Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכלס.תחשוב על זה ככה: באוטובוס, יושבות איתך עשרות בחורות יפות, עבור בקושי שישה שקלים (בתוך העיר כן?), אתה לא משלם על דלק, לא משלם ביטוחים, לא משלם טיפולים ולא צריך לזרוק בוכטה של כסף על הרכב עצמו.נשמע כמו הפיתרון האולטימטיבי עבורך.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה אתה מתלונן ? אני נוהג על ניסאן מיקרה.

כנראה המכונית היחידה שאני מכיר שיש לה מראת איפור רק בסוכך השמש השמאלי וגם (כאן המיקרה לא היחידה) וו לתליית תיק יד. יחד עם הצורה שלה, זובאמת מכונית נשית עד כמה שמכונית יכול להיות נשית, והמכונית היחידה שאשתי, שרחוקה שנות אור מהעולם המוטורי, כמעט מריירת עליה (למרות שהיא פיתחה גם חיבה למיטו ברגע ששמעה שיש לה גרסא אוטומטית :lol: ).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
תגובה מס' 3 מוכיחה חד משמעית שהעדות הינה בגדר שמועה בלבד.

הרכב של דודתו. צר לי.

:oops:

צר לי .. זה שמישהו מנפיץ דברים לא אומר שזה אמיתי.

אכן רכשית את הרכב הזה .

לדעתי היא נראת גולפית לחלוטין ונראת טוב!

מי שיש לו בעיות אז חבל._לגבי רכב ובחורות,_קשקוש אחד גדול...

תיהיה בן אדם אתה תמצא את הבחורה שלך. זה לא קשור לרכב שבו אתה נוהג.

מכיר מספיק אנשים שמרימים בחורות על ימין ושמאל ונוסעים במזדה ירוקה בקבוק 323, שנראת כאילו היא השתתפה במבצע שלמה, במקום המרצדס הרלוונטית או לפחות עשתה כמה מבצעים בקאסבה בשכם.

בקיצור זה באמת לא קשור.

וסליחה??? יש בעיות עם האוטו שלי !?

באמת אחלה אוטו שבעולם!

אגב מישהו יודע למה באמת נעלם התראד' [shirshur] שפתחתי בנוגע לצלון?

פורסם
אתם רואים???

אתם יכולים להמשיך להסתלבט אבל יש הוכחות בשטח.. כל הרכישות הם של בחורות!

במקום לשבור את הראש ולהחליף רכב, תחליף את הזהות המינית שלך!

אם תהפוך לאישה הפולו תענה על הקריטריונים.

פורסם
במקום לשבור את הראש ולהחליף רכב, תחליף את הזהות המינית שלך!

אם תהפוך לאישה הפולו תענה על הקריטריונים.

שמע, אני אוהב את הראיה שלך.

כן, הבנתי שלנשים גם הביטוח יותר זול...

Daihatsu Charade 1.5i Classic

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

פורסם
אם זאת הבעיה שלך ואתה רוצה לשים 100 אלף שקל על אולי להביא בחורות, ואתה כל כך רוצה פולו, קנה GTI וזהו.

galkris, לא ידעתי האם זה נכון וגם לא עניין אבל עכשיו אני יכול לומר לך שהרכב לא מביא בנות ולא בטיח, מקסימום מתדלקים חרמנים.

לגביי הפולו, לשכנים שלי יש אחת חדשה בצע שחור, לא יודע אם זה בשביל האישה/גבר/דודה/סבא אבל לדעתי הרכב פצצה (בלשון זכר) ונראה כאילו לקחו את הגולף והקטינו אותה.

לדעתי דווקא הפולו תביא יותר בחורות כי זה צעיר יותר ביחס לגולף. (לגביי הGTI, חוץ מחבריי הפורום, אם זה לא היה כתוב מקדימה ומאחורה אף אחד לא היה יודע)

מזכיר לי את השרשור הזה (עם הפוסט שחיסל את השרשור כמו הירושימה ונאגאסקי לאחר הפצצות):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2360215&postcount=92

"להלן תמונה משפחתית : הרכב של הגבר והרכב של אישתו" --אייל.

השוואה לא הוגנת כי אפשר להעמיד את הפולו ליד הR8 ולהגיד אותו דבר, כי הגולף ממש לא 8C קומפטציונה.

פורסם
בחיים לא ראיתי בחורה במיטו. היא ידנית מידי.

ראיתי לא מעט, במיוחד בהרצליה פיתוח. בקיצור, ילדות שאבא קנה להם מיטו ומצליחות לתפעל אותה מהבית ספר וחזרה.

פורסם
בחיים לא ראיתי בחורה במיטו. היא ידנית מידי.

היבואן מקבל במרץ רב הזמנות ל-TCT.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה לא האוטו, זה הנהג...

טוב נו אולי גם האוטו...

אם אתה רוצה אוטו שיביא לך בחורות, R8 או אולי הSLS שעכשיו פורצת דרכה בקירבנו, תהיה בחירה מצוינת. :)

פורסם
זה לא האוטו, זה הנהג...

הנהגת, כן?!

זה שרשור על פולו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כנראה המכונית היחידה שאני מכיר שיש לה מראת איפור רק בסוכך השמש השמאלי וגם (כאן המיקרה לא היחידה) וו לתליית תיק יד. יחד עם הצורה שלה, זובאמת מכונית נשית עד כמה שמכונית יכול להיות נשית, והמכונית היחידה שאשתי, שרחוקה שנות אור מהעולם המוטורי, כמעט מריירת עליה (למרות שהיא פיתחה גם חיבה למיטו ברגע ששמעה שיש לה גרסא אוטומטית :lol: ).

האמת למלא דוסים בבית שמש יש מיקרה ושאני אומר דוסים אני מתכוון לגברים. ראיתי מלא כאלה שנוהגים בה.:roll:

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

בלי קשר לאיך שהיא נראית, המיקרה היא ממש אחלה אוטו. גם לנהיגה (לא אוטו ספורט, אבל לא רעה בכלל).

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...