Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בקרוב אני מחליף את הקורולה הנוכחית (רובוטית) ברכב ליסינג חדש. למרות שקורולה חדשה היא אופציה אני רוצה לגוון קצת אחרי 6 שנים עם טויוטה...

שתי האופציות המובילות מבחינתי הן הג'טה 1.6 או האוקטביה 1.2TSI שתיהן עם תיבת DSG7.

הרכב אמור לסוע בערך 35K קילומטר בשנה כשאת רובם הוא עושה בכביש החוף (כולל לא מעט פקקים באזור וינגייט :cry: )

העלויות מסביב כמובן פחות רלונטיות...

מה אתם אומרים???

תודה!

פורסם

לך על האוקטביה 1.2TSI. לא תצליח להתחרט.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

הג'טה והסקודה מאוד דומות (אותה פלטפורמה, אותו גיר)

לסקודה יתרון (עם מנוע מודרני הרבה יותר) בזריזות, זמינות כוח וצריכת דלק (אם זה מעניין אותך),

תא מטען קצת יותר גדול ועם דלת חמישית להטענה

היתה לנו ג'טה ורצינו להזמין סקודה (אחרי שהג'טה נגנבה) אבל נמסר לנו שהאספקה הקרובה היא בסביבות נובמבר

פורסם

האוקטביה מאובזרת יותר, תקבל בה מחשב דרך ומערכת שמע מקורית שלא נמצאים בג'טה ולדעתי תא הנוסעים שלה נעים יותר לשהייה מאשר השבלונה המשעממת בג'טה.

מינוס אחד לאוקטביה הוא כיול מתילם מאוד מאוד נוקשה שהופך נסיעות עירוניות ללא נעימות.

פורסם

תודה רבה על התגובות. הלינק למבחן של וואלה היה משובח :-)

לגבי הנוקשות של המתלים, מישהו יכול להשוות אותה למיתלים של הקורולה הרובוטית?

מישהו יודע מה לגבי בידוד הרעשים? ואיך הDSG7 מתמודדת עם זחילה בפקקים?

שוב, תודה מראש לעונים

פורסם

למרות כל ההשמצות והדיווחים על קפיצות, קירטועים, תיבה לא חלקה בזחילה וקפיצות בין שלישי לראשון,

לא נתקלתי כלל (נהגנו אשתי ואני על ג'טה 1.6 DSG במשך כ-5 חודשים)

אולי אם אתה נהג קצת עצבני ובהילוך שלישי בזחילה לוחץ עד הסוף, הרכב מוריד הילוך לראשון, אתה מרגיש מכה ומייד משחרר את הגז ושוב הרכב יעלה לשלישי אז תהיה קפיצה (זה כבר לא קשור לגיר, זה קשור לאופי הנהיגה)

אני חששתי מכל "הסיפורים" אז לפני שהזמנו רכב עשיתי נסיעת מבחן על DSG (במקרה שלי זה היה על סיאט איביזה 1.6 כי עדיין לא היתה ג'טה 1.6 בארץ)

דימיתי בכוונה נסיעה של פקק מזדחל עם גז, ברקס וכו'..

כפי שאמרתי, כלום מיוחד

אשתי שכל חייה נהגה על אוטומט ולא זוכרת איך מתנהג רכב ידני, לא התלוננה אף פעם שDSG לא מתנהג כפי שהיא מצפה מאוטומט

פורסם
נוקשה היא בוודאי שלא, הלוואי והייתה קצת יותר נוקשה:roll:

עופר, אתה רציני או ציני?

היא לא כזאת נוקשה. הרבה יותר נוחה מהפביה שלי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שוב, תודה על התגובות!

מישהו יודע אם וכאשר יגיע המנוע (המעולה להבנתי) 1.2TSI גם לג'טה?

והאם היא תישאר באותו סדר גודל של מחיר כמו הג'טה 1.6 הנוכחית?

פורסם

לג'טה החדשה המנוע יגיע מן הסתם כגירסת כניסה ללקוחות מוסדיים כמו ה-1.6 של היום.

לדגם הנוכחי קשה לי להאמין שהוא יגיע.

אגב היום ביקרתי באולם התצוגה של סקודה, האוקטביה עושה רושם מעולה, לדעתי הרבה יותר נאה בפנים ובחוץ מאשר הג'טה המשעממת.

ופחות קשור, היטי החדש פשוט מקסים, באמת רכב מאוד מאוד נחמד. הוא נאה הרבה יותר פנים מול פנים ומציע מרווח פנים מעולה.

פורסם

שוב שלום!

הבנתי שיש ביקוש גדול ובהתאמה זמני המתנה גבוהים לאוקטביה החדשה (נעים בין 3 ל4 חודשי המתנה)

מישהו יודע האם זה תקף גם לחברות הליסינג או רק לשוק הפרטי?

אני שואל כי לפעמים חברות הליסינג מזמינות מראש אוניות שלמות מה שגורם לעיכובים בשוק הפרטי בזמן שלהם יש מלאי זמין...

• תוכן חדש...