Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שזוגתך עירערה לך את הבטחון באת לברר כאן אם פעלת נכון . פעלת נכון ידידי והלוואי והיו עוד הרבה כמוך . אתה צריך לבדוק למה זוגתך מערערת לך את החשיבה החיובית הזו . אני יודע שלנשים ( במיוחד בעלות רשיון נהיגה ) יש לפעמים את החוצפה להעיר לנהג שלידן - אבל זה כבר נושא לדיון נפרד .

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מזכיר לי את המדבקה "באלביט נוהגים אחרת", באמת הם נוהגים אחרת, אבל לא במובן הטוב של המילה. ראיתה כמה וכמה פעמים שהם נהגו בפראות ובחוסר נימוס מוחלט, הייתי אומר בברבריות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה בסדר גמור וחבל שלא כולם ככה. לי כבר יצא פעמיים להתקשר למוקד שלוקח את התלונות על רכבים, אני בספק אם עשו עם התלונה שלי משהו. אגב, יצא לכם להתקשר מהסיבה ההפוכה? ז"א נהג שמתנהג יפה על הכביש והתקשרתם לשבח אותו? אני חושב שקצין הרכב שתגיע אליו פניה כזאת יחשוב שהגיעו ימות המשיח :)

פורסם

מניסיון בתחום "מאחורי הקלעים של הוט" מטפלים בזה ביד קשה מאוד, עד כדי העברת תפקיד ואפילו פיטורים במקרים חריגים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

והרי תגובתי לנושא:

הייתי במצבים כשלך לא פעם.

אומנם במקרים שאני ראיתי, הם דיברו בסלולארי ללא דיבורית, זרקו חפצים שונים ומשונים מחלון הרכב, עקפו בצורה מסוכנת, נסעו במהירות מופרזת ועוד.

אני הגדלתי יותר ממך לעשות, כשלא רק שפניתי ל"איך אני נוהג", אלא שגם הפניתי תלונות רבות למשטרה במוקד 100.

למי אכפת "מניאק" או לא?

החיים שלי חשובים קצת יותר מאיזו פרחה שהבחור מדבר איתה בטלפון, או מאיזו אהבלה שלא יודעת כיוונים ולא חכמה מספיק לעצור בצד כדי להירגע ולחשוב בבהירות

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
אתה בסדר גמור וחבל שלא כולם ככה. לי כבר יצא פעמיים להתקשר למוקד שלוקח את התלונות על רכבים, אני בספק אם עשו עם התלונה שלי משהו. אגב, יצא לכם להתקשר מהסיבה ההפוכה? ז"א נהג שמתנהג יפה על הכביש והתקשרתם לשבח אותו? אני חושב שקצין הרכב שתגיע אליו פניה כזאת יחשוב שהגיעו ימות המשיח :)

כן דווקא יצא לי להתקשר.

ראיתי נהג אדיב ,שנתן זכות קדימה, פינה את הנתיב שלו בהשתלבות.

ופשוט מזכיר נהיגה "אירופאית" ,אדיבה.

חימם לי את הלב והתקשרתי להשאיר את המלצתי לנהג השנה.

למי שכתב שהוא מהוט, אחי עובד הוט ומידיעה פנימית אני יודע שאצלו לא מטפלים בנהגים משתוללים, אולי הדבר קשור לאזורים אבל הוא היה מעורב בתאונה אם עוד רכב של הוט [מצחיק אני יודע ,אבל יד הגורל פועלת בדרכים משונות].

הנהג הפוגע אילץ אותו לעלות על המדרכה ולגרימת נזק מרובה לכל חזית ותחתית הרכב.

הנהג הפוגע המשיך לנהוג כימים ימימה גם לאחר התאונה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בעבר השארתי כזו הודעה ואחרי מספר ימים חזרו אלי מהוט. אם עשו עם זה משהו אני לא יודע, אבל לפחות חזרו אלי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פתחתי פעם שרשור בנושא מאוד דומה, נהג שנהיגתו הייתה מסוכנת לסובבים אותו, אבל במקרה שלי הדעות פה בפורום היו חלוקות ובסוף החלטתי לא להתלונן, על מנת לא לפגוע בפרנסתו של האדם.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

רוצה להודות לך, בשמי ושם חברי האופנוענים - הצלת אחד מאיתנו מפגיעה \ בילוי בבית לוינשטיין.

כי אם לא היית מתלונן והוא היה עובר שוב באדום, רק הפעם היה שם אופנוע שעבר, הנזק היה גדול הרבה יותר.

אז תודה לך. עשית בשכל !

פורסם

תודה רבה על החיזוקים. אני רק מקווה שאכן יעשו משהו בנדון, ולא ברמה של פיטורין או משהו בסגנון אלא שפשוט ייקחו לבחור את הרכב.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

פעלת נכון.

עשית את מה שאתה היית יכול וצריך לעשות (לפי דעתי).

מה עושים עם זה הלאה בחברות השונות - אין לנו שליטה על זה לצערי.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...