Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מסמר בצמיג של רכבי, יונדאי i10

1. הפנצ'מכר אמר שבגלל שמדובר בפנצ'ר פינתי לא ניתן לתקן וצריך להחליף את הצמיג כולו.

האם מישהו מכיר דרך כן לתקן זאת?

2. בהנחה שאין אפשר לתקן, עלות צמיג מהסוג שאני צריך היא 400 ש"ח, בזמנו זכור לי ששמעתי על מקום

בפ"ת למכירת צמיגים במחירים טובים, מישהו יודע על מקום זה משהו או מקום זול ומומלץ אחר באזור (אור יהודה, פ"ת וכו')?

תודה וחג שמח :)

פורסם

1. אני לא בטוח שאני מבין מה זה בדיוק פנצ'ר פינתי אבל אני מניח שמדובר בפנצ'ר בסמוך לשפת הצמיג.

במיהד ואמרו לך שלא ניתן לתקן, כנראה שבאמת לא ניתן. לא הייתי מחפש קומבינות איך כן לתקן.

אל תשכח שהצמיג הוא הקשר היחידי שלך עם הכביש ואתה לא רוצה לעשות ניסויים על הצמיג.

2. ברור לך שאסור להחליף צמיג אחד בלבד, נכון? :roll:

נ.ב. נדמה לי שלבית העסק שאתה מחפש קוראים צמיגי אנטון. אני לא מהאזור אבל שמעתי על המקום רבות.

פורסם

באמת קיבלתי עוד המלצה על צמיגי אנטון, אצור איתם קשר.

2. הרכב שלי 11 חודשים על הכביש גם שדיברתי עכשיו עם מוסך השירות הרשמי

אמרו שאפשר להחליף לאותה חברה/דגם גלגל אחד, או אם אני לשנות חברה אז מחליפים זוג גלגלים.

פורסם

היי, האם הספייר הוא בגודל תקני וזהה לשאר הצמיגים ?

אם כן, תוכל להרכיבו במקום הגלגל הבעייתי, בהנחה והרכב לא נסע הרבה במהלך השנה שהוא בכביש, ואו לתקן את הגלגל הבעייתי למקרי חירום או לרכוש צמיג משומש.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
היי, האם הספייר הוא בגודל תקני וזהה לשאר הצמיגים ?

אם כן, תוכל להרכיבו במקום הגלגל הבעייתי, בהנחה והרכב לא נסע הרבה במהלך השנה שהוא בכביש, ואו לתקן את הגלגל הבעייתי למקרי חירום או לרכוש צמיג משומש.

לא כמו בחלק גדול מהרכבים היום הספייר הוא גלגל דקיק גזרה :)

הספקתי כבר להחליף בינתיים את הצמיג. לדאבוני, למרות שאמרו לי בטלפון, לא היה להם את

מהדגם הזהה, לכן העבירו צמיג אחורי תקין קדימה ואת הצמיג הלא זהה שמו מאחורה, טענו שזה תקין

ואפילו עובר טסט.

• תוכן חדש...