Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אפתח בזה שזוהי התאונה הראשונה שלי עם הרכב שלי(בבעלותי 3 שנים), לא אני נהגתי(יש ביטוח כל נהג מגיל 17 חובה+צד ג').

הסיפור הוא כזה:

עמדנו ברמזור אדום(החברה על ההגה). עמדנו בעליה(כלומר נסיעה קדימה זה נסיעה בעליה).

הרמזור התחלף לירוק והחברה עזבה ברקס נתנה גז ועמדה לעזוב את הקלאץ', כיאה לכל תזוזה מהמקום.

בזמן שהתכוונו להתחיל בתנועה, כלומר להאיץ, הרגשנו מכה מאחורה. דייהו נובירה נישקה את המרכבה סימן 405 שלי(פיג'ו).

אצלי-2 שריטות קטנטנות על הפגוש האחורי בחלק השחור.

אצלו-מספר התעקם, כיסוי ניקל למספר נשבר, גומיה מתחת למספר נקרעה. הוא עוד התחיל להנפיץ שכמה שריטות בניקל בגריל שלו זה גם תוצאה מהמכה.

מכיוון שרציתי לחסוך כאבי ראש לו ולי התענינתי בסכום הנזק שהוא מעריך והצעתי לתקן(בשום אופן לא טענתי לאשמה).

הוא הנפיץ לי סכומים אדירים, וטען לאשמה שלי(אומר שהרכב שלי הדרדר ונישק את שלו, למרות שהרגשתי בבירור מכה רצינית ואין שום סיכוי שזה תוצאה מהדרדרות). במהלך השיחה איתו הוא הודה שהסתכל רגע לפני זה לצד בהישך דעת, אך לא תעדתי את זה בשום אמצעי.

נסעתי למיון כיאה למקרים כאלה, והיום ניגשתי לביטוח לסדר את הענינים. הוא מצידו איים עלי בטלפון בתקיפה, אחר כך התנצל כשקיבל את תביעת הביטוח שלי, אך עדין טוען לאשמה שלי(של החברה, פשוט הרכב על שמי).

בביטוח אמרו לי לשכור שמאי ולהגיש תלונה בגין סחיטה ואיומים(הוא התקשר אלי ושמע את זה שהוא אשם ואיים עלי, אחר כך הוא התקשר אלי להתנצל והציע לי לשלם סכום נמוך בהרבה מהסכום הראשוני שהציע לי).

אני מצידי חייל, ושמאי זהו עסק יקר-חבר שמבין ענין בדק את רכבי ואמר שאין טעם לשכור שמאי בכלל. ועוד סיבה היא ששמאי עולה בערך כמו הרכב שלי(פיג'ו 405).

ותביעה נלך להגיש יום ראשון.

יש לציין שבמהלך התאונה הבחנתי שהוא עצבני, אני לעומתו דיברתי ברוגע והרגעתי אותו ואת אישתו שישבה לצידו, לא טענתי לאשמה שלי, וגם לא אמרתי לו שהוא אשם כדי למנוע אי נעימות(השיחת טלפון עם האיום ממנו הוכיחה את התאוריה שלי). דיברתי איתו ברוגע, החלפנו פרטים בלי הרמת טונים, והתענינתי לשלומו ולשלום אישתו.

השאלות שלי הן כאלה:

1.האם כדאי לשכור שמאי כמו שהמליצו בביטוח שלי? (יש לי רק שריטות בפגוש, הקורה לא נפגעה, שום כלום לא ניזוק, והרכב לא שווה הרבה במחירון)

2.האם להגיש תלונה על איומים למרות שהתנצל?

3.אשמח לכל עצה שימושית שתעזור לי שטיפול במקרה הנ"ל ולכל מקרה בעתיד(טפו טפו טפו).

4.יש לי קצת כאבי בגב, תחושה של מתיחה באמצע הגב, גורם לי לחוסר נעימות. האורטופד במיון אמר לי שזה יעבור(לא נעשה שום צילום) האם ללכת לביקור רופא לקחת הפניה למיון? או שזה יעבור?

5.הוא טען שבגלל שהצעתי לו סכום מסוים עבור התיקון, סימן שאני מודה באשמה, האם טענתו מוצדקת?

