Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם לא הסרטון שרציתי, אבל מבהיר נקודה

גולף 1.4 TwinCharge בגרסאת ה 140 כ"ס (אותו מנוע הגיע עם 140 בהתחלה ואחרי זה עם 160 וגם 170 ו 180, תלוי במדינה וברכב) עם צ'יפ של ריבו מול Leon Cupra II סטנדרטית.

http://www.youtube.com/watch?v=Eq0OktsdvW0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תקראו את התגובות.

הקופרה עוברת אותו רק אחרי 200 קמ"ש.

ולקופרה 240 כ"ס, טורבו גדול ויעיל יותר ומשקל זהה.

-----

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה מרגיש כאילו הקופרה משחקת איתו

היו קטעים שם שהוא טיפה לחץ ופתאום ברח והפסיק לברוח

מה גם שקשה להאמין משקל זהה גיר זהה

190 כ"ס נגיד מצ'יפ

יקח רכב עם מנוע גדול יותר ועוד 240 כ"ס

פורסם
זה מרגיש כאילו הקופרה משחקת איתו

היו קטעים שם שהוא טיפה לחץ ופתאום ברח והפסיק לברוח

מה גם שקשה להאמין משקל זהה גיר זהה

190 כ"ס נגיד מצ'יפ

יקח רכב עם מנוע גדול יותר ועוד 240 כ"ס

צ'יפים של חברות מסויימות נותנים קרוב ל220 כ"ס.

APR שנחשבים לסולידים שבחבורה הוציאו 202 כ"ס.

ולגבי ה"משחק איתו", כנס לעמוד של זה ביוטוב ותקרא מה המפרסם רושם שם.

אגב, אם יש פה מישהו עם TSI 160 כ"ס,

פיט סטופ מחפשים מישהו עם כזה רכב וקצת זמן פנוי:

רוצים לעשות לוגים בעזרת VAG-COM כדי להוכיח טענה שהמפה של APR בטוחה יותר למנוע מהמפה המקורית (שהלכו איתה מנועים).

-----

פורסם

ל APR יכול להיות קייס אם הם יוכיחו שכמות הרכבים שהוחלפה בהם מנוע זהה או פחותה מכמות הרכבים המשופרים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

שוב "הלכו מנועים"? די כבר עם השמועות האלה! לדברים הלא מגובים שאתם כותבים כאן יש תוצאות בעולם האמיתי.

אחת מהן, היא שאני מתעצבן (טוב, לי יש את המנוע הזה) לחינם על דברי הבל שלא נתמכים בעדויות מ"יד ראשונה".

אנשים עוד מאמינים לכם, כי מאיזו סיבה לא ברורה כל הדיוט שכותב בפורום עשוי להיתפס כמומחה.

ואגב, אם פיט סטופ חושבים שמישהו אדיוט מספיק להביא להם את הרכב שלו כדי ש"יוכיחו" שהם לא גורמים לבעיה, שיבושם להם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ל APR יכול להיות קייס אם הם יוכיחו שכמות הרכבים שהוחלפה בהם מנוע זהה או פחותה מכמות הרכבים המשופרים.

לא צריך "קייס", אפשר להראות כמות תיקוני הצתה, ולראות איך נראה לפני ואחרי מפות הגדישה, לחץ הדלק, ווסגייט וכ"ו.

-----

פורסם
שוב "הלכו מנועים"? די כבר עם השמועות האלה! לדברים הלא מגובים שאתם כותבים כאן יש תוצאות בעולם האמיתי.

אחת מהן, היא שאני מתעצבן (טוב, לי יש את המנוע הזה) לחינם על דברי הבל שלא נתמכים בעדויות מ"יד ראשונה".

אנשים עוד מאמינים לכם, כי מאיזו סיבה לא ברורה כל הדיוט שכותב בפורום עשוי להיתפס כמומחה.

ואגב, אם פיט סטופ חושבים שמישהו אדיוט מספיק להביא להם את הרכב שלו כדי ש"יוכיחו" שהם לא גורמים לבעיה, שיבושם להם.

אני מצטער אם אני פוגע לך בשוק של הרכב שקנית, באמת שאני מצטער, אבל אדיוט אני לא, "סרן שמועתי" אני גם לא, כל מה שאני אומר מבוסס:

הנה דוגמא לאדם בעל שירוקו שמודה ומדוודה שהחליפו לו 2 מנועים ברכב והוא מכיר עוד אנשים כאלו:

http://vag.wserv.co.il/forum75-heb/forum_posts.asp?TID=20331&PN=1

הנה מה שהוא כתב לי בהודעה פרטית אחרי אותו שרשור (הוא פנה אליי ולא אני אליו):

111hu.jpg

אה כן, שקרן אני גם לא.

