Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברים, תנו הצעות... - **עדכון**

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עריכה: עלה במוחי רעיון. אולי להקים אתר המשך המכיל פרטים כל מכוניות משופרות בארץ (הראלי של תומר, פולו של אייל ועוד כמה חביבות שאפשר). זכור לי שאחד מחברי הפורום התחיל להקים אתר כזה (אייל אולי?).

זה יכול להיות רעיון מצויין!

אין ספק ש"הפולו של אייל" היא אחת המשופרות ביותר בארץ :lol:

מכוניות כמו הראלי של תומר מתגמדות לידה.... :silly:

:fist:

:wink:

172

פורסם

עריכה: עלה במוחי רעיון. אולי להקים אתר המשך המכיל פרטים כל מכוניות משופרות בארץ (הראלי של תומר, פולו של אייל ועוד כמה חביבות שאפשר). זכור לי שאחד מחברי הפורום התחיל להקים אתר כזה (אייל אולי?).

זה יכול להיות רעיון מצויין!

אין ספק ש"הפולו של אייל" היא אחת המשופרות ביותר בארץ :lol:

מכוניות כמו הראלי של תומר מתגמדות לידה.... :silly:

:fist:

:wink:

סה"כ רציתי לומר שהקדמת את זמנך.

בחודשים יולי אוגוסט המשפט שלך יהיה רלוונטי.

מתוכן מקצה שיפורים ענקי...

רק שתיגמר כבר השנה... :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שיחד עם הסופות והסוסיתות למיניהם תכניס גם את הטום קאר

באגי נפלא בייחוד בגרסה (המוגבלת ???) עם מנוע 1.2 של סובארו ותיבה ידנית אבל גם בגרסאות הצנועות המורשות לכביש

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

באגי נפלא בייחוד בגרסה (המוגבלת ???) עם מנוע 1.2 של סובארו ותיבה ידנית אבל גם בגרסאות הצנועות המורשות לכביש

טומקאר זה Made in Israel :?::?:

172

פורסם

:D

גם לי היה את הקקה הזה שנה שעברה.

ASP וסקריפטים ושטויות.

אתה יכול להיכנס לראות מה עשיתי, תתייחס יותר לתיכנות ולא לתוכן האתר למרות שגם הוא לא רע....

ד.א - גם אני קיבלתי בזה 100!! :lol:

אה... הקאונטר למטה לא פועל בגלל בעיה של השרת בתמיכה באיזה קובץ

ועשיתי לה שם עוד דברים - למשל אם אני נכנס עם השם משתמש והסיסמא של המנהל אז זה נותן לי את כל המידע של הרישומים והכל, עם איי פי של הנרשמים וכל זה. הכל מסודר יפה בטבלה.

האתר:

http://www23.brinkster.com/oron1g/

פורסם

כן בהחלט !!

רציתי בדיוק להציע את זה... הטום קאר הוא רכב/באגי שמיוצר בישראל בקיבוץ גבעת השלושה.

הקיבוץ נמצא 2 דקות מפ"ת אז עם אתה ממרכז הארץ אני מאמין שלא תהיה לך בעיה לקפוץ לשם כדי לדבר אם הבעלים (שהוא גם היוצר...), אני די בטוח שהוא לא יתנגד לחשיפה.

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

כן בהחלט !!

רציתי בדיוק להציע את זה... הטום קאר הוא רכב/באגי שמיוצר בישראל בקיבוץ גבעת השלושה.

הקיבוץ נמצא 2 דקות מפ"ת אז עם אתה ממרכז הארץ אני מאמין שלא תהיה לך בעיה לקפוץ לשם כדי לדבר אם הבעלים (שהוא גם היוצר...), אני די בטוח שהוא לא יתנגד לחשיפה.

דוד

דוד, אל תגזים, אני לא צריך עבודת חקר. אבל בכל זאת, תודה על המידע :wink:

172

• תוכן חדש...