6.האם לתת לחברה לנהוג זה רעיון גרוע? (שאלה תמימה בלי שום רמז שוביניסטי)

וכמה שאלות בלי קשר לתאונה:

1. הציעו לי להחליף גומיות שסתומים בכאלף ש"ח(דורש פתיחת ראש מנוע), האם זהו סכום תקין? (רכב מעשן)

2. הטסט של הרכב שלי נגמר היום(טסט עד ה11 ביוני), כמה זמן מותר לי לנהוג בלי טסט? (שמעתי שזה 3 חודשים)

תודה מראש.:wink:

ולסיום, ציור חובבני של הצומת:lol:

האיקס זה מקום התאונה, צומת מרומזר.

teunaaa.JPG

פורסם

גם אם הרכב שלך התדרדר כמה סנטימטרים,זאת עדין אשמה שלו. הוא היה חייב לשמור ממך מרחק ביטחון במיוחד בעליה.

אם מדובר במכה קלה מאד,אני באמת לא הייתי מערב ביטוח לא מיון ולא כסף.

שכל אחד ילך לדרכו,אתה עם השריטוח בפגוש והוא עם מספר עקום וכיסוי מספר שעולה גרושים.

פורסם

היי.

1. שמאי עולה משהו כמו 300-400 ש"ח. לפי מה שאתה מתאר, התיקון לא יעלה הרבה יותר מזה.יותר מזה - אם מעורבות חברות ביטוח, בכל אופן ישלחו אליך שמאי גם מטעם הנתבע.כך שלא בטוח שדו"ח שמאי שלך יתקבל (בד"כ מנכים 30% בגין אשם תורם וכו').

2. לגבי תלונה - אם אתה חושב שזה יעזור לך (רמז - זה לא ) אז תגיש.

3. עצה הכי שימושית - אם אין נפגעים וזה רק עניין של רכוש, תסתפק בלקבל את מה שמגיע לך ע"י השבת מצב הרכב לקדמותו.

4. אם לא עשית צילום, אין לדעת. בד"כ כאבי גב כאלה נגרמים ע"י מתיחת שרירים ועוברים בתוך מספר ימים. אם לא - גש לרופא צבאי ותבקש לעשות צילום רנטגן (מסופקני שיאשרו לך MRI אבל לא מזיק לנסות לבקש :wink:).

6. אין שום בעיה לתת גם לכלב שלך לנהוג, כל עוד הביטוח תופס לגביו.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

חביבי על מה כל המהומה? שמאי, חברות ביטוח, מיון וכו'. לפי מה שאתה בעצמך אומר בסך הכל הייתה "נשיקה" בינייכם והוא יצא עם מספר עקום (ניתן ליישר) וכיסוי ניקל שנשבר (20 ש"ח זוג) ואתה עם שתי שריטות בחלק השחור (הלא משמעותי) של הפגוש.

בסה"כ אני לא בטוח שאפשר לקרוא לזה נזק בכלל ולדעתי אין לך מה לעשות מזה ביג דיל במיוחד כשהוא אשם והוא זה שיצא עם הנזק היותר משמעותי.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

המהומה היא בגלל שהוא טוען לאשמה שלי, כאשר ברור שהוא אשם. הוא החליט ללכת לביטוח ולהגיש נגדי תביעה.

ולכן אני הלכתי לביטוח שלי, ונתתי פרטים, ושאלתי מה לעשות מכיוון שהבן אדם שהתנגש בי מנסה לעשות עלי קופה.

וכעת אני שואל אתכם האם ללכת עד הסוף בענין או לחכות לתביעה מהביטוח שלו.

פורסם

אני מבין ידידי אבל על איזה נזק בדיוק הוא יתבע אותך? גם אם הוא יגיש באמת תביעה אתה אומר שלאוטו שלו התעקם המספר ונשבר הכיסוי, אם הוא יתבע על דבר כזה הוא יקבל קנס על בזיון בית המשפט.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

2. הטסט של הרכב שלי נגמר היום(טסט עד ה11 ביוני), כמה זמן מותר לי לנהוג בלי טסט? (שמעתי שזה 3 חודשים)

0 שניות בדיוק.

לך תוציא אישור תנועה זמני לרכב ותעשה טסט.

שים לב,כשהטסט לא בתוקף גם הביטוח לא בתוקף.

• תוכן חדש...