Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עתיד תסתכל מה אייל כתב

אדון שירוקו09 הוא הבחור מהשרשור הזכור לשמצה פיטסטופ נגד E&A עם כל הנושא של APR .

עוד אחד ששיפר עם צ'יפ וקיבל "קונוס".

זו עוד הוכחה שהמשחקים האלה עולים ביוקר בסוף.

אייל התכוון שמנוע מקורי ללא צ'יפים ושטויות , הוא מנוע שמגלה אמינות ,

לעומת מנוע שעשו תיקוני תוכנה ותוך זמן קצר מראה סימני גסיסה

.

לא צריך "קייס", אפשר להראות כמות תיקוני הצתה, ולראות איך נראה לפני ואחרי מפות הגדישה, לחץ הדלק, ווסגייט וכ"ו.

אתה טכנאי מנועים בVW ? לחץ הדלק ווסגייט מונעים הרס מנוע ?

אני לא חושב ככה .

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה זה המשחקים האלו עולים כסף ?

מנועי 20VT עם צ'יפים נוסעים 350 אלף קילומטר עם 0 תקלות

ובאמינות מושלמת

המנוע הספציפי הזה נסחט יתר על המידה, מה שנקרא "פתחו לו את המאמא" ואז באה חברה ופותחת אותו עוד יותר

ומנועים מתחילים להתפרק

אגב שאומרים הלכו מנועים מה הלך ? פריצה באטם ראש ? מיסבים דופקים ? רינגים מאבדים קומפרסיה ? מה ?

אנחנו לא מדברים כאן על מנועי 1.8T , אלא על 1.4 שבמקור כבר נסחטים מספיק על מנת להוציא 160 כ"ס.

אני בטוח שגם ב1.8T בתחילת הדרך פירקו הרבה מנועים עד שהבינו איפה פחות או יותר עובר הקו הדק של כמה אפשר להוציא ממנוע בסט אפ מקורי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אוקיי, הבנתי אתכם, מקובל עליי מקרה scirocco09, אבל

את מה שאני מכיר ושמעתי, שמעתי הרבה לפני שרשמתי/דיברתי על זה עם מישהו בפורום (הכוונה הרבה לפני ההצהרה של scirocco09).

אני מצטער שהעלתי את הנושא, לא כי אני חושב שאני טעיתי, אלא כי אני לא רוצה לרוצה לעשות נזק למי שסיפר לי.

אגב שאומרים הלכו מנועים מה הלך ? פריצה באטם ראש ? מיסבים דופקים ? רינגים מאבדים קומפרסיה ? מה ?

אני אשמח לברר ולעדכן.

-----

פורסם

מרק 10 כתב שהמנועים מתוכננים לעמוד גם בהספק יותרגבוה כי זה אותו מנוע :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2542449&postcount=42

לדעתי הבעייה היא בתוכנה ששמים אפטר מרקט .

למישהו יש הסבר לתפועה המוזרה ?

מצד אחד המנוע עומד בהספק גבוה (עם תוכנה מקורית ) , אבל לא מסוגל לעמוד בהספק הזה עם תוכנה אפטר מרקט .

פורסם
אנחנו לא מדברים כאן על מנועי 1.8T , אלא על 1.4 שבמקור כבר נסחטים מספיק על מנת להוציא 160 כ"ס.

אני בטוח שגם ב1.8T בתחילת הדרך פירקו הרבה מנועים עד שהבינו איפה פחות או יותר עובר הקו הדק של כמה אפשר להוציא ממנוע בסט אפ מקורי.

תגיד לי מר מומחה, מאיפה הידע הטכני של לדעת כמה המנוע נסחט? מי אמר לך שמחר VW לא מוציאים מנוע לGTI הבאה 1.4 עם 250 כ"ס? הקשקשת הלא מגובה שלך עוברת כל גבול, יש לך אפס ידע טכני, אפס ניסיון בשיפורים ואתה מרשה לעצמך לז**ן את המוח בלי הפסקה פה כאילו יש לך איזה רקע.

כולה נסעת על כמה מכוניות מבית פולקסווגן וזה לא עושה אותך למומחה.

שה1.8 יצא בגרסאות מ150 כ"ס ועד 225 מהמפעל, היית גם אז מהמר שזה אותו מנוע למרות 75 כ"ס הבדל? וכן אני יודע שיש שינויים כאלה ואחרים בניהם ששוליים לחלוטין.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
צריך שני רכבים זהים עם אותו מנוע וגיר. (רצוי גם עם נהגים ברמה זהה)

למשל : שני שירוקו, אחד 1.4 ואחד 2.0.

אחד משופר ל200 עם תוכנה בלבד, השני סטנדרט 200.

יצא לי לבדוק מול שירוקו 1.4 ידנית ואני DSG, במצב ידני, השארתי לידנית רכב הפרש.

לאחר כמה ימים הידנית שודרגה ועפה לי מהפרצוף.

