Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדאי? מ75 אלף קילומטר נסיון על הפנדה אני אומר שכן כדאי מאוד לקנות פנדה השאלה אם תוכל למצוא בשוק פנדות עם נתונים טובים יותר אם לא ואתה לא זקוק לרכב גדול מדובר בקניה מצויינת.

אנחנו רכשנו אותה מזקן שב5000 ק"מ שנהג על הרכב הספיק לתת לו כמה מכות+סדק בפנס האחורי ולהרוס אלוהים יודע איך קלאץ עד שהבין שלנהוג ברכב הוא כבר לא יכול, אז הוא מכר אותו כדי לקנות קטנוע ע"פ דבריו.

כמובן שהקלאץ הוחלף באחריות ומאז הרכב צבר 80K קילומטרים אז יש לי נסיון רב איתו.

כמו שהזכירו אחזקה מצחיקה(צריכת דלק טיפולים וביטוח), בנוסף ב75K ק"מ הרכב עם 0 תקלות, וטיפולים אחת ל20K קילומטרים.

טיימינג כבר החלפנו כי ההמלצה היא להחליף אחת ל90K או 3 שנים אם תרצה אוכל לברר עם אבי את עלות הטיפול.

חסרונות שאני מוצא: תאוצה איטית אם כי הופכת לסבירה בהחלט כאשר מבטלים את מצב החיסכון של הגיר, תגובת הדוושה הופכת ספורטיבית יותר והרכב מושך את ההילוכים.

גיר שצריך להתרגל אליו, בהתחלה מעט מעצבן לאחר זמן קצר מאוד מתרגלים אליו, העובדה שמדובר במנוע קטן הופכת את החוויה הרובוטית לקלה הרבה יותר לטעמי.

3 כוכבי בטיחות- סע בזהירות.

דרך אגב הרכב עושה רושם של רכב מבוקש כבר מצאתי כמה פתקי "מוכר?" על הרכב ובתחנות דלק שאלו אותי אנשים את אותה שאלה לא מעט, אולי מדובר ברושם מוטעה אבל קצת מוזר שפנדה מייצרת אפקט כזה בארצנו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תלך לבדוק , אולי שווה לך לקחת הלוואה דרך קלאוטו ולקנות פנדה 2007 עם אחריות קצרה מאשר לקנות רכב פנדה ישן יותר ולעשות לו יישור קו שיעלה גם כסף .

פורסם

OK, צלצלתי הבוקר לקל אוטו ובאמת יש להם פנדות 2007 :-D.

המחירון הוא 46,000K הורדה על קניה ישירות מחברת השכרה היא 15% הוספה של 5% על תנאים והטבות כגון שנה אחריות+תיקונים קלים+בדיקה במכון, סה"כ יוצא הורדה של 10% שזה 41,600K. אחרי שחלבתי את אשתי(לא... לא מה שאתם חושבים שובבים :wink:) הגענו להסכמה שב39,000K יש מצב לקנות... אז תחזיקו לי אצבעות כי הם יחזרו אלי אחרי שהנציגה שם תדבר עם המנהל כי אמרתי שאני לא מגיע סתם מעמק בית שאן לחיפה רק כדי "לדון" בענין. אם הם מוכנים אני מפקיד להם מקדמה ומגיע לסגור פינות. 8)

פורסם

פותח הדיון לא הייתי מבטל רכב עם קילומטראז' כזה, אני פשוט חושב שניתן למצוא אקזמפלר עם נתונים טובים יותר פשוט צריך לחפש.

פורסם

יש אלוהים בשמיים! אני עכשיו יוצא לת"א מעמק בית שאן! שנת 2005 ידני!! 49,000 ק"מ!!. דורש 30,000K לאחר שיקלול ממחירון יד2. הוא אומר שיש שפשופים קלים - לא משהו רציני, רק אשתו נהגה בעיר לעבודה. שאלתי אותו לגבי פגיעות כי כשאני מטייל מדי פעם בת"א אני רואה איך אנשים חונים ואין מצב שלרכב לא יהיו שפשופים או פגיעות קלות... אולי אני אוריד לו אלפיה במקרה הטוב אם יעבור חלק את הבדיקה. לאן כדאי ללכת לבדוק באיזור גוש דן?

פורסם

סליחה אבל אני מקפיץ כי יש בידי מידע חשוב לכולם: כמה אתם אוהבים את הישראלי המלוכלך?

לעצם העניין: כבר באתי לצאת לבנק לפני הנסיעה והבנאדם לא חוזר אלי לאחר שאמר שיברר שעות פתיחת הבנק שלו. כשהתקשרתי הוא מספר שהוא לא כל כך פנוי לזה והוא בנסיעה ברכב השני שלו ושאישתו עם תינוק בבית. "תבוא ב18:00-19:00 לראות את הרכב ככה הכי טוב, יבואו גם עוד שני אנשים לראות אותו"......... נו באמת! לפני כמה דקות שדברתי איתו הוא אומר שהוא מקווה לסגור את הסיפור כבר היום, אני מוכן לנסוע שעתיים לעשות בדיקה ולקחת את הרכב, דהיינו - לסגור הכל היום! הבנאדם הוא אכן פרטי ויש לו אישה ותינוק אני מאמין, אבל הגועל נפש הזה לנסות ו"לערבב" אותי עם איזה סיפור ושאבוא בערב(מתי אני אבדוק את הרכב בדיוק:x).

