Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל רק שהוא חאפר לא נורמאלי

כריות אוויר דולקות, צ'ק אינג'ין דולק, בקרת לחץ אוויר בצמיג דולקת,

מה נסגר ? :)

הוא לא חאפר, זה APR נוהגים באוטו והאוטו פה בסרטון בזמן תהליך הבניה שלו, ואם תסתכל על הסרטון שוב, מופיע שם הסבר למה דולקות הנורות.

חזק חזק, אבל מהניסיון שלי תפעול ה-DSG7 חלק יותר ומרגיש יציב הרבה יותר מה-DSG6.ה-DSG6 לאחר שנתיים כבר התחיל לבעוט ולהתפרע לקראת סוף התקופה.אז אולי הוא יכול להחזיק מעמד עם יותר כוח מה-DSG7 אך אני מאוד סקפטי שהוא ישרוד לאורך זמן.

צודק, יש לי בבית גולף עם DSG 7 שמרגישה באמת חלקה יותר, יש לה גם את המנגנון הזה שמנוע ממך הדרדרות קלה בזינוק בעליה, מה שעוד לא היה ב 6.

אבל, לא מסכים לגבי הלהחזיק לאורך זמן. מכיר אנשים שמתעללים בתיבה הזו (פה בארץ) ועברו מספר ק"מ מכובד מאוד, והתיבה עובדת למופת.

סתם כדי להוכיח עוד נקודה. אצלי הרכב עם 70K ק"מ, ושקניתי אותו לפני כמה חודשים, ביקשתי שיעשו בדיקה לגיר בחברה.

יש להם דרך ממוחשבת לבדוק אותו. לא רק שהוא יצא תקין, הקלאצ'ים נמצאים ב100%, שזה כמו חדש.

-----

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש פה הרבה פרטים מוטעים!

א. לא מומלץ לשפר מנוע 1.4 TSI 160 בעייני. לפחות לא כרגע, אבל זה נושא בפני עצמו

למה את לא ממליץ לשפר? יש כבר המון אנשים בארץ ובעולם ששיפרו את המנוע הזה.

עדיין לא יצא לי לשמוע תלונות לתקלות אחרי העדכון! למרות שיצא לי לשמוע על תקלות לפני העדכון שכך גם אם קרה למישהו תקלה אחרי שהוא עדכן את התוכנה זה לא בהכרך נגרם עקב העדכון!

בן.

Got To love It

פורסם

לא,שמעתי על מקרים מסויימים שהלך הגיר\מנוע ברכבים שלא עברו שדרוג לתוכנה,כמו כן שמעתי על אולי מקרה בודד או שניים שהלך מנוע אחרי העדכון,לכן זה לא אומר ולא מוכיח שהציפ' הוא זה שהוציא את המנוע לפנסיה מוקדמת.

לתיבת הילוכים הידנית גם יש מגביל מומנט כמו בDSG?

מרק,ידוע לך מה העומס של התיבה הנ"ל?

Got To love It

פורסם
יש פה הרבה פרטים מוטעים!

א. לא מומלץ לשפר מנוע 1.4 TSI 160 בעייני. לפחות לא כרגע, אבל זה נושא בפני עצמו

למה את לא ממליץ לשפר? יש כבר המון אנשים בארץ ובעולם ששיפרו את המנוע הזה.

עדיין לא יצא לי לשמוע תלונות לתקלות אחרי העדכון! למרות שיצא לי לשמוע על תקלות לפני העדכון שכך גם אם קרה למישהו תקלה אחרי שהוא עדכן את התוכנה זה לא בהכרך נגרם עקב העדכון!

בן.

אתה מבין בכלל את משמעות ה"עדכון"?

אותו עדכון אחרון, שבא אחרי מספר עדכונים נוספים שכבר היו, הם בעצם "עדכון מפה" הלא הוא "REMAP", שזה בעצם אותו דבר כמו שעושים כשעושים "צ'יפ".

רק שאם תשאל אדם העובד בצ'מפיון ומבין עניין באמת, יגיד לך שבכל עדכון תוכנה שיצא הם איחרו הצתות, עוד ועוד ועוד. מה זה נותן? פחות הספק, הרבה פחות מ 160 עליהם שילמת.

למה הם עשו את זה? כי המנוע מצלצל. למה מצלצל? אולי רגישות יתר לאיכות הדלק הירודה בארץ, ואולי משהו אחר, אני באמת לא יודע.

הנקודה היא שאם תעשה "צ'יפ", בעצם אתה תקדם הצתות ותעלה גדישה.

אם המנוע בגרסתו המקורית לא מסתדר עם הדלק פה, מה יקרה עם רכב "משופר"?

*כל מה שנאמר לי פה הוא מהידע האישי שלי, ומדברים ששמעתי מעובדי צ'מפיון עצמם.

