Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הג'טה טובה אך האוקטביה מעולה!

האוקטביה מאובזרת טוב יותר ומתאימה יותר לשימוש משפחתי. המנוע הרבה יותר טוב מזה שבג'טה.

באוקטביה תמצא 2 תאי קרור (לעומת אחד בג'טה), מערכת שמע MP3 מקורית מעולה כולל חיבור להתקן חיצוני (לעומת התקנה מקומית בג'טה), הגה מצופה עור! (פלסטיק בג'טה), ידית הילוכים וידית בלם יד מצופות עור! (לעומת פלסטיק בג'טה), ערכת רשתות ואביזרי מטען בתא המטען, (כלום בג'טה), צבע מיטאלי (רק לבן או שחור רגיל בג'טה) צריכת דלק נמוכה (הג'טה זללנית יחסית).

גילוי נאות - הזמנתי בליסינג את האוקטביה (שחורה... זה שחור מיטאלי מאד מיוחד!) ואני אמור לקבל אותה בימים אלה :lol:

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
הקפצה - הדד ליין להזמנה מגיע...

אם יש אוקטביה שמינה אז תלך עליה.

אני נוהג כיום על מאזדה 3 פרטית, 3 שנים בערך והלכנו לבדוק את הסקודה, עשיתי נסיעת מבחן על ה1.2 ופשוט רמה אחרת.שילוב של המנוע והגיר נותן המון כוח לרכב, לא האמנתי שזה 1.2, אומנם זה עם טורבו אבל הרבה יותר חזק מה-3 . חוץ מזה, ההרגשה בפנים ממש טובה, מרגיש הרבה יותר מפואר ובני היטב..

ריצנו להזמין אותה אבל באמת בגלל זמני האספקה הזמנו את ה1.4 ובעקבות הסיפורים עליה ביטלנו והזמנו את ה1.8 elegance(אם כבר אז כבר..)

עכשיו נשאר רק לחכות לרכב.

ושוב, האוקטביה מאוד מומלצת!

פורסם
הג'טה טובה אך האוקטביה מעולה!

האוקטביה מאובזרת טוב יותר ומתאימה יותר לשימוש משפחתי. המנוע הרבה יותר טוב מזה שבג'טה.

באוקטביה תמצא 2 תאי קרור (לעומת אחד בג'טה), מערכת שמע MP3 מקורית מעולה כולל חיבור להתקן חיצוני (לעומת התקנה מקומית בג'טה), הגה מצופה עור! (פלסטיק בג'טה), ידית הילוכים וידית בלם יד מצופות עור! (לעומת פלסטיק בג'טה), ערכת רשתות ואביזרי מטען בתא המטען, (כלום בג'טה), צבע מיטאלי (רק לבן או שחור רגיל בג'טה) צריכת דלק נמוכה (הג'טה זללנית יחסית).

גילוי נאות - הזמנתי בליסינג את האוקטביה (שחורה... זה שחור מיטאלי מאד מיוחד!) ואני אמור לקבל אותה בימים אלה :lol:

האוטו הגיע ולאחר כ- 500 ק"מ, אני מוקסם מהיכולות של השילוב TSI/DSG , מהנוחות ומעושר האבזור. אלה הולכות להיות 3 שנים מקסימות. תודה סקודה!

נ.ב. הפתעה רבתי! האוטו בגרסה הבסיסית והגיע עם מערכת בקרת לחצי אוויר! (על בסיס מערכת ABS)

זה לא מופיע בקטלוג ולא ראיתי את זה באולם התצוגה. יפה!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי,

לכמה חברה אצלנו שקיבלו אוקטביות יש בעיה שהמנוע כבה באמצע הנסיעה (בדרל כלל לקראת עצירה ברמזור אבל לא רק).

מישהו שמע על זה? בסקודה טוענים שצריך לעדכן גירסאת תוכנה. הם לקחו את כל הרכבים שלנו ועידכנו את התוכנה שלהם.

זה לא עזר... עכשיו הם אומרים שהיתה טעות במספר הגירסא ששמו לנו וצריך לקחת את האוטו שוב לעדכון גירסא...

מעניין מה יהיה הפעם... מישהו נתקל בזה גם?

פורסם

האם מדובר ב-1.2TSI? לפי הידועה לי, מדובר בתקלה המאפיינת את גרסת 1.4TSI.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מלכת ליסינג חדשה נולדה!

אותי אישית - ששונא את כל נושא הליסינג - זה מאוד משמח. אולי יבואן פורד/מזדה יתחיל להתייחס גם ללקוחות פרטיים בתחום המחיר/דגמים המיובאים.

אגב, היא באמת נראית לא רע בשחור (היתה אחת לידינו בנופש בצפון), אבל ביחד עם הריפודים השחורים, אני לא בטוח שהייתי רוצה להיכנס לשם בקיץ (הריפוד משפיע לפחות כמו הצבע, אם לא יותר, ועל זווית החלונות הרי לא ניתן להשפיע). הגריל קצת מוגזם בניגודיות ביחס לרכב, אבל נראית לא רע בשחור. ידוע מתי תגיע מחליפה שאולי תיראה טוב גם בלבן?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אכן ראיתי פרסום על הבעיה ב1.4TSI אבל אצלנו זה קורה גם ב1.2TSI. הבנתי מסקודה שאותה תקלה נמצאת גם בפולו

1.2TSI אני אפרסם במהלך השבוע את התוצאות של העדכון השני ונראה אם זה פתר את הבעיה

• תוכן חדש...