Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחזוקת חלון גג (Sun Roof)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברו כמה שנים מאז ה- 205GTI שהיתה הרכב האחרון שלי עם חלון בגג. שם הגג היה במבנה מיוחד והשמירה עליו כללה מריחת וזלין על הגומיה (Razmel עזר לי למרוח וזלין, נשבע לכם! :lol: )

איך לתחזק היום חלון גג?

האם יש תכשירי סיכה יעודיים (סיליקון וכו') או שכל חומר שימון יעשה את העבודה (שמן מכונות תפירה וכו').

או שבכלל אין צורך בטיפול במסילות ורק כדאי לשמור על ניקיון האיזור?

תודה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לי היו 2 רכבים עם חלון בגג.

הייתי לוקח גריז בכמות עדינה ומורח על המסילות,כמובן לאחר שניקיתי את כל האיזור מאבק.

בחיים לא היו בעיות עם סאנרוף

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

בגלל זה אני חושב על מוצרי סיכה מתקדמים על בסיס סיליקון, יש מוצרים כאלו לשימון מערכות הילוכים של אופני שטח שאמורים לספוח פחות אבק וטינופת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

Casper אתה צודק, אני אישית משתמש בגריז של שימנו שהוא לא בדיוק גריז אבל ככה הוא נקרא, אפשר למצוא אותו בחנויות דייג ובחנויות לאופניים, אם תשאל למה חנויות דייג - משתמשים בזה לגרז גלגלי שיניים ומיסבים של רולרים.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

גריז גרפיט הוא לרוב שחור

אפשר לקנות אותו בכל חנות חלקים לרכב

הסיבה שמשתמשים בו ולא בגריז מייסבים (בדיוק מאותה סיבה אגב גם בציריות)

שהוא לא תוקף גומי, גריז מייסבים הוא אלים כלפי גומיות

אגב, יש סיכוי שהסאנרוף לא מגורז בכלל אלא עם וזלין

• תוכן חדש...