תגיד שאתה רוצה לעשות מכרז אצלך בחניה של הבית ושכדאי שאכין פפילדוס מעבר למה שאתה דורש...:x:evil:

בקיצר מה לעשות? אני בוודאי לא אסע רק כדי לראות את הרכב, יש לי גיס בר"ג, שווה להתאמץ?

פורסם

לדעתי שווה להתאמץ, אבל אם אתה רואה שהבנאדם מתחיל "לעשות טובה" שהוא מוכר ושאתה לא מספיק לבדוק את הרכב רד מזה.

אני אישית לא אוהב לקנות מאנשים שעושים לי טובה.

יש לא מעט רכבים למכירה בארץ.

לא יודע אם תמצא משהו עם נתונים טובים כאלה, אבל בטוח תוכל למצוא פנדה עם נתונים טובים מאלה שהוצעו לך עד לאחרונה רק צריך לחפש ולהיות סובלני.

עוד דבר לא הייתי דואג משפשופים או מכות פח קלות, אומנם אסטטית זה מוריד אבל יש דברים חשובים יותר.

פורסם

תודה פרקש.

מאחר וגיסי לא עונה לי כרגע(לא זמין) לכשיהיה זמין אם הוא יוכל ויבוא לו, אבקש ממנו לקפוץ לראות את הרכב במידה ולא יבוא לו אז נמשיך הלאה.... יש לי את האופציה של קל אוטו שאני בקשר איתם, יש רכב שיוצא עכשיו מהכנה עם 65,000 ק"מ והם מוכנים ללכת איתי על 39,000 ש"ח כמובן מדובר בשנתון 2007 שזה גבוה מהתקציב המקורי שלי, אבל אחריות לשנה ויש אבא ואמא ולא עושים טובה שמוכרים את האותו...

פורסם
סליחה אבל אני מקפיץ כי יש בידי מידע חשוב לכולם: כמה אתם אוהבים את הישראלי המלוכלך?

לעצם העניין: כבר באתי לצאת לבנק לפני הנסיעה והבנאדם לא חוזר אלי לאחר שאמר שיברר שעות פתיחת הבנק שלו. כשהתקשרתי הוא מספר שהוא לא כל כך פנוי לזה והוא בנסיעה ברכב השני שלו ושאישתו עם תינוק בבית. "תבוא ב18:00-19:00 לראות את הרכב ככה הכי טוב, יבואו גם עוד שני אנשים לראות אותו"......... נו באמת! לפני כמה דקות שדברתי איתו הוא אומר שהוא מקווה לסגור את הסיפור כבר היום, אני מוכן לנסוע שעתיים לעשות בדיקה ולקחת את הרכב, דהיינו - לסגור הכל היום! הבנאדם הוא אכן פרטי ויש לו אישה ותינוק אני מאמין, אבל הגועל נפש הזה לנסות ו"לערבב" אותי עם איזה סיפור ושאבוא בערב(מתי אני אבדוק את הרכב בדיוק:x).

תגיד שאתה רוצה לעשות מכרז אצלך בחניה של הבית ושכדאי שאכין פפילדוס מעבר למה שאתה דורש...:x:evil:

בקיצר מה לעשות? אני בוודאי לא אסע רק כדי לראות את הרכב, יש לי גיס בר"ג, שווה להתאמץ?

לפותח השרשור-בהסטוריה שחיפשתי נתקלתי בסוכן רכב בחיפה שהוא מאד בעייתי.אנא בדוק התאמה של תעודת הזהות והרשיון וודא שלא מכוסה מדבקה של "הפקדה מסוחר".כמו כן בדוק האם בטוח החובה של הרכב בתוקף והרישיונות קיימים.בדוק את הפלאפון שהוא מתקשר ממנו.הבחור הזה "כיכב" פה בפורום לא פעם ולא פעמיים,אך מפאת שמו של האדם איני מזכיר אותו.מספיק שתרשום "סוחר רכב חיפה" בשורת החיפוש.

בהצלחה!

פורסם

גם אני אכלתי חרא עם המוכר הנ"ל:

אני בסבב טלפונים עם ה!@#$ הזה מהבוקר

עינה אותו לחלוטין.

פעם עונה ופעם לא-

קובע דברים ואז מבטל

כבר באתי לצאת אליו באמצע העבודה ואז הוא אומר שאני באר מרחוק ולא אספיק אז שאדבר איתו אחרי הצהרים,

אחרי זה זה עבר לערב,בערב הוא כבר לא עונה...

אמר שמי שיביא לו את כל הכסף קודם-יקח את הרכב!

אני אמור להסתובב בכיס עם 30000 אלף ש"ח?!

מה עם זיכרון דברים, בדיקה קודם-לא מענין אותו

פשוט חוצפן וחסר כבוד!!!

פורסם

גם אם ההסברים שלו נכונים, זה לא התנהגות יפה! דא"ג אני אפילו בדקתי שהרכב טופל רק במוסך המורשה והוא אכן כך היה . נכנס פעם אחרונה ביולי 2009. כמו כן מקווה שמי שקנה אותו יבדוק טוב טוב לגבי טיימינג כי שאלתי בפורום הטכני ולפי תאריך הטסט שלו הוא היה צריך כבר לפני חודשיים לעשות טיימינג... כל 120K או כל 5 שנים. הרכב בן 5.

• תוכן חדש...