Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. טיפים לבחירת מזגן חסכוני (דירוגים, צריכת חשמל וכו').

2. קטלוג מזגנים למתקין (הכל על הכל ! דגמים, צריכת חשמל, יצרן המדחס, הספקים וכד')

3. קטלוג מזגנים (כל הדגמים)

איציק

כמדומני אסור לצטט הודעה אחרונה, אך אני מקווה שהחריגה מכללי הפורום תתקבל בהבנה :-),

מכיוון שאיציק נ. סיכם את הנושא בקישורים מועילים.

הקישורים מדוייקים, ונוחים לשימוש,

אך כאמור, זמן ההפעלה המצויין הוא 2000 ש"ע-כדאי לבדוק אופן פעולה באופן אישי (הנתון מעט גבוה לדעתי).

בנוסף, עלותו של קילו-ואט-שעה, היא עלות משתנה לאורך זמן.

סביר להניח שעלותו תעלה עם השנים (אני אשמח להתבדות :-)),

מכאן שנק' האיזון (בין החיסכון בהפעלה לבין עלות הרכישה) תגיע מהר יותר באותו דפוס שימוש.

-

פורסם

זמן ההפעלה המצויין הוא 2000 ש"ע-כדאי לבדוק אופן פעולה באופן אישי (הנתון מעט גבוה לדעתי).

בנוסף, עלותו של קילו-ואט-שעה, היא עלות משתנה לאורך זמן.

סביר להניח שעלותו תעלה עם השנים (אני אשמח להתבדות :-)),

מכאן שנק' האיזון (בין החיסכון בהפעלה לבין עלות הרכישה) תגיע מהר יותר באותו דפוס שימוש.

אני חושב ההפך.

עלויות החשמל בעשור האחרון לא השתנו באופן קיצוני והן נעות בין 45 אג' ל 55 אג' עבור כל 1KW.

חישוב העלויות הנ"ל הוא לפי עלות 1KW של 51.4 אג' כולל מעמ (היום זה באיזור ה 45 אג').

נקודת האיזון למי שלא משתמש הרבה במזגן (כאשר מדובר ב 1 כ"ס עם ההבדלים הנ"ל בדירוג האנרגטי) תגיע לאחר מספר שנים של שימוש ! במיוחד אם מדברים על מזגן עם דירוג A שהוא יקר ביחס למזגן בדירוג נמוך יותר שהוא, לעיתים, זול יותר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אתה צודק, במזגן 1 כ"ס ההבדל נמוך יחסית.

נדרשות 2,000 ש"ע כדי לחסוך 90 ש"ח (שנתי).

גם אם תהיה עלייה מסויימת במחיר החשמל (מבחינה אחוזית), ההפרש לצרכן הסופי יתבטא בשקלים בודדים.

-

• תוכן חדש...