בואו נשנה את המינוח :

האם ידוע על מנועים לא משופרים שהלכו ? קשה לי להאמין.

חד משמעית כן!

אני אוסיף ואומר, אני לא יודע להגיד אם זו סדרה של מנועים, אם זה משהו ספציפי תקול או אלוהים יודע מה, אני אפילו דיי בטוח שבסוף יעלו על זה וזה יטופל, אבל כל הנתונים שהעלתי פה עד עכשיו - מבוססים. הולכים מנועים.

-----

פורסם

אדון שירוקו09 הוא הבחור מהשרשור הזכור לשמצה פיטסטופ נגד E&A עם כל הנושא של APR .

עוד אחד ששיפר עם צ'יפ וקיבל "קונוס".

זו עוד הוכחה שהמשחקים האלה עולים ביוקר בסוף.

לינק לשרשור בVAG ויש כאן גם שרשור ענק בפורום הזה.

http://vag.wserv.co.il/forum75-heb/forum_posts.asp?TID=17702&KW=scirocco09&PN=0&TPN=3

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אבירי,

נמהרותך בעוכרייך.

זהו הבחור ששיפר מנוע אחד (שהלך לו) ורק אלוהים יודע מה הוא עשה לאחר - אבל הצעות לא חסרות כאן בפורום (החל משמירה על אותה תוכנה, עבור בהתקנה לקויה וכלה בנסיעה שלא הולמת מנוע חדש).

אם אתה מסתמך על זה שהוא מכיר אחרים - נרגעתי.

ואל תטריד את עצמך בשוק העתידי שלי - אני כנראה אעשה טרייד אין. תתבגר, תבין שלאמירות שלך בפורום פתוח יש השלכות (גם משפטיות) בעולם האמיתי, תגבה אותן בהתאם. להצהיר דברים בשם אחרים ששמעו מאחרים? תהיה לי בריא אם זה בעיניך "מבוסס". הולך ופוחת הדור.

(לפעמים יש יתרון לשיטת הגרזן בפורומים אחרים - פשוט קוטעים את השטויות האלה עוד בהתחלה)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כל מה שאני אומר מבוסס

על מה אתה מתבסס ? על מישהו ששם תוכנה ואח"כ נהרס מנוע?

אני מצטער אם אני פוגע לך בשוק של הרכב שקנית, באמת שאני מצטער, אבל אדיוט אני לא,

אני לא אתייחס למה שכתבת ( "אדיוט אני לא" ) ,

אבל אתה עושה נזק מבלי לחשוב על ההשלכות של מה שאתה כותב .

אתה עושה נזק לחברה בארץ , לחברה בחו"ל ולאנשים ששלמו מיטב כספם ( על רכב מדהים ) ,

נכון?

פורסם

אבי תראה את תגובתי בעמוד הקודם לגבי הבחור שהלכו לו שני מנועים.

המנוע הראשון הותקן בו ציפ' של APR! המנוע השני היה יכול ללכת מהרבה סיבות,התקנה לא נכונה\נהיגה לא נכונה בקילומטרים הראשונים וכ'ו..

על סמך מה אתה אומר חד משמעית כן?

בן.

Got To love It

פורסם
אדון שירוקו09 הוא הבחור מהשרשור הזכור לשמצה פיטסטופ נגד E&A עם כל הנושא של APR .

עוד אחד ששיפר עם צ'יפ וקיבל "קונוס".

זו עוד הוכחה שהמשחקים האלה עולים ביוקר בסוף.

לינק לשרשור בVAG ויש כאן גם שרשור ענק בפורום הזה.

http://vag.wserv.co.il/forum75-heb/forum_posts.asp?TID=17702&KW=scirocco09&PN=0&TPN=3

מה זה המשחקים האלו עולים כסף ?

מנועי 20VT עם צ'יפים נוסעים 350 אלף קילומטר עם 0 תקלות

ובאמינות מושלמת

המנוע הספציפי הזה נסחט יתר על המידה, מה שנקרא "פתחו לו את המאמא" ואז באה חברה ופותחת אותו עוד יותר

ומנועים מתחילים להתפרק

אגב שאומרים הלכו מנועים מה הלך ? פריצה באטם ראש ? מיסבים דופקים ? רינגים מאבדים קומפרסיה ? מה ?

• תוכן חדש...