Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על שתי הרכבים, טויוטה קורולה 2001 או הונדה סיויק 2001,מה אתם אומרים עלהם ? על איזה אתם ממליצים מבחינת? אמינות,נוחות,נסיע,ועוד מוכן לישמוע כול דבר יכול לעזור שלא רשעמתי תודה לעזורים,

פורסם

אני יכול לומר לך לגבי הקורולה 2001 , שלפי מה שאני יודע,לפי מה ששמעתי מבעלי הרכב הזה(אני בניהם) ומבעלי מוסכים, דגם זה של הטויוטה הוא המוצלח ביותר שלהם עד היום.

לגבי ההונדה אני יודע וודאית שהטיפולים שלה מאוד יקרים יחסית לקורולה מאותו שנתון,וכן גם הביטוח מקיף.

בכל מקרה שניהם מעולים לטעמי.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

שלום רב,

לי יש דיעה טיפה שונה שאולי תרצה לשמוע

בתור בעלים בעבר של טויוטה קורולה 2001 אני יכול לומר לך

מכמה פעמים שנסעתי על הונדה סיויק מאותם שנים אלו 2 עולמות טיפה שונים.

נכון שניהן משפחתיות אבל הדיעה שלי היא כזאת:

הטויוטה וההונדה אמינות מאוד

טיפולים בטויוטה יהיו יותר זולים

הביטוח של הסיויק יותר יקר בדרך כלל

אני אישית שנאתי מאוד את הטויוטה כי היא היתה פשוטה לא נעימה ואנמית מאוד

ההונדה יותר "חיה" מרגישה זריזה וכוחנית יותר מהטויוטה והרבה יותר מלהיבה לדעתי.

מבחינת מרחב ומקום אין ממש הבדלים גדולים יש בעיה קלה של מרחב לרגליים

לנוסעים במושב האחורי בטויוטה אבל לא רציני מידי לדעת הנוסעים שאני הסעתי :wink:

מקווה שעזרתי, אחלה יום.

פורסם

הגיר האוטומטי מסיים את חייו מוקדם בהונדה תוצרת אנגליה מהשנה הזו.

בצע חיפוש.

אם המרווח בספסל האחורי חשוב לך, להונדה יש עדיפות ברורה.

בהצלחה

יהודה

פורסם

בתור בעלים של סיוויק 2002 (דגם דומה ל-2001), אני יכול להמליץ מאוד על ההונדה.

דווקא בטויוטה לא יצא לי כלל לנהוג, אבל נהגתי על סוזוקי, מזדה ויונדאי למינהן (חלקן חדשות לגמרי, i30cw) ואני נהנה להיווכח כל פעם מחדש עד כמה הבחירה שלי בהונדה היתה מוצלחת ביותר - תענוג לנהיגה, איכותית למרות השנתון, ואמינה לחלוטין.

הטענה היחידה שלי שספציפית אצלי צריכת הדלק קצת עלתה לאחרונה, אבל עדיין - היא מהחסכוניות ביותר בקטגוריה!

• תוכן חדש...