מצד שני, לאיביזה קופרה יש מפה למנוע הזה עם 180 כ"ס ואני שמעתי גם על כאלה כבר עם צ'יפ. ככה שאני לא יודע אם המכלולים הפנימיים של מנוע האיביזה שונים או לא, אבל בגולף ובשירוקו, הלכו כבר יותר מדיי מנועים.

לתיבת הילוכים הידנית גם יש מגביל מומנט כמו בDSG?

בנוסף למגביל המומנט במחשב הגיר של הDSG, גם במחשב המנוע של הTFSI וה 2.0 TSI יש מגביל מומנט בהילוכים הנמוכים. אני לא יודע אם זה קיים ב1.4, אבל סביר מאוד שכן.

-----

פורסם

צודק, יש לי בבית גולף עם DSG 7 שמרגישה באמת חלקה יותר, יש לה גם את המנגנון הזה שמנוע ממך הדרדרות קלה בזינוק בעליה, מה שעוד לא היה ב 6.

אולי כי שלך 2006, כי לי יש את המנגנון של זינוק בעליה.

בקשר ל-1.4 TSI, אני מסכים איתך, לא הייתי רץ לשים " צ'יפ " אחרי שראיתי שבמוסכים של צ'מפיון עצמם מפחיתים הספקים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אולי כי שלך 2006, כי לי יש את המנגנון של זינוק בעליה.

בקשר ל-1.4 TSI, אני מסכים איתך, לא הייתי רץ לשים " צ'יפ " אחרי שראיתי שבמוסכים של צ'מפיון עצמם מפחיתים הספקים.

בוא אלי, אעשה לך סיבוב על הDSG 7 באוטו של אמא שלי ותראה שזה לא אותו דבר מה שיש אצלנו.

-----

פורסם
בגולף ובשירוקו, הלכו כבר יותר מדיי מנועים.

אם זה המצב בארץ, למה לא מפסיקים ייבוא של הגרסה הזו ומחליפים אותה ב-1.8 TSI?

נראה לי שבאירופה שני המנועים זמינים עבור הגולף.

פורסם

באמת לא ברורה ההצמדות למנוע הקטן

אולי VW עושים את ההבדל בין המנועים כזה גדול כדי שלא יעדיפו לרכוש את ה-1.8 לעומת ה-2 ליטר ולשפר אותו באמינות ובקלילות.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אני לא רואה בזה בעיה ידידי, ההפך.

אם היית יכול לשלם 5K ולהוסיף 50 סוסים לרכב שלך באמינות לא היית עושה זאת? רוב הרוכשים כן.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אייל,יחי ההבדל הקטן. נקח לדוגמא שירוקו ידנית שעולה 175K על הכביש לעומת 2.0 שעולה 230K.

הבדל של 55 אלף שקל.

אתה תסכים איתי שאם מישהו שיש לו שירוקו ידנית יתקין ציפ' נניח בעלות של 5K עדיין ההבדל יהיה 50 שזה המון המון כסף.

אז יגידו שהמנוע יתאמץ יותר וכ'ו וכ'ו,200 כ"ס ו30 קג"מ לא הולכים ברגל אלה הם דיי דוהרים.

נניח שלאחר הציפ' הצריכת דלק של ה1.4 תשתווה ל2.0. הביטוח של המנוע2.0 יקר יותר מאשר ה1.4.

אני מסתכל על זה גם מנקודת הנחה שאותי אישית לא מעניין כל האיבזור של שליטה מההגה על הילוכים\מערכת וגג פנוראמי.

יש לאבי גם בסילברדו וגם בB3 שליטה מההגה על המערכת,זה נחמד אבל לא משהו אישית בגדר חובה.

אוקיי,עכשיו יבוא החכם ויגיד אבל בעוד 5K שאתה שם ציפ' אתה יכול לשים גם במנוע 2.0 ולקבל 250+ סוסים.

שוב,כל אחד והשיקולים הכספיים שלו.

אני עדיין חושב שבכל אופן ההבדל מחיר בין ה1.4 ל2.0 הוא עצום מאוד ביחס לתמורה.

בן.

Got To love It

פורסם

אייל, יש משהו במה שאתה אומר, אבל עדיין, אם מישהו רוצה 200 כ"ס בלבד. 1.4 עם צ'יפ נוסעת חזק יותר מ2.0 סטנדרטי (ויש הוכחות בYOUTOBE)

מה שאני אמרתי לגבי המנועים שהולכים הוא גם ברכבים עם צ'יפ וגם בכאלה בלי.

-----

פורסם
אייל, יש משהו במה שאתה אומר, אבל עדיין, אם מישהו רוצה 200 כ"ס בלבד. 1.4 עם צ'יפ נוסעת חזק יותר מ2.0 סטנדרטי (ויש הוכחות בYOUTOBE)

מה שאני אמרתי לגבי המנועים שהולכים הוא גם ברכבים עם צ'יפ וגם בכאלה בלי.

אפשר לקבל לינק להשוואה?

• תוכן חדש...