Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, הסאגה ממשיכה.

מאז העדכון האחרון האוטו נתקע כבר פעמיים.

תנו לי להוסיף שאני לא מעורב בעניין כי אני עסוק בלימודים, אז לא ממש נגעתי באוטו אפילו ולא הייתי מעורב בתיקונים.

כל פעם אומרים לנו שזה משהו אחר, אבל הכל בערך באותו קו:

התושבות לא בסדר.

מכונאי אחד אומר שצריך לעשות הברגה חדשה בתושבות, אז עשינו.

אמרו לאמא שלי גם שצריך אולי להחליף את הגומי בתושבות כי הוא לא נותן לאלטרנטור לשבת בצורה טובה והוא זז כל הזמן.

היא לקחה אותו למכונאי אחר שאמר שהיא לא צריכה לעשות את זה, אז היא לא עשתה את זה.

היום לקחתי את האוטו (הפיאט בטיפול) והייתי בדרך למבחן האחרון שלי בתואר.

קצת ליד אחיהוד האוטו נכבה.

מזל שהייתי בנסיעה על 80 והצלחתי להגיע לתחנת הדלק שיש שם, למרות שלא היו לי בלמים אז הייתי חייב להשתמש בבלם היד.

עכשיו אני תקוע פה והתקשרתי לביטוח. הסברתי להם שאין לי בלמים (בלי קשר, כדי שלא ישלחו לי ניידת שירות) והוספתי שאני לא אתן שניידת שירות תיגע לי ברכב, כי זה בעצם מה שגרם לכל התקלות, המכונאי שלהם.

היא הבטיחה שתוך 3 שעות יגיע גרר.

החוצפנים גם רוצים חשבונית מהתיקון הקודם, או שהם יחייבו אותי בגרירה.

מה שעוד עצבן אותי זה שהיא אמרה שאני צריך להוציא חפצים אישיים מהאוטו אם הגרר מגיע, כי הוא לא חייב לקחת גם אותי בנוסף לרכב, כי הוא רכב עבודה ולא תחבורה ציבורית.

זה עצבן אותי כי יש מצב שעכשיו אני אצטרך לקחת מונית כדי להגיע למוסך ולהפרד מהאוטו בזמן שהוא אצל מישהו אחר, ולשלם 50-70 שקל על זה, כשזה בכלל אשמתם.

אחרי כל זה אני עומד לשלוח מכתב ממש חריף לחברה שלהם עם הסבר מפורט של למה אני מבטל את המנוי של 4 רכבים ועובר לחברה אחרת.

מעכשיו אני גם אשב למכונאים על הראש במקום אמא שלי, כי היא סלחנית.

ואם זה אפשרי, עוד חודש-חודשיים אני אעבור לרכב חדש כי אין לי כוח כבר להתעסק עם זה.

עריכה: הוחלף מוסך למוסך מעולה שהומלץ לי על ידי כמה חברי פורום, לא חזרתי אל זה שדפק אותי בפעם הקודמת.

פורסם

עוד עדכון:

המוסכניק החדש שלי (הוא בסדר, לא כמו הקודמים) אמר שהרצועה של האלטרנטור נקרעה בגלל שהאלטרנטור הארור ששמו לי אז פשוט לא תקין.

מה שקרה זה שהרצועה עפה לתוך המיקום של רצועת הטיימינג וזה דפק לי את השסתומים.

פתחנו את הראש והאוטו יהיה מוכן עוד 3 ימים.

הם אמרו לי לתבוע את המכונאי החאפר שדפק לי את האוטו אבל כמו תמיד, אמא שלי לא תהיה מוכנה לזה כי היא לא סובלת תהליכים חוקיים נגד אחרים.

אמרתי להם להחליף את האלטרנטור ולעשות כל מה שצריך כדי שהאוטו יעבוד כמו שצריך.

IMG00525-20100621-0928 (Large).jpg

IMG00526-20100621-0957 (Large).jpg

IMG00527-20100621-0957 (Large).jpg

IMG00529-20100621-1558 (Large).jpg

IMG00531-20100621-1558 (Large).jpg

פורסם

טב.

לפחות עכשיו עלו על בעיה אמיתית ולא סיבנו אותך עם "תושבות עקומות הברגות אכולות"...

אני מקווה שעכשיו תצא עם רכב תקין ושתוכל לנסוע בו בכל הארץ ללא חשש.

מי כמוני יוע כמה מרגיז זה לצאת ממוסך, ושבוע אחרי זה לחזור עם תקלה זהה.

המון המון בהצלחה !

• תוכן חדש...