראשון הרכב יד ראשונה מפרטי.

הפלסטיק היחיד שהיה חסר הוא פלסטיק של מראה.

ספר טיפוליים אכן חסר ברכב והמוכר (מטריידמוביל) פונה עכשיו למוסך בשביל לקבל היסטוריית טיפולים.

איך אפשר לאמת קילומטרז? מול מי בדיוק עושים את זה?

פורסם

אפשר לאמת את הקילומטראז' בעזרת הסטוריית הטיפולים.

בכל טיפול יש רישום של מד אוץ.

תמתין ל"טרייד מוביל" ולתדפיס מהמוסך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אפשר לאמת את הקילומטראז' בעזרת הסטוריית הטיפולים.

בכל טיפול יש רישום של מד אוץ.

תמתין ל"טרייד מוביל" ולתדפיס מהמוסך.

אחלה תודה רבה.

עוד הערות שאני צריך להגיד להם ספציפית על רכב מסוג זה?

מישהו מכיר פונטו גרנדה?

פורסם

תתחדש! סע בדרכים טובות ותהנה מהרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...