Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיכום הטיול:

אז ככה, יצאנו 4 חבר'ה: אני אוראל ועוד 2.

הטיול התחלק ל 2, החלק שבו היינו ביחד כולם והחלק שבו אני ואוראל מטיילים לבד.

כדי לא להתחיל כאן ריבים, אני מעדיף שלא להתייחס למה שקרה שמה.

נחתנו במינכן ומשמה לקחתי את הרכב (דרך AVIS), קיבלתי אאודי A4 ידנית 2.0TDI-CR 140, רמת גימור S-LINE.

משמה נסעתי לזלצבורג, יש לציין שזלצבורג ממש לא מהנה בכלל והיא יותר עיר תעשייתית מאשר עיר תיירותית.

בבוקר למחרת נסענו לכביש גרוסגלוקנר, אני ואוראל נכנסנו לכביש לבד. העלות 28 יורו לרכב, הגענו עד לגובה של 2.5KM, כבישים מפותלים, אספלט איכותי. אך הבעיה היא שהיה ממש קר ושדה הראיה היה אפסי, כי בגובה מעל 1.5KM היו עננים בתוך ההר.

בקטעים שעד לעננים, הנהיגה הייתה ממש מהנה, אבל גם קצת מסוכנת. עדיין זה האלפים.

בזלצבורג היינו במרכז - גני מיירבל, הטירה של מוצרט, מבשלת בירה שטייגל (בירת לימון אחת הטובות).

אחרי זלצבורג נסענו לטירת נוישווינשטיין, ראינו אותה מבחוץ והיה נחמד, לא התלהבתי מי יודע מה.

משמה נסענו למלון בעיירת דונאושינגן, בדרך עברנו באגם קונסטנץ.

ביום למחרת, נסענו לעיירת טודטנאו - שמה יש מאין משהו שמוגדר כרכבת הרים על מזחלות, הכוונה היא שאלו מזחלות אשר מחוברת למסלול מפותל של מסילות, משהו מהנה ביותר. כולנו נהננו מזה ואפילו אוראל כמעט הרג אותי :)

אחרי זה נסענו למפלי הווסרפל בטרייברג, מפלים מדהימים אין ספק. ירדנו עד חצי מהמפלים והעליה הייתה פשוט נוראית, היה מאוד קשה לעלות בחזרה.

לאחר מכן, נסענו לאגם טיטיסיי, טיילנו באגם, באיזור התיירות בעיירה טיטיסיי.

עצרנו בפרייבורג כדי לאכול ב SUBWAY!

משמה המשכנו לאגם קונסטנץ ורצינו להיכנס לאי מיינאו - זה אי הפרחים, אך ניתקלנו בדרישת תשלום של 16.5 יורו עבור בן אדם, ויתרנו כי זה לא נשמע הגיוני לשלם 16.5 יורו בשביל לראות פרחים.

סגרנו את היום והמשכנו למלון.

ביום למחרת (יום שישי), נסענו לכיוון פרנקפורט, התמקמנו במלון ויצאנו לקניות במרכז NORDWESTZENTRUM, גררתי את אוראל ל PRIMARK, יצאנו בנזק לא קטן, אך עם קולקציה חדשה :D

ביום שבת נסענו להוקנהיים, לצערנו הרב היה שמה אירוע של פורשה, אז סגרו את המסלול ולא התאפשר לנו לעלות עם ה A4 על המסלול, התבאסנו ומשמה המשכנו למוזיאון הרכב והתעופה בסינסהיים, היה כיף לראות את כל המכוניות הקלאסיות של פעם.

במוזיאון הזה באמת ראיתי למה אומרים שמרצדס לא מייצרים רכבים ברמה כמו פעם, המרצדס של פעם פשוט - אין מילים רעות בכלל.

ביום ראשון היה היום הגדול - הנורבורגרינג, השכרנו סוזוקי סוויפט בRENT-RACECAR, האנשים שמה מאוד מאוד נחמדים, שכרנו לשעתיים כולל דלק ו 4 הקפות, 2 הקפות אני ו2 הקפות אוראל.

למזלנו הרב בהקפה הראשונה סגרו את המסלול לאופנוענים, אז היה מהנה מאוד לעשות את המסלול רק מכוניות בלבד, אך שאר ההקפות היו גם עם אופנוענים בצד.

אין ספק שהיה מהנה והתבאסתי שלא יכולתי לעשות עוד הקפות, אבל מצד שני זו פעם ראשונה על הרינג.

שהיינו באיזור זקנסנהאוזן בפרנקפורט, הלכנו למסעדה שנקראת DAUTH SCHNEIDER, שמה אכלנו שניצל וינאי מדהים וגם שתינו את היין תפוחים המפורסם של פרקנפורט, עוד בהכנה עצמית ה APPLEWEIN.

זהו, הטיול ברובו היה מעניין, תמונות אצל אוראל במצלמה.

אני שיגעתי את אוראל עם הסופר-מרקט שיש באיזור רק בשביל לחפש ויסקי בזול, אך לא מצאתי.

מקווים שניסע בזמן הקרוב שוב לטייל באיזור וכמובן - רינג, הפעם עם רכב יותר חזק.

דבר אחרון, לכל הספקנים, יש ברינג ים של אנשים שמצלמים את הרכבים, בחלק מהמסלולים ראיתי צלמים שמכוונים על רכבים מסוימים, אני דיי בטוח שהם מרגלים של חברות ההשכרה, היזהרו!!.

אם אתם משכירים רכב כדי לעלות על הרינג, עדיף שזה יהיה בחברות ההשכרה ייעודיות ברינג.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תוכן חדש...