Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל להתווכח עם שני אנשים בעלי היסטוריה מוטורית כה "מפוארת" של רכבים בקונצרן (או בכלל) ו"ידע מוכח" חוצה יבשות...

אני לא ארד לרמה שלכם, רק לא ברור לי איך שני אנשים שנסיונם האישי עם רכבי הקונצרן כה אפסי יכולים לדעת אם טעיתי או לא טעיתי ולדעת מתוך השרשור מה רמת הידע שלי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל ידידי, אפילו אם היית מתכנן בעצמך את מערכת ה-TSI, כל שאמרת בשרשור הוא "לא כדאי לשים צ'יפ" בוראציות והצדקות עצמיות ובהתבסס על דעותיך הקדומות. לא מצדיק לחיצה על ה"פרסם תגובה".

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אני בספק לגבי קניית הרכב עם מנוע ה-1.4, אני בספק גם לגבי קניית הרכב הזה בכלל בגלל הסיפור הזה.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

המנוע הוא מנוע השנה באירופה ואתה "בספק" ?

או שאתה "בספק" בגלל ששמעת על מנוע שכשל ברכב לאחר התקנת תוכנה אפטר -מרקט ?

פורסם
אני בספק לגבי קניית הרכב עם מנוע ה-1.4, אני בספק גם לגבי קניית הרכב הזה בכלל בגלל הסיפור הזה.

לא יאומן איזה נזק יכולים לעשות שני צעירים שמפנים אחד לשני כמקורות מוסמכים, כמו מלכוד 22. לך תצא מזה עכשיו. אני בכלל שמעתי שלגברים עד גיל 25 לא מתפתח החלק הזה במוח שאחראי על היגיון. :roll:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כל ילד מרטיב מפזר דיסאינפורמציה,בראש שירוקו 09 שלאחר קריאת התנהלותו לא היתי מאמין למילה מדבריו

היתי רוצה לראות תמונות שכללו החלפת מנועים או צילום מהיסטורית טיפולים שבה כתוב שחור על גבי לבן מה קרה לרכב

לא שאני מחסידי פולסווגן,זו לא הפעם הראשונה בה עושים נסיונות על לקוחות

לא מוכן לשמוע סיפורים כל טכנולוגיה חדשה,דלק לקוי בארץ,ושאר ירקות

האוטו לא מתאים,לא טוב,אל תביאו אותו לארץ!

פורסם
שוב "הלכו מנועים"? די כבר עם השמועות האלה! לדברים הלא מגובים שאתם כותבים כאן יש תוצאות בעולם האמיתי.

אחת מהן, היא שאני מתעצבן (טוב, לי יש את המנוע הזה) לחינם על דברי הבל שלא נתמכים בעדויות מ"יד ראשונה".

אנשים עוד מאמינים לכם, כי מאיזו סיבה לא ברורה כל הדיוט שכותב בפורום עשוי להיתפס כמומחה.

ואגב, אם פיט סטופ חושבים שמישהו אדיוט מספיק להביא להם את הרכב שלו כדי ש"יוכיחו" שהם לא גורמים לבעיה, שיבושם להם.

כמו ש-Aviri אמר,

במקומך הייתי הולך לא בשביל ניסויים אלא רק בשביל שיתחברו עם VAG-COM ויעברו על הלוגים.

אם נרשמים בלוגים אזהרות בנושא אז כבר יש כאן "קייס" ואז תהיה יותר חכם לגביי דרכי פעולה בעזרתם או בעזרת צ'מפיון.

(כי הרי אז יהיה לך ברור שהמפה שישנה כרגע לא טובה למנוע.)

יתקנו אותי המומחים אם אני טועה פה במשהו?

פורסם
אם נרשמים בלוגים אזהרות בנושא אז כבר יש כאן "קייס" ואז תהיה יותר חכם לגביי דרכי פעולה בעזרתם או בעזרת צ'מפיון.

למה שמישהו עם רכב מקורי ומחשב מקורי ילך לסדנא כדי לבדוק לוגים ?

מרק נתן קישור לדף טכני שמסביר על הזהות במנועים , וכמו שזה נראה ,

הבעיות מתחילות אחרי ששמים תוכנה חיצונית .

פורסם
כמו ש-Aviri אמר,

במקומך הייתי הולך לא בשביל ניסויים אלא רק בשביל שיתחברו עם VAG-COM ויעברו על הלוגים.

אתה קצת לא מדייק, אני אסביר, שכן אני בעלים של GTI MK5 וקצת חפרתי את נושא הVAG-COM עם האוטו.

בבדיקה עם VAG-COM אפשר לראות תקלות - בין אם כאלו שמקפיצות נורית צ'ק אנג'ן ובין אם כאלו "שקטות".

מעבר לזה, אפשרי לבצע בדיקה של נתונים כמו:

לחץ דלק נדרש מהמחשב ולחץ דלק שהמשאבה מספקת בפועל

תיקוני הצתה (קורה בדרך כלל כאשר הדלק לא איכותי מספיק)

גדישה שהמחשב דורש מול גדישה בפועל

ספיקת MAF

מצב פתיחת ווגייסט

ועוד ועוד

כל זה בזמן אמת כאשר הפלט נוצר כטבלת אקסל (ואז אפשר לציור לגרף).

בגדול, בדיקה של תיקוני הצתה מספיקה כדי להוכיח אם מה שנאמר לי נכון.

-----

פורסם
למה שמישהו עם רכב מקורי ומחשב מקורי ילך לסדנא כדי לבדוק לוגים ?

מרק נתן קישור לדף טכני שמסביר על הזהות במנועים , וכמו שזה נראה ,

הבעיות מתחילות אחרי ששמים תוכנה חיצונית .

מסכים איתך, למה שמישהו ילך באמת?

אבל אתה לא יכול להגיד שלא לא מסקרן. ותהיה בטוח שתוך גג שבוע הם ימצאו מישהו שיגיע לבצע את הבדיקה הזו.

בכל מקרה, זה המנועים זהים לא קשור לבעיות, שכן הבעיות שאני הסברתי עליהן הן לא בעיות מכאניות אלא שהמנוע לא מסוגל להסתדר עם ההספק הזה ועם הדלק בארץ (זה מה שנראה כרגע), דלק לא איכותי יוצא במנוע הזה דטונציות שגורמים למחשב מנוע לבצע "תיקונים", אבל דטונציה אחת יותר מדיי ו"הלך" מנוע.

-----

פורסם

יש כאן טענה/שמועה (עד עכשיו מופרכת) ש"הולכים" מנועים (מקוריים ו/או לא מקוריים) מסוג ה1.4 160 כ"ס.

אם הייתי אני עם אותו המנוע (מה שכמעט והיה) אז הייתי שמח לגשת לצד שלישי על מנת שייתחברו וייבדקו את הלוגים.

לא עושה נזק ומרגיע. (במיוחד כאשר מציעים כאן את השירות ללא עלות לפי איך שזה נשמע)

פורסם

בכל מקרה, זה המנועים זהים לא קשור לבעיות,

הזהות בין המנועים קשורה לבעיות !

מנוע עם תוכנה מקורית לא עושה בעיות , אותו מנוע (זהה מיכנית ) , אבל עם תוכנה אפטר מרקט הולך לגריטה :-)

פורסם
אתה קצת לא מדייק, אני אסביר, שכן אני בעלים של GTI MK5 וקצת חפרתי את נושא הVAG-COM עם האוטו.

בבדיקה עם VAG-COM אפשר לראות תקלות - בין אם כאלו שמקפיצות נורית צ'ק אנג'ן ובין אם כאלו "שקטות".

מעבר לזה, אפשרי לבצע בדיקה של נתונים כמו:

לחץ דלק נדרש מהמחשב ולחץ דלק שהמשאבה מספקת בפועל

תיקוני הצתה (קורה בדרך כלל כאשר הדלק לא איכותי מספיק)

גדישה שהמחשב דורש מול גדישה בפועל

ספיקת MAF

מצב פתיחת ווגייסט

ועוד ועוד

כל זה בזמן אמת כאשר הפלט נוצר כטבלת אקסל (ואז אפשר לציור לגרף).

בגדול, בדיקה של תיקוני הצתה מספיקה כדי להוכיח אם מה שנאמר לי נכון.

התיקוני הצתה נעשים כתוצאה מפידבק מחיישן הדטונציה? האם יש מונה למספר הדטונציות?

• תוכן חדש...