Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חח ***חחח היא לא מילה תקנית בשפה העברית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים*** כן hyundai gallopper 99

עם ה"מערכת" שאיתו הוא בא..

בכל מקרה יש דרך למצוא את הדבר הזה?

כי אין לי כסף למערכת עכשיו..

פורסם

איזה היסטוריה !

יפה שהם מוכרים את זה :)

פעם אחרונה שראיתי כזו קלטת, זה היה בטאוור רקורקס וזה עלה 49.99 ש"ח.

אני לא מבינה אבל למה לא לקנות באינטרנט, אני רואה שם שזה מגיע מהר ועושה רושם שהם אמינים.

פורסם

תפרק קלטת ישנה, תזרוק את כול מה שיש בפנים, את האוזינה תכניס בפתח האמצאי בראש הקלטת ואת החוט תוציא מהצד.

שים לב זה רק מונו ויכול להיות שתצטרך לפרק את האוזניה עצמה מחוסר מקום.

blackcassettetape.jpg

אודי A4

דימה.

פורסם
תפרק קלטת ישנה, תזרוק את כול מה שיש בפנים, את האוזינה תכניס בפתח האמצאי בראש הקלטת ואת החוט תוציא מהצד.

שים לב זה רק מונו ויכול להיות שתצטרך לפרק את האוזניה עצמה מחוסר מקום.

blackcassettetape.jpg

העובדי מטבח בבסיס חצרים עלו על פטנט מדהים - מסתבר שהגודל של הפלאפון מגע הבסיסי של סמסונג תואם בדיוק לגודל של קסטה, הם שמים שיר ברמקול של הפלאפון ודוחפים אותו לרדיו, וזה נשמע ברמקולים!

הייתי בשוק.

Auto Emoción

פורסם

ממש יקרים המשדרים שיש בלינק... אין מצב שזה המחיר הכי זול...

הבחור הציג פה מוצר שעולה 19 ש"ח כי אין לו כסף לקנות מערכת אז הוא יקנה ב-139 ש"ח משדר FM?

לדעתי זה אחלה מוצר וגם שאר המוצרים שהוצגו פה עם הבלוטוס... ואם משדר FM אז כדאי לחפש מקום זול יותר.

• תוכן חדש...