אגב, אם יש פה מישהו עם TSI 160 כ"ס,

פיט סטופ מחפשים מישהו עם כזה רכב וקצת זמן פנוי:

רוצים לעשות לוגים בעזרת VAG-COM כדי להוכיח טענה שהמפה של APR בטוחה יותר למנוע מהמפה המקורית (שהלכו איתה מנועים).

קשה לי להאמין שמישהו יסכים להיות שפן ניסיונות

אגב תודה על הסרטונים

פורסם
תגיד לי מר מומחה, מאיפה הידע הטכני של לדעת כמה המנוע נסחט? מי אמר לך שמחר VW לא מוציאים מנוע לGTI הבאה 1.4 עם 250 כ"ס? הקשקשת הלא מגובה שלך עוברת כל גבול, יש לך אפס ידע טכני, אפס ניסיון בשיפורים ואתה מרשה לעצמך לז**ן את המוח בלי הפסקה פה כאילו יש לך איזה רקע.

כולה נסעת על כמה מכוניות מבית פולקסווגן וזה לא עושה אותך למומחה.

שה1.8 יצא בגרסאות מ150 כ"ס ועד 225 מהמפעל, היית גם אז מהמר שזה אותו מנוע למרות 75 כ"ס הבדל? וכן אני יודע שיש שינויים כאלה ואחרים בניהם ששוליים לחלוטין.

עוד ליצן שחושב שהוא המציא את הגלגל.

הרי בכל שרשור לא משנה באיזה נושא אתה נכנס ויורה חיצים של ארס על כולם (חבר'ה תעשו חיפוש על פי שם המשתמש ותיווכחו) , אבל בשורה התחתונה מאז הקליאו ספורט הבורדו המתפרקת (כלומר משופרת) עם הקסנון שהיתה לך (יצא לנו להיפגש כשחבר שלך רכש ממני צמיגים משומשים) המשך בהונדה טייפ ערס וכלה באמריקאית לא זכור לי שעשית משהו משמעותי או שיצא לך להתעסק עם גרמניות.

אז תמשיך לזרוע ארס ובלאגן בכל שרשור כי זה מה שאתה באמת מתמחה בו , אף אחד כבר לא מתרגש.

נ.ב. ישנם הבדלים בין מנועים ה1.8T שמתבטאים ביותר מתוכנה.

כמות המידע על ה1.8T היא כמעט אינסופית כיום, אני מעריך שבעוד כמה שנים המצב יהיה זהה גם ביחס למנועי ה TSI השונים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קשה לך לקבל את העובדה שאתה מבלה 20 שעות ביום בפורום פה ועדיין אתה לא מומחה אה?

אני פה לטובת אלה שלא כל חבריהם וירטואלים כמוך וחושבים שיש לדעות שלך ביסוס.

לא אמרתי מילה על זה שאני מומחה ולכן כל התקיפה שלך עלי חסרת משמעות אבל שאפו על היסטורית הרכב שלי (פיספסת 106 ראלי משופרת! לפני) מה גם שמפגישה בודדת אני בספק שיש לך מושג על מה אני עושה, עשיתי או לא עשיתי. וכנראה זה יותר ממך.

1969 Pontiac Firebird

פורסם

אייל אם אפשר לדעת איפה למדת מכונאות רכב, ועל מה אתה מסתמך כשאתה אומר " שבמקור כבר נסחטים מספיק על מנת להוציא 160 כ"ס."?

עדיף שאם אתה לא מבין בגזרים אל תתווכח עם החקלאי. התרומה שלך לשרשור היא אפסית. קבל זאת כביקורת בונה.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

למה אתם מתווכחים עם אייל ? תקראו מה שמרק 10 כתב לגבי המנועים (ואח"כ תבקשו סליחה :-))

המנועים זהים ללא שום שינוי בשום חלק במנוע. כנראה המנוע תוכנן לעמוד גם בספקים גבוהים.

כמו שהינך מכיר אותי אני לא ניזון משמועות של מנהל טכני (שגם את דעתם ונסיונם אתה יכול לקחת בעירבון מוגבל) או מאמרים באינטרנט אלא רק ממידע טכני שהייצרן מפרסם.

מצורף קובץ טכני של הייצרן.

זו ההודעה המלאה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2542449&postcount=42

פורסם
ומרק מהנדס של פולקסווגן?

זה משנה לדיון ?

מרק מקצוען , הוא צירף קובץ יצרן שמראה שהמנועים זהים .

(אתה לא קורא את הקובץ וממשיך להתווכח , במקום לבקש סליחה מאייל , ועכשיו גם ממרק 10 :) ).

פורסם

אם לא הבנת אני יבהיר למתקשים שוב, יצאתי נגד ההצהרה של ה"המנוע 1.4 נסחט עם 160 כ"ס" וזהו.

לא נגד מרק, לא קראתי ולא מעניין אותי לקרוא.

1969 Pontiac Firebird

• תוכן חדש...