Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

בתאריכים 21/6 עד ה 29/6 מתוכנן טיול לכיוון אוסטריה וגרמניה.

נכון לעכשיו נוסעים: אני, אוראל - RS, חן - CHENK ועומרי (לא גולש בפורום), מתוכננים עוד 2 חבר'ה להצטרף.

המסלול הוא כזה:

נחיתה במינכן, לוקחים רכב לכיוון זלצבורג, ביום למחרת נוסעים לכיוון זולט אם זה. שמה יש את הכביש גרוס-גלוקנר.

http://www.grossglockner.at/en/hochalpenstrasse/streckenbeschreibung/

זה אחד ה-כבישים באזור זלצבורג, 48KM של כביש בסגנון נס-הרים, הכביש הזה הינו כביש אגרה וכניסה אליו עולה 28 יורו לרכב.

בין היתר מתוכנן נסיעה למבשלת הבירה STIEGL, טיול במערות הקרח, גני מיראבל, ארמון הלברון, הבית של מוצארט.

משמה ממשיכים לכיוון היער השחור, המסלול ביער השחור כולל את הרכבת הרים בעיירת TODTNAU, הקישור:

http://www.hasenhorn-rodelbahn.de/index.php?site=preise

טיול בעיירה TRIBERG, הכולל את המפלים ומוזיאון היער השחור, נסיעה לאגם קונסטנץ ואגם טיטיסיי. ליד אגם קונסטנץ יש את הטירה של דיסני אשר נקראת Neuschwanstein, בעיירה הממוקמת דרומית למינכן ומזרחה לקונסטנץ

משמה ממשיכים לכיוון הוקנהיימרינג, המסלול פתוח כל יום מ 11 בבוקר עד 12:30, כניסה היא בעלות 9 יורו הוכללת טיול במסלול ונהיגה על המסלול עם הרכב שלנו!!.

משמה נמשיך לכיוון פרנקפורט וכמובן איך לא? יום ברינג!

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

תהנו חמודים. מי המבוגר האחראי? ;-)

בחלק מהמקומות האלה ביקרתי בצעירותי (כלומר כשהייתי בגילכם :-) ).

זלצבורג מדהימה - בקרו גם בטירה שלה. בית מוצרט חמוד, לא איזו נקודה חובה בטיול, אלא אם אתם חובבים שלו. מערות הקרח מדהימות - תשתדלו לא להחליק...

הטירה דרומית למינכן גם מקסימה, וגם האגם, אבל נדמה לי שבסדר האירועים היא צריכה לבוא לפני היער השחור, לא?

על כל פנים, אם אתם כבר נוסעים מהיער השחור לכיוון פרנקפורט - הייתי מציע גם להקדיש חצי יום ל- Europa Park. לא תתחרטו.

אוי איך אני מקנא... מה אתם שוכרים שם?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מסכים שצריך ללכת ליורופה פארק, אבל יש בעיה עם אוראל :(

אנחנו שוכרים קטגוריה של ב.מ.וו 3 או אאודי A4 או מרצדס C CLASS

ברינג - קליאו ספורט CUP.

העניין הוא שאנחנו נוחתים במינכן בערב ומשמה נוסעים לזלצבורג. הטירה ממוקמת ליד אגם קונסטנץ אז זה מסתדר בדיוק באותו יום שאנחנו נהיה באגם.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אכן, אני בעייתי. פארקי שעשועים לא מעניינים אותי במיוחד.

עזוב'תך... הכיטוב החלק הנהיגתי :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני כבר מחכה לתמונות של אוראל...

בשביל חבורת חולי הגה שכמוכם, אני מקווה שתצליחו להסתדר עם חלוקת הנהיגה...;)

אירופה פארק נחמד, והצלחתי להעביר בו יום שלם, אבל אין בו יותר מידי אטרקציות ל"ילדים גדולים".

(עריכה: מצד שני, אם 3 חבר'ה מגודלים שכמונו הצליחו להעביר שם יום שלם, בתקופה שברוב המתקנים לא עמדנו יותר מ5 דקות בתור, ובכל זאת נהננו - כנראה שהאטרקציות של הילדים לא כאלה רעות...:lol:)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נחיתה במינכן...

משמה ממשיכים לכיוון הוקנהיימרינג, המסלול פתוח כל יום מ 11 בבוקר עד 12:30, כניסה היא בעלות 9 יורו הוכללת טיול במסלול ונהיגה על המסלול עם הרכב שלנו!!.

משמה נמשיך לכיוון פרנקפורט וכמובן איך לא? יום ברינג!

האם אתם מתכוונים ללון באיזור מינכן?

אם כן, יש לי נסיון חיובי עם מלון ACHAT Hotel Airport Munchen.

החדר היה צפוף מעט (3 אנשים) אבל ארוחת הבוקר הייתה מצוינת, יש חנייה קטנה ממש מול החלון והמיקום היה מצוין.

בתקופת האוקטוברפסט, ללא הזמנה מוקדמת, זה עלה 128 יורו ללילה. כאמור, מומלץ.

אתם הולכים להנות, מאוד, בהוקנהיים-רינג. לא עליתי על המסלול כשהייתי שם, אבל טיילנו בטריבונות ובגן שמסביב למסלול (לשם ממשיך המסלול הישן).

הייתי ממליץ גם לבקר במוזיאון שבמקום; אנחנו איחרנו והגענו 5 דקות לפני הסגירה. המוזיאון קטן, יחסית, וניתן להתעכב על ליד המוצגים ולמצאות הכל במהירות.

המסלול ממוקם בצמוד לכפר קטן ורדום הנושא את שמו (הוקנהיים).

אנחנו התקרבנו, עם האוטו, ממש עד לדלת הכניסה לטריבונות (יש שם חנייה).

בעוד כחודשיים, כאשר סבב ה-F1 יגיע למקום, יהיה מזל גדול אם אפשר יהיה לחנות אוטו ברדיוס של 10 ק"מ מהמסלול

(בדרך למסלול רואים הרבה מגרשי חנייה ריקים עם שלטים האוסרים את הכניסה עליהם- " רכוש של הוקנהיים-רינג").

על הרינג אין צורך להרחיב- כל מילה מיותרת.

אם אתם נכנסים לפרנקפורט מדרום, על האוטובאן A5, יש תחנת עצירה שנקראת על שמו של ברנד רוזמייר (Bernd Rosemeyer), נהג המירוצים הגרמני.

הוא נהרג על האוטובאן הזה ממש, כשניסה לקבוע שיא מהירות באוטו-יוניון שלו, בשנת 38'.

במקום יש אנדרטה לזכרו.

טיול מהנה,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
אני כבר מחכה לתמונות של אוראל...

בשביל חבורת חולי הגה שכמוכם, אני מקווה שתצליחו להסתדר עם חלוקת הנהיגה...;)

אירופה פארק נחמד, והצלחתי להעביר בו יום שלם, אבל אין בו יותר מידי אטרקציות ל"ילדים גדולים".

(עריכה: מצד שני, אם 3 חבר'ה מגודלים שכמונו הצליחו להעביר שם יום שלם, בתקופה שברוב המתקנים לא עמדנו יותר מ5 דקות בתור, ובכל זאת נהננו - כנראה שהאטרקציות של הילדים לא כאלה רעות...:lol:)

אם יש שם עדיין את הרכבת הרים בתוך האולם החשוך, זה לבדו שווה כמה סיבובים...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני מתכנן להיות במינכן בענייני עבודה בין ה-19 ל-27 בחודש.

במידה ואתם נתקלים בבעיה או צריכים סיוע כלשהו (מקווה שהכל ילך חלק), קחו את זה בחשבון.

בהצלחה עם הטיול.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

זהו... היום הגדול הגיע.

הצטיידתי לי בכל הדרוש, כולל הציוד צילום (פלאש EX430 II, קנון 70-300IS USM והציוד הותיק שלי).

שיהיה שבוע טוב :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אם יש שם עדיין את הרכבת הרים בתוך האולם החשוך, זה לבדו שווה כמה סיבובים...

לדעתי אתה מדבר על בניין החללית "מיר". מתחיל בחושך ויוצא החוצה. בהחלט אחד החזקים :twisted:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...