Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרוש רכב נאה, אוטומט, אמין, חסכוני, שומר את ערכו.

על אלו רכבים אתם ממליצים?

אשמח לתשובות, עניין חשוב.

תודה.

פורסם

אם מדובר ברכב משפחתי רגיל, אני ממליץ על הונדה סיוויק .

רכב איכותי, מנוע 1800 סמ"ק חזק וחיסכוני (יחסית לנפח ולחלק גדול מהמשפחתיות עם מנוע 1600 סמ"ק).

אני לא חושב שתהיה בעיה עם אמינות וגם לא עם סחירות.

כל רכב חדש מפסיד עשרות אחוזים ב 3 השנים הראשונות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן המליצו לי בעבר על הסיווק..

ישנם הצעות נוספות? כאלו בעלות תקציב נמוך יותר ומומלצות יתקבלו בברכה.

פורסם

אופציה נוספת אולי היא הסקודה אוקטביה 1.8TSI דגם אמביינט נכנסת בתקציב, אם אני לא טועה זולה מהסיויק ועולה בסביבות ה137K.

התמורה הטובה ביותר לכסף מבלי להתפשר על איכות / אמינות וכו'..

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

יש סיבה שמאזדה פופולרית מאוד, מאזדה ספיריט עונה על כל הקריטריונים חוץ מחסכוני. רכבים שמהווים תמורה מעולה לכסף ויענו על כל הדרישות (ירידת הערך לא ידועה וכנראה שתהיה הרבה פחות טובה ממאזדה או קורולה) I30 ואוקטביה 1.4 TSI ברמות אבזור הכי גבוהות (לא צריך 1.8 ה1.4 חזקה מכל המשפחתיות הנפוצות).

• תוכן חדש...