Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו

מישהו אמר כיתה ד'?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

מספיק לעיין קצת בפורום הזה בשביל להבין מהי הרמה השולטת והמרמור אצל הדרדסים.

לא פלא שזה היחס שמקבל האזרח לאחר מכן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אחרי קריאה של יותר מרבע שעה בפורום אני מסיק כמה מסקנות:

1. כל מה שמעניין שוטרים בפורום זה האם מתנדב יבלוס יותר שניצל בארוחת צהריים מהם או לא.

2. השוטרים הפעילים שם מראים ללא שמץ של בושה שלא מעניין אותם מהאזרח ומדוחו"ת לא מוצדקים, ההיפך הוא הנכון לגביהם.

הם רושמים בפורום פתוח שזה לגיטימי לדפוק את האזרח הממוצע רק כדי להוציא את התיסכול שלהם על כך שהם מרוויחים משכורת רעב ומעודדים לעשות הכל כדי להיתעלם ולעודד היתעמרות באזרחים.

3. הם שונאים מתנדבים יותר מאיתנו כי הם אוכלים להם את כל השניצלים.(כן, בכוונה זה רשום פעמיים)

4. הם מצדיקים את טענתי שאנשים טיפשים ורעים "זוכים" להרוויח כל כך מעט כסף כי הם אנשים קטנים ואפסים.

5. לדעתי צריך לעשות כתבה על הפורום הנ"ל כדי שאזרחי מדינת ישראל ובעיקר השופטים ייראו ויבינו את רמת השוטר הממוצע.

6. הגיעו מים עד נפש אם שוטר עובד גם בחברת שמירה, אולי הם מספיק איכותיים להגיד "לפתוח באגאג' בבקשה" אבל להחליט האם נתינת דו"ח מסויים מוצדק או לא הם ממש לא עומדים בתנאים המינימאלים.

לדעתי, הפורום הנ"ל עושה כבוד גדול לשוטרים, עד כמה שזילזלתי ברובם קודם, עכשיו יש הצדקה לזילזולי.

פורסם

מזכיר לי שפעם כשהייתי בארה"ב עצר אותי שוטר שהתנהג אלי מאוד בגסות ואחרי שלא הצליח להוכיח שהרכב גנוב ו/או שאני שיכור, החליט לתת לי דוח "על זה שחתכתי אותו".

חשבתי שאני אקבל ישועה מפורום שנקרא Real Police , אבל הסתבר שזה פורום של שוטרים וחלקם קטלו אותי.

מצאתי עכשיו את השרשור:

http://www.realpolice.net/forums/ask-cop-112/15743-policeman-behavior.html

אגב, בדיעבד, לא היה דוח. אחרי שהחלטתי שאני לא נלחם וניסיתי לשלם את הדוח באינטרנט, התברר שאין לו זכר.

מאז גם הייתי עוד פעמיים בארה"ב, ולא עשו לי בעיות בכניסה וביציאה - אז זה סתם היה שוטר (אנטישמי?) שרצה להפחיד אותי.

• תוכן חדש...