Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדב, מספיק... זה כבר קשקוש בלבוש כמו שהבן שלי אומר...

:wink:

מועדון המרשלים אכן מכובד.

מרשלים הם לא ספורטאים - במה בדיוק הם מתחרים?

הם חלק חשוב מאד מהספורט - כמו שופטים בכדורגל למשל...

אבל לא ספורטאים. לפחות לא בעייני החוק בישראל.. הנהוג בעולם ובעיניי, גם לא. מעניין תמיד שכשראשי מועדון המרשלים מוזמנים - מגיע ברוך שליט. כשמועדון מירוצי ישראל מוזמן - מגיע ברוך שליט. מועדון ראלי - גם יש לברוך שליט. ספרינטים - גם שליט. האיש - ידו בכל ויד כל בו.

ח מ ו ד. אני יותר ויותר מוקיר את הנחישות של האיש. כמו האמא הפולנייה שלי - הוא עוד יקבור את כולנו - בוודאי ישרוד אחריי, אחרי סרוגו ואחריך.

:lol:

התאחדות הראלי רייד - לא עוסקת בראלי - לדבריהם - נאמר בפניי מול שפר - אין קשר בינם למכוניות ולראלי והם קיבלו הכרה בגלל "השונות שלהם" - עד פה מה שנאמר על ידם באותה פגישה מול שפר.

עמותת הראלי - דעתי ידועה. חבורת פורשים מ IRDA - ספורטאים לגיטיימיים בהחלט - אבל מירב העוסקים בענף??? ממש ממש לא. מועדון מירוצי ישראל - גם ברוך אומר - 2 נהגים וחצי. כשברוך יחליט מה הוא - מארגן, מפיק, שופט, מדריך, מרשל - ייטב לו וכנראה גם לענף. יש לאיש מה לתרום - הוא רק לא החליט מה - ואי אפשר הכל.

PSI ו STI לא קשורים לראלי.

בקיצור, זהו.

לגבי הספרינט והראלי - שנינו יודעים שמדובר ב - אולי - 30 - 40 נהגים עם 25 - 30 כלים תחרותיים.

אותם נהגים ואותם כלים לענפים שחייבים להיות מסונכרנים ויישבו בסוף (לתפיסתי - וגם לתפיסתו המקצועית של כל מי שדיבר באסיפה בזמנו - שפר, ניסן, מלמד וכו') באותה התאחדות.

זה לא קורה - רק על רקע פרסונלי - אז יכול להיות שנצטרך לסבול עד שזה או אחר יפרשו או האגו שלהם יתרצה.

זהו - ואין מילה אחת שכתבתי פה - שהיא לא האמת במלואה. בוודאי, נוכל להתווכח על זה שנים עכשיו בעוד עשרות הודעות - מטיבעה של האמת - שכל אחד יכול לצייר אותה בצבע אחר. אז אני מוותר מראש.

בחודשים האחרונים ההתאחדות שלנו הצליחה להביא איש מקצוע בדמות גברי לוי, נמצאת בשיא הקמת מוסדות מאורגנים כפי שראוי שיהיה, עובדת במרץ על התקנונים - ולצערי, נאלצת מידיי פעם להתגונן גם מהתקפות חוץ של גורמים כאלו ואחרים. זה לא יעזור לאף אחד - זו עובדה קיימת. וכבר אמרתי לך, נדב, אם מירב הספורטאים איתך - תירשם מחר ל IRDA, תעשה אסיפה כללית ותצביע את כולם החוצה מהועד - תשתלט על המוסדות. אתה לא יכול לעשות זאת - כי אינכם נהנים מתמיכת רוב הנהגים. אני ד"א - הייתי מוכן לעשות זאת אצלכם - אולם עד עתה לא קיבלתי תשובה רישמית איך נרשמים לעמותת הראלי שלכם. היחיד שענה לי - היה סרוגו שהסביר לי שאינני יכול להתקבל. אשמח לשמוע איך נרשמים? אולי נתפקד אצלכם ונתמוך שתקבלו את הראלי - רגע אחרי שתבצעו בחירות דמוקרטיות.

חבל על הזמן של שנינו נדב - דשנו בביצה הזו שנים.

תן לזמן לעשות את שלו. התהליכים גדולים מכולנו.

בידידות,

שבת שלום,

אלון חלווה

פורסם
נדב, מספיק... זה כבר קשקוש בלבוש כמו שהבן שלי אומר...

:wink:

מועדון המרשלים אכן מכובד.

מרשלים הם לא ספורטאים - במה בדיוק הם מתחרים?

הם חלק חשוב מאד מהספורט - כמו שופטים בכדורגל למשל...

אבל לא ספורטאים. לפחות לא בעייני החוק בישראל.. הנהוג בעולם ובעיניי, גם לא. מעניין תמיד שכשראשי מועדון המרשלים מוזמנים - מגיע ברוך שליט. כשמועדון מירוצי ישראל מוזמן - מגיע ברוך שליט. מועדון ראלי - גם יש לברוך שליט. ספרינטים - גם שליט. האיש - ידו בכל ויד כל בו.

ח מ ו ד. אני יותר ויותר מוקיר את הנחישות של האיש. כמו האמא הפולנייה שלי - הוא עוד יקבור את כולנו - בוודאי ישרוד אחריי, אחרי סרוגו ואחריך.

ובכן אלון כמו תמיד אי אפשר מבלי ללכלך! כך היה כשהשם היה "אירדא" העמותה כך זה כאשר השם "המועדון המוטורי הישראלי 2010" (3ה - 2010) אלון זו הדוגמא האמיתית לאנשי הספורט המוטורי הנימצאים ב-3ה - 2010.

מאיפה אתה וחבריך מוציאים את גועל הנפש שאתם מעלים.

כן, כאשר הנושא הוא מועדון מרוצי ישראל אני שם, כאשר הנושא הוא הראלי אני גם שם, ראלי ספרינט לא נחשב במסגרות הספורט המוטורי העולמי והוא ניגזרת של פעילות מקומית בתוך הראלי (בשביל לדייק בפרטים) בישראל כמו בישראל יש פטנטים והוקמה עמותה שעיסוקה "ראלי ספרינט".

תזמנו פעם את המרשלים שאתם לא מחשיבים אותם ולא רואים אותם ממטר, לעולם לא הופעתי בשם המרשלים מה שכן היה זה שביקשו ממני לשמש כמרשל הייתי שם כמו גדול!

אלון! אוסף של פלצאנים לא עושה ספורט מוטורי, הם רק מדברים, אתה אחד מהם!

דבר אחרון - המילה האחרונה לא נאמרה והיא לא תהיה בפורום זה.

ברוך

פורסם

ברוך כמו ברוך. לא ישתנה לטוב ולרע.

היום זה - לרע...

אני כבר אדיש... פרשתי לשבת.

אלון

נ.ב.

המילה האחרונה אכן לא נאמרה - ע"י גורמים רבים ולצערי, נראה כי את כל הסכסוכים האלו בסוף יכריע בית משפט. זו תחושתי בחודשים האחרונים.

באין בעל בית - "כל דאלים גבר".